ספקולציות לקראת כוכב נולד 5

talytal

New member
ספקולציות לקראת כוכב נולד 5

אוקיי, אז קצת כי משעמם לי ואני בהפוגה מהלימודים למבחן הקרוב, ובעיקר כי זה באמת מעניין אותי - כמה דברים לחשוב עליהם לקראת התקרבות העונה החמישית. בהקשר של ג'קו, כמובן. קודם כל, בעונות הקודמות הובאו הזוכים של העונה שלפניי כדי לבצע את שיר האודישנים. בכוכב נולד 4 זה היה יהודה סעדו עם "כל כך הרבה שירים", ובעונה לפני אלו היו שני ההראלים ועדי כהן ב"לפעמים חלומות מתגשמים". מודה שאין לי מושג מה היה בתחילת העונה השנייה, אבל מילא. בכל אופן, השאלה היא אם נראה לכן שהשנה ייארגנו לנו שיר אודישנים דנדש בביצוע ג'קו, ואולי גם מאיה ורפאל, או שיוותרו על העניין. אם אכן יהיה שיר כזה, יש מצב שזה יהיה הביצוע החדש הראשון שנשמע מג'קו (במקרה שהאלבום לא ייצא באפריל, ואולי גם לא במאי)... חוץ מהעניין הזה, יש את השאלה של האם שמו יעלה במהלך האודישנים, באיזה הקשר, ועל ידי מי. כמובן, אפשר רק לנחש בשלב הזה, ואין שום דרך לדעת, אבל ניסיון העבר מלמד שהרבה פעמים הניחושים שלנו הפכו למציאות... ובשלב מאוחר יותר, כמו שקארין כתבה בבלוג שלה, יש את האפשרות שיביאו את ג'קו לבצע שיר באולפן... כמו שבעונה הקודמת הביאו את נינט וגבסו, למשל. כמובן שבשביל שזה יקרה הוא צריך קודם להוציא סינגל, אבל אם באמת תהיה איזשהי התקדמות משמעותית בחודשיים שעומדים בינינו לבין תחילת העונה, זה רק מתבקש שהוא יוזמן להופיע עם השיר הראשון שייצא מהאלבום. מוזמנות להגיד את דעתכן, מה הייתן רוצות לראות ומה נראה לכן ריאלי שבאמת יקרה. אפילו סתם בשביל להתעודד ולזכור שלא משנה מה, עונה חדשה של כוכב נולד אומרת שבטוח נשמע משהו...

rootteem1

New member
איזה כיף לך טליטל=[

הלוואי עלי הפוגה.. טוב אין לי המון זמן להיכנס לכל הנושאים כי לי יש המון לימודים.. בעע.. למרות זאת אני ממשיכה את הקולאז', זה לוקח המון זמן, אבל התוצאות אני מבטיחה יהיו שוות הכל! אממ בקשר לכוכב נולד תהיו בטוחות שעשרות אנשים ישירו את נרדם באודישן הראשון, ומן הסתם הקוניטציה תהיה ג'קו. בטוח ששמו יוזכר לא מעט פעמים, ואני משערת (מקווה מאוד) שיכינו שיר בביצוע שלו לאודישנים.. טוב אני חייבת לזוז לצערי.. אני אחזור יותר מאוחר ביושש .

kapit5

New member
נתחיל מזה שכולנו הגענו למסקנה

שלטמירה ירדני יש שכל בקודקוד.הקימה אימפריה שמגלגלת מליונים. בלי קשר לזה שאנחנו מתות עליו ורוצות לראות אותו לפני ,אחרי ולא אכפת לי גם במקום כוכב נולד 5
בגלל מה שקרה עם ג'קו היא הפסידה הרבה כסף ולדעתי כדי לנסות לצמצם הפסדים היא חייבת לשים אותו בקדמת הבמה. זה מיתבקש גם בגלל שהוא הזוכה של העונה הקודמת ולדעתי זה הדבר הטיבעי ביותר לעשות מבלי למשוך אש. יש לי תחושה מאוד חזקה שהדיסק יצא קצת לפני תחילת העונה- ולא במיקרה. ברור לי שהוא יוזמן לשיר את אחד השירים מהדיסק. על תישכחו שהוא חתום אצלם וגם טמירה אמורה להרוויח ממכירות גדולות של הדיסק כך שיש פה שילוב אינטרסים של כל הנוגעים בדבר ואנחנו כמובן נהנה כי ניראה הרבה ג'קו.

