ספורט וזוגיות - דעתכם

DogsPCI

New member
ונ.ב. .... יהרוג אותך לשלוח איזה פרח?

&nbsp

DogsPCI

New member
אז אין לך מגבלה בעניין? אז שחררי איזה פרח לכיוון...

זה משפר את מצב-הרוח, או יותר נכון - את המצב-רוח...

&nbsp
ועוד מעט אשתדל לענות על מה שהגבת, טוב?

DogsPCI

New member
, תודה לך, מקסימה :). אני יורד לסיבוב עם המפלצת...

ואכתוב כשאגיע, טוב?
.

ניסיתי להסביר לך מספר פעמים

זה קצת כמו שלאסקימוסים יש מספר רב של מילים ל"שלג" ובעברית יש רק אחת.
אין טעם לנסות לשכנע אסקימוסי שזה הכל אותו הדבר-שלג- כי מבחינתו זה ממש לא.
&nbsp
ובכן, אני לא רואה את העולם כמוך.
יש דברים שחשובים לי במערכת יחסים (הם יכולים להיות קשורים לאופי, מראה, תחביבים וריח גוף) ויש דברים שהם שוליים מבחינתי בחשיבותם. ברור לי שמה שחשוב לי- לא מחייב שיהיה חשוב לאחר.
&nbsp
אני לא מקטלגת דברים כשיטחיים-עמוקים. אני חושבת שזו התעסקות חסרת טעם, חסרת מטרה ופונקציונליות.

מסכימה לחלוטין...

לכל אדם יש נקודות רגישות וזה לא מעיד על שטחיות כי באדם יש רבדים רבים. אני בעצמי לא הייתי מתלהבת מפדלאה, ובו זמנית בן אדם עמוק. (וזה שהעדתי את זה על עצמי לא מפריך את זה).

supersonic777

New member
אם אתה תכריח אותה לעשות משהו שהיא לא אוהבת,אתה תגרום לה...

לשנוא אותך,זה יותר טוב?!

אני ממליץ לך לחשוב טוב עם עצמך

כי כל עוד תיתן לפחד הזה - שבעתיד היא תשמין - תמיד יהיה באמצע. גם אם היא תתמכר לאורח חיים
ספורטיבי, זה לא אומר דבר לגבי עתידה הגופני, אם כרטיסך מדייק ואתה אכן בן 31, אין לי אלא להסכים
עם מעמקים39 ולימור - החשיבה שלך קצת "אני, אני, אני".

פילפולה

New member
ת-נוח

א. לדעתי אתם צריכים להפרד כי זה נשמע ממש חשוב לך [וכי מגיע לה טוב יותר].
ב. אני נגד הכפייה הזו. אין זוגיות מושלמת. אני שונאת ריח של סיגריות וכשהתחלתי לצאת עם הבנזוג הוא היה מעשן 2 חפיסות ביום. הוא שונא מסיבות-אז אנחנו יוצאים פעם בחצי שנה בערך... המילה העיקרית היא פשרה. כי הוא שווה את זה. כי אנחנו שווים את זה.
&nbsp
פיל
קציצת טלוויזיה גאה

קטע ילדותי שמתאים לקשרים בגילאי בית ספר.

בסוף מה שיקרה זה שאתה תזדקן תתעייף תתקרח ותשמין בכל מקרה, ויכול להיות שעם הגנים שלה היא תאכל שוקולד מולך
תצחק ואתה תיפול רק מלרדוף אחרי דמותה הדקיקה. לא כולם משמינים בלי כושר, ולא כולם נשארים רזים עם כושר.
&nbsp
מבאס אותך? להתפשר? חי בסרט כמו שהגיבו לך. החיים שלך טובים, ואתה צריך להתבגר ולהשתוות לזוגתך עם הערכים והאהבה שלה אליך. אתה כרגע לא ראוי אליה... אולי היא מתעצלת לספורט ולקרוא סתם לכיף כי העבודה שלה רצינית יותר משלך וגם הגישה שלה אליה? ולכן העומס משאיר לה זמן לנוח ואליך.
&nbsp
תפנים שהכל שלבים בחיים, והחיצוניות הזאת והמרדף אחרי הכסף ומין...
זה מבוגרים שחיים ברמה של ארגז חול בגן ילדים. הגוף שלך יזדקן בסוף, החשק או היכולת או שניהם ירדו עם הגיל...
ועם מה תשאר אז? פנימיות נוצצת? כרגע לא, אז תתחיל לעבוד על זה בעזרתה.
&nbsp

