ועוד משהו..
אם את אומרת למורן "גם את היית מחזיקה באותה דעה כמוני, אם לא היה מתמזל מזלך" אז אני יכולה להגיד לך שגם אני לא הוצאתי ספורטאי כי הסוסה נפצעה וכי לא היה לי סוס כדי לעשות תאליפות, ואני יכולה להשוות את עצמי אלייך אבל אני עדיין לא חושבת שאני צריכה לקבל ספורטאי, כי במצב שלי כששירתתי או אפילו לפני שהתגייסתי, לא ראיתי את עצמי מצליחה להתקדם מבחינת דירוגים ותחרויות, ולא הייתי מתחרה בחו"ל או תורמת לדירוגה של ישראל במדינות אחרות, כן- ברור שהייתי מתקדמת אם במקום (המעט אומנם) זמן שהייתי בצבא הייתי רוכבת כל יום במקום טירונות ובמקום תקופת המתנה של 3 חודשים ובמקום יומיות בקריה, בטח שהרכיבה שלי היתה משתפרת, אולי החיבור עם הסוסים או הישיבה, אבל לא מעבר לרכיבה שלי, והכוונה לא לתחרויות כי אני יודעת שלא היתי עולה מקצים כי לא היה לי סוס, ואני יודעת שלא היתי טסה לחול להתחרות וכו,כי אני לא היתי קונה סוס עכשיו (אצלי זה לא רוצה, ואם אצל אחרים זה "לא יכול" זה לא משנה זה בידיוק אותו מצב) וזה היה סתם בזבוז צבאי על אנשים שכן היו יכולים להתקדם במהלך השירות ואולי כשהם יצאו מהשירות כבר להתכונן לאליפות אירופה או כאלו דברים... כי שירות צבאי לאנשים כאלו הוא גורם מעקב מאוד... ו וואלה, אם דין או דרור או כל אחד אחר שקיבל ספורטאי, בזכות השנים האלו שהתאפשר לו לטוס מידי פעם לחו"ל ולהמשיך לרכב בלי הגבלה, יוכל לעשות עוד 5 שנים או אפילו פחות את אליפות אירופה או תחרויות משמעותיות אחרות (לא שעכשיו הם לא משמעותיים =] ) אז זה שווה את זה... אחרת הם היו יוצאים אחרי שנתיים שהם לא רכבו, לא צברו דירוגים בארץ ובחו"ל והיו צריכים להתחיל מהתחלה הכל... ולכןןן... אם אין לך מימון, ותמיכה מהבית לדברים האלו, ואין לך פוטנציאל (כספי) להגיע לדברים האלו אין שום סיבה שתקבלי את זה על חשבון אנשים שכן יכולים להתקדם ולייצג ולנצח בשם המדינה שלנו.