talytal

New member
אני אוהבת את הגישה הזו... ../images/Emo24.gif

והאמת שבאיזשהו מקום כך גם אני רואה את זה, כי זה באמת רק הגיוני שבתור הזוכה, ובתור מי שיש לו פוטנציאל להיות נכס משמעותי לטדי, זו הזדמנות מצוינת לתת לו את הבמה. ומצד שני, יש בי את הצד הסקפטי, שמנסה להנמיך ציפיות, ומשם דווקא באות תחושות שונות. עד עכשיו טדי אולי עמדו מאחורי ג'קו במובן הרחב, אבל הם בכל זאת די הסתירו אותו, ומבחינת רוב הציבור הוא עדיין בחזקת נעלם. בזמן שעבר מאז הפרשייה היה אפשר לעשות הרבה דברים במטרה לשנות את הרושם הציבורי האחרון שיש מג'קו, אבל לא נעשה כמעט כלום. לטפטף אותו לארועי יח"צ פעם בכמה זמן זה הרבה בשבילנו, אבל זה כלום עבור רוב הקהל. וההופעות גם כן היו נון-אישיו למי שלא שייך לפורום הזה. אז מבחינתנו ג'קו כבר חזר, אבל בתכלס שעת המבחן האמיתית עוד לא התרחשה. לדעתי לפחות, היא תהיה חייבת לקרות מתישהו בין עכשיו לתחילת העונה החמישית, אחרת אין לי מושג איך הם יתמודדו עם העניין. כרגע ג'קו הוא עדיין נושא טעון, ובגלל זה אני לא יכולה להניח שההתייחסות אליו תהיה כמו לכל זוכה בעבר. אבל אני בהחלט מחזיקה אצבעות שמאחורי הקלעים יש תכנית פעולה טובה.

rifkin1

New member
טלי, אני לא חושבת שיהיה משהו

חדש בזמן הקרוב...ולא כי אני פסימית או משהו כזה, פשוט לא נראה לי. ג'קו יפרוץ אך ורק עם הדיסק שלו אבל לא נראה שהוא הולך לצאת בחודשיים שלושה הקרובים... ובקשר לקידום שלו בתודעה? מה כבר טמירה יכולה לעשות? פסטיגלים, הנחיה, ומחזות זמר לא באים בחשבון מבחינתו (מזל...), 'שיר שלנו' הוא לא רצה (הוא אמר בעצמו שהוא מעדיף שלא) אז כל מה שנותר זה לחכות לאלבום המיוחל ואז יהיה גם מסע יחסי ציבור. בקשר להסתרתו, זה היה הדבר הכחם ביותר שטמירה וטדי עשו!!! מי כמונו יודע כמה התקשורת השמיצה אותו והפכה אותו ל'ייצור שלא ראוי לחיות' בעניי כל המדינה הזו... אנשים רצו שהוא ייעלם ודאגו להחרים אותו מכל כיוון כולל ראשי ערים ואנשי פוליטיקה. הוא הותקף מכל כיוון ולא היתה ברירה אלא להעלים אותו עד שהרוחות ירגעו. עכשיו תודה לאל, קצת נרגעו הרוחות אבל עדיין צריך לטפטף מג'קו בכל פעם קצת. אני מאמנינה שבמידה ולא היה את כל הפיצוץ הנוראי הזה הדברים היו נראים אחרת והיינו רואים מג'קו הרבה יותר אבל אנחנו חייבים לחכות בסבלנו כי אני לא מאמינה שייקרה איתו משהו בתקופה הבאה... אם כבר אני מאמינה שייקחו את מאיה או רפאל לקמפיין השיווק של כוכב נולד 5 אני בכל אופן לא מתכוונת לראות אפילו רגע אחד מהתוכנית, אחרי הנבחרת של העונה הזו אני מרגישה שמיציתי.