קליספרה

New member
הגעתי מהראשי - ואמרת את התשובה - תיפרד ממנה

אי אפשר לשנות בני אדם. היא לעולם - לעולם לא תהפוך לחובבת ספורט.
כן יש מצב שהיא תשמין, יש מצב שהיא שתשנה - אהה שכחתי יש מצב שהיא גם תתבגר ותזדקן
ככה זה בחיים.
אם מה שמניע אותך בזוגיות זה הצורך להיות ליד אישה חטובה וספורטיבית תיקח את זה כתנאי ראשון בבחירת זוגיות ומשם תלך הלאה -
אני לא באה ממקום של ביקורת אלא כמי שרואה את העולם שסביבה מתפקד בגלל אי התאמה. יש דברים שניתן לגשר אליהם אבל לא דברים שהם בנשמתך.
אם זה מה שחשוב לך - אל תיכנס למערכת אם אישה שחסרה את הגורם שהופך אותה מושלמת בשבילך.

נושיfay

New member
נקודת מבט שונה.

אני בדיוק במצב הפוך ממך...
חבר שלי חטוב ומשקיע בחד"כ לפחות 3 פעמים בשבוע ואני ממש ממש ממש רחוקה מזה.
דיברנו על זה, הוא אמר שזה חשוב לו, לא כי אני אשמין (אני לא בחורה רזה מראש) אלא כי עם השנים זה יגרור בעיות בריאותיות והוא חושב שזה חשוב לבריאות (ולא כדי שאני אוריד במשקל)
אני העלתי בפניו טענות אחרות שמפריעות לי לגביו והסכמנו שאני עושה 3 אימונים בשבוע לאט לאט ומתייעצת איתו לגבי תוכן האימונים והוא משתדל לשפר את העניין שהציק לי (משתדל = עובד על הצד הזה חזק כמו שאני עובדת קשה בשביל להקפיד להתאמן)
&nbsp
אני חושבת שאם אתה אוהב אותה ורואה את עצמך נמצא איתה לאורך זמן אתה לא צריך לזלזל בעניין הבריאותי של הכושר וצריך לדבר איתה.
לא להגיד לה ש"היא תשמין" כמו שאמרת פה.... אלא להגיד שחשוב לך שהיא תישאר בריאה וחיונית כי ככל שתמבגרים קשה יותר לעשות את הדברים האלה וכו וכו...
בהצלחה.

Cattwoman

New member
בן הזוג שלי מאד אוהב ספורט

מתאמן 3-4 פעמים בחדר כושר, פעם בשבוע כדורסל וטניס. למעשה, עושה פעילות ספורטיבית כל יום.
מבחינתי, אם זה היה אפשרי, הייתי רובצת על הספה כל ערב. זה פחות מדבר אליי.
&nbsp
משהו שאני מאד מאד אוהבת בהתנהלות שלו, זה שכשהוא מציע לי להצטרף אליו או לעשות פעילות כלשהי, זה אף פעם לא בצורה שיפוטית.
אם אנחנו צועדים יחד, הוא תמיד מתאים את עצמו אליי, אפילו שהאימון שלו פחות אפטיבי ככה. אם הולכים לשחק טניס, זה תמיד מסתיים בכיף וצחוקים, אפילו שהוא בכלל לא מזיע מהאימון איתי.
בשורה התחתונה, ככה זה הופך להיות בילוי זוגי ולא משהו מעיק שצריך לעשות ואני מרוויחה גם פעילות וגם זמן איכות איתו.
אולי הכיוון הזה יכול להתאים לכם.

