ספקולציות לקראת כוכב נולד 5

שונית 7

New member
אני כן מקווה בשביל ג'קו שהוא יקבל

לפחות קמפיין אחד גדול,מצטערת צריך גם לדעת לקבל את המציאות ואת העולם האמיתי.בסה"כ זה מביא גם פרסום וגם כסף טוב בתנאי שלא מגזימים עם העניין

rifkin1

New member
אני גם מאוד מקווה שהוא יקבל

קמפיין או שניים. אחרי הכל אין אמן שלא שעושה עוד דברים חוץ ממה שהוא מתמחה בו (משחק/שירה) ואין שום סיבה שהוא לא ייתנסה בתחומים אחרים, השאלה לאיזה רמת מסחריות אתה מגיע??? אצל נינט זה הגיע למצב של מסחריות יתר, לעומת זאת הראל מויאל עשה פסטיגל עונה אחת פרסומת אחת אבל את כל כולו הוא נתן למוסיקה.

שונית 7

New member
ריפ לא יאומן אנחנו מסכימות../images/Emo13.gifהכל

עניין של מידתיות לפי דעתי.גם אירועי יחצנות במידה ובטעם הם דבר טוב.אל תשכחי שטדי צריכים לעשות ניקוי תדמית לג'קו ועד עכשיו בהחלט שלחו אותו לאירועים מתאימים לדעתי כמו להקת הרוק שאין וכמובן החתונה של ישראלה ואפילו הרמיירה של השיר שלנו.

talytal

New member
../images/Emo6.gif מתוקיזה, לחתונה של ישראלה

אף אחד לא שלח את ג'קו...
זה לא ארוע יח"צ, גם אם היו שם צלמים. דרך אגב, בגלל זה גם מצחיק אותי לקרוא טוקבקיסטים שכותבים שנמאס לראות את נינט, אחרי שהיא הגיעה לחתונה של עדן הראל ועודד מנשה... כאילו, היא הוזמנה כאורחת לחתונה, מה אתם רוצים מהבחורה?

שונית 7

New member
את צודקת אבל זאת למשל הזדמנות

שדי קפצו עליה.לגבי נינט פשוט הגזימו איתה ורמזו שיש שמועות שהיא ויהודה נפרדו בגגל בגידה שלה ורייטינג פירסמו התנצלות.הורגים לגמרי את הבחורה והיא לא כל כך אשמה.התקשורת אוהבת באופן עקרוני להמליך מלכים בשביל להפיל אותם אח"כ.

talytal

New member
אוי, כמה שהמשפט הזה נכון

ומעולם זה לא קרה מהר יותר ובצורה יותר אכזרית מאשר עם ג'קו. שבועיים לפני הגמר כל העיתונים התחילו להראות רק תמונות שלו ופחות או יותר עשו ממנו פייבוריט ברור ומובהק, רק כדי להפיל אותו יומיים אחרי הזכייה בשיא ההתלהמות ויציאה מפרופורציה. וכידוע לכולנו, היה להם את כל המידע מראש, כך שאפשר בהחלט לדבר על כוונת זדון...

talytal

New member
דרך אגב, לגביי סעדו

אם אתן מכניסות השתתפות בפסטיגלים ודומיהם תחת "התמסחרות", אז גם הוא בעניין. הוא השתתף במקבילה של הפסטיגל בשנה שעברה (נדמה לי שקראו לזה "שיר נולד", אבל לא בטוח). נשארנו רק עם גבסו, הא?

rifkin1

New member
אני חוזרת ואומרת, אין שום סיבה

שאמן לא ייקח עוד פרוייקטים קטנים מלבד התחום שבו הוא מתמחה. אבל כאתה מגיע למצב שאתה עושה גם השיר שלנו, פסטיגלים, שיר נולד, סדרת ריאליטי על איך יצרת את הדיסק שלך ועוד פרסומות בלוויזיה אז אתה ממוסחר. קחו לדוגמא את מירי מסיקה, היא זמרת ויוצרת נפלאה אבל חוץ ממוסיקה היא השתתפה בהצגה של הבימה והשתתפה בסרט.

Karina85

New member
איזון זה שם המשחק! וסקר קטן...

אילו יכולתן לבחור לג'קו קמפיין לכל מוצר שהוא... מה הייתן רוצות שהוא יפרסם???

שונית 7

New member
חולית תאמיני לי שמכוניות הרבה יותר

מתאים ממה שחשבתי.פשוט תפסתי רגע של שובבות.משאירה לדמיונך הפרוע.

talytal

New member
אז אני לא היחידה שזה קפץ לה לראש?

חולות, אנחנו פשוט חולות...

rifkin1

New member
ישר ידעתי שעל שלה היא התכוונה...

מתאים לו מאוד, אבל עדיף שלא...

Nova5

New member
דווקא לא מתאים לא ק...הזה

אבל אולי לקמפיין קידום התיירות בנתניה - "חולות וזוויות" או "מי הזיז את הקונדום שלי?"

למעלה