Karina85

New member
לא נראה לי הגיוני שהם יקדמו את

העונה רק עם רפאל או מאיה, זה יהיה כאילו הם "הדיחו" את ג'קו מתפקיד המנצח... או ג'קו, או שלושתם, או כלום לדעתי...

talytal

New member
אז אני אגיד לך מה

אם באמת ייקחו את מאיה או רפאל לקדם את כוכב נולד 5, זה יהיה מאוד מאוד צורם. הרבה יותר, לדעתי, מאשר אם לא ייקחו אף אחד או אם ייקחו את שלושתם. אם אתן רוצות את דעתי, אני חושבת שהדבר הנכון הוא לקחת את כל השלושה ולעשות איתם משהו משותף. כמובן שהייתי הכי שמחה אם היו מוציאים משהו עם ג'קו בלבד (פשוט בגלל שזה אומר יותר ממנו), אבל לפחות כרגע, אני לא חושבת שנעשתה מספיק עבודת הכנה לדבר כזה. אולי אני טועה. כשכל הכוכבים הנולדים הופיעו בטקס פרסי האופנה בלי ג'קו, זה היה מאוד מאוד בעייתי. לדעתי חצי מהתגובות אחרי כן היו על ג'קו שלא היה, וחצי היו על האיכות הירודה של ההופעה שכן הייתה. בקיצור - אם המטרה היא לא למשוך אש, דווקא השמטה של ג'קו עשויה למשוך יותר אש, או לפחות להעלות די הרבה סימני שאלה. מה שבטוח - זה מקום שאפשר לראות כהצהרת כוונות של טדי. עזבו מה יקרה עם ג'קו ועם הדיסק שלו. הדרך בה יתייחסו לג'קו ויציגו אותו בכוכב נולד 5, והמקום שיתנו לו ולזכייה שלו, הם קודם כל מבחן לטדי, מבחינתי.

שונית 7

New member
קודם כל לי יש תחושה שיש תכנית פעולה

מדויקת לגבי ג'קו והטיימינג של שיווקו.אל תשכחו שהמקרהשל ג'קו שונה מכולם ולא ניתן להשוות את מה שהיה בתחילת עונות קודמות לעכשיו.לטעמי הם יהיו חיבים באיזו שהיא צורה להתיחס למה שקרה בתחילת התכנית או לקראתה ואל תשכחו גם את הסרט שלדעתי יוקרן לקראת התוכנית

rifkin1

New member
מניסיון של עונות קודמות

כל מתמודד שהוציא סינגל/אלבום הוזמן לתוכנית/גמר בכדי לבצע אותו. בעונה הקודמת אלו היו נינט, גאבסו וסקעת ואני משערת שגם הפעם ג'קו יוזמן במידה וייצא אלבום או סינגל. סעדו לעומת זאת לא שר בתוכנית עצמה אבל הוא שר את שיר האודישנים... נראה מה יהיה, דווקא לא מצפה לשום דבר...

דורית41

New member
סעדו-כן השתתף בגמר השנה-הוא שר יחד

רפאל...זוכרת? אגב,בנות-אם כבר מדברים על השתתפות זוכי העונות הקודמות?מישהי יודעת למה בעצם הראל מויאל "הועלם"? הבנתי שכשהיה הגמר הוא בכלל היה באילת,ולעומת זאת מי שהשתתף היה סקעת -שהגיע למקום שני.

talytal

New member
זה תלוי למי את מאמינה...

ההפקה טענה שזה בגלל שהוא השתתף כבר בגמר של כוכב נולד 3. השמועות טוענות שזה בגלל שהוא כבר לא חתום בטדי (נדמה לי שהוא עזב אותם מתישהו בין העונה השלישית לרביעית), בעוד שהראל סקעת כן חתום אצלם. חוץ מזה, אי ההשתתפות שלו בגמר כוכב נולד 4 זה כלום... הראל סקעת מקבל פי 800 חשיפה ממנו באופן כללי. ובמקרה של סקעת, לעומת נינט, אפשר גם להגיד שרוב החשיפה היא חיובית, ולרוב קשורה למוזיקה שלו ולא לשטויות.