יש לא מעט אנשים (כמוני)

שלא עושים ספורט ולא משמינים (וגם ההפך).
&nbsp
ההשמנה תלויה:
1. ב"חילוף החומרים"
2. כמות הספורט.
3. כמות האכילה.
&nbsp
אכן ספורט זה בריא גם לאנשים רזים (וגם תענוג, אם נעשה במידה) לכן כדאי שתאמר לה שזה חשוב לבריאות...

בזוגיות יש הרבה פשרות.

ככה זה כששני אנשים- שכל אחד מהם שונה עם עולם משלו, הרגלים משלו, תחומי עניין משלו- חיים יחד.
כשאתה נכנס לזוגיות וחושב עליה לטווח ארוך, אתה צריך לזכור את זה.
&nbsp
תחשוב לרגע שבת זוגך היתה מחליטה שרק תזונה מסויימת היא הנכונה, ועכשיו היא מנסה לגרור אותך בכח לחשוב כך גם ולאכול רק לפי התזונה הזו, בגלל שלדעתה אם לא תאכל ככה לא תישאר אדם בריא. ואתה, מה לעשות, לא חושב כמוה וגם לא נהנה מהתזונה הזו.
&nbsp
נשמע לך כמו משהו לגיטימי?
&nbsp
&nbsp

DoubleInfinity

New member
אני הייתי בצד של חברה שלך

האקס שלי חולה ספורט,
אימון 4-5 פעמים בשבוע, ריבועים בבטן, שרירים וכו'..
&nbsp
ואני בחורה די רזה אף פעם לא הייתה לי בעיית משקל. שנאתי ספורט- אבל ממש הפריע לו שאני לא מתאמנת.
&nbsp
אתה יודע מה הפתרון לאנשים עצלנים? (והייתי ממש! ממש! עצלנית)
&nbsp
שהכל יהיה נגיש! - אם אתה רוצה תקנה לה משקולות (נגיד 1-3 קילו להתחלה), תראה לה תרגילים, וככה היא יכולה לעשות ספורט בזמן שהיא רואה טלוויזיה בסלון

וגם תגרור אותה פעם-פעמיים בשבוע לריצה/הליכה בחוץ חח (היה לי הליכון בבית, אז הוא היה מתקשר אלי ומכריח אותי לעלות עליו בזמן שהוא מדבר איתי בטלפון)
&nbsp
ככה זה התחיל אצלי וזה הפך לאימונים הרבה יותר רציניים, ריצות אימוני כוח וכו'...
&nbsp
זה מה שעבד עלי בכל אופן. וכל עוד אתה לא מכניס אותה לתסביך, ובאמת אין לך בעיה עם הגוף שלה ואתה לא מוריד לה את הביטחון (חשוב שלא תוריד לה את הביטחון, ושתסביר שזה פשוט משהו שחשוב לך בבת זוג וזה לא שיש לך בעיה עם הגוף שלה או משהו) - אני לא רואה בזה דבר שלילי.
&nbsp
אתה לא יכול להכריח אותה, אתה יכול לכוון אותה.
בהצלחה

DoubleInfinity

New member
אגב

עכשיו קראתי את התגובות למעלה,
אני חושבת שלגרום לבנאדם לעשות ספורט זה דבר חיובי בטירוף!
אני מסתכלת על זה מנקודת מבט של בנאדם שבאמת עבר שינוי קיצוני מהבחינה הזו בלי קשר לדימוי הגוף שלו, הייתי ונשארתי רזה ובכל זאת שיניתי את המצב.... ואני נהנית ובאמת מרגישה שינוי

אחי

תפשר תפשר.
כושר גופני זה לא תכלית החיים.
אתה תרוץ אחרי הכסף והיא
תגהץ באיזי.
תפשר תפשר

למעלה