דורית41

New member
הבנתי...לא קשה לראות ש-

הראל סקעת מחובר יותר לטדי-בהופעת הבכורה שלו (כמו בהופעת הבכורה של נינט )הגיעו נציגיה הבכירים של חב' טדי,מה שסביר שלא קרה או לא היה קורה לגבי הראל מויאל. טליטל-שמחתי מאוד שאת אוטוטו מסיימת את תקופת המבחנים-אז בהצלחה (לך ולכל הסטודנטיות של הפורום באשר הן) במבחנים שעוד נותרו.

rifkin1

New member
הראל סקעת באמת יודע

לשמור על פרופיל נמוך והלוואי שג'קו ייעשה בדיוק כמוהו. הוא נשמה טובה ומתוק והוא הכי פולטיקלי קורקט שיש בעולם כולו ולכן כולם מתים עליו. הוא גם שר מדהים והמוסיקה שלו מדברת אל הרוב. הנה לכם מתכון להצלחה וזו הסיבה שטמירה תשקיע בו יותר מכולם... בקשר להראל מויאל, הוא רצת להשתחרר מטדי כי לדעתי הוא לא רצה להתמסחר וזה הסיכון שיש לאמן מתחיל אם הוא קשור לטדי הפקות, ולדעתי זו הסיבה שהוא לא הגיע גם לגמר האחרון... קראתי ב"ארץ" שהוא עכשיו מקליט אלבום חדש שהוא גם עיבד, כתב והלחין חלק מאוד גדול מהשירים. הוא עוד הוסיף ואמר שהוא מעדיף שאנשים ייגיעו להופעות שלו וקשיבו למוסיקה מאשר שנערות ייצרחו 'הראל אתה חתיך'.

kapit5

New member
לגבי הראל מויאל-הסיבה שהוא לא מופיע

בהקשר של כוכב נולד זה שהוא לא חתום אצלם. אני לא יודעת למה ,האם היה חתום או שבחר לא לחתום אבל נכון להיום אין ביניהם חוזה התקשרות. זו הסיבה שהוא לא שר בגמר אלה הראל סקעת.

אפרתי 29

New member
היה פעם ראיון גדול עם הראל מויאל

והוא אמר בו שכשהוא היה חתום אצל טדי הם לא היו פיירים איתו, תיחמנו אותו קצת בענייני כספים, לטענתו...
הסיפור בינו לבין טדי, לפי מה ששמעתי, לא נגמר הכי טוב...

talytal

New member
מה שבטוח, זה שלא שמעתי

שום דבר על הראל מויאל מאז שיצא הדיסק שלו. מבחינתי הוא די נעלם. וריפקין, תגידי מה שתגידי על השתתפות בארועי יח"צ ועל שיטות הקידום של טדי, העובדה היא שאם לא מדובר באמן שאת ממש אוהבת ועוקבת אחריו מקרוב, הדברים האלה יכולים להיות כל ההבדל בין תחושה שמישהו הצליח ובין תחושה שמישהו נכשל. ראו מקרה הראל סקעת מול הראל מויאל כדוגמא. זה מה שיח"צ טוב יכול לעשות.

rifkin1

New member
אבל תראי את סעדו שגם הוא חתום

בטדי אבל מקבל חשיפה רק עכשיו. הראל ונינט היו מוכנים להשתתף בהמון פרוייקטים שקידמו אותם המון מבחינה מסחרית כך שהדיסק שלהם יצא הוא מכר המון. אותם פרוייקטים לא התאימו לסעדו, ג'קו וגאבסו. אני למשל יודעת מקור ראשון שסעדו הוצע להשתתף בשיר שלנו והא סרב, אנחנו יודעים שגם ג'קו וויתר על כמה דברים ואבסו שונא מסחריות. עכשיו גם הראל מויאל מנסה למכור את עצמו בתור זמר רציני שאנשים מגיעים להופעותיו ונהנים מהמוסיקה.

rifkin1

New member
וואלה??? לא ידעתי...

בכל מקרה, יפה שהדברים הסתדרו על הצד הטוב ואני מקווה שג'קו יקבל טיפול טוב מטמירה כמו שמקבלים הראל ונינט.

דורית41

New member
לגבי מויאל-לא ניתן לגמרי לומר שהוא

לא מסחרי-הרי הוא עושה את הקמפיין ל012 -זה שצולם בניו יורק.כמעט ואין אומן שלא עושה קמפיין כלשהוא.סעדו וגבסו אכן חריגים מהבחינה הזו.

למעלה