ספקולציות לקראת כוכב נולד 5

rifkin1

New member
אין לך מושג כמה צחקתי עכשיו

ממה שכתבת. אני לא חושבת שיש מישהו במדינה הזו שלא היה רוצה להחטיף לו איזה כאפה....

דורית41

New member
ריף-זו בדיוק הנקודה

בטח אני לא אחדש לכן,אבל זה טריק ידוע בתחום השווק. לפעמים כשיוצרים תגובה אצל הצופה ,זה עוזר לזכור את המוצר. יש המון פרסומות שהן מוצלחות בהיבט ה"אמנותי" אך בשורה התחתונה הצרכנים לא זוכרים לאיזה מוצר היתה הפרסומת. אין ספק שבפרסומת של דץ כולם זוכרים מצויין מהו המוצר. ועכשיו נחזור לקמפיין החשוב יותר?של ג'קו כמובן.

rootteem1

New member
דוריתוש זה כ"כ נכון

במיוחד עם ג'קו קשה להתמקד בדברחים אחרים חוצממנו... אבל תינתן המון תשומת לב לחברת פרסום שתיקח אותו.. כל חברה שתיקח אותו תזכה לכ"כ הרבה באז שהיא לא תדע מאיפה זה מגיעה לה.......

Nova5

New member
דורית, אין מקום לאלימות

וגם לגולדסראר, אחרי קאמפיין עם דץ

talytal

New member
כמו שאמרו בארץ נהדרת

"5 בנות דודות שלי נמצאות אצלי כבר שבוע ולא יוצאות לי מהג'קוזי!"

rootteem1

New member
אפשר תשושים??????

לא.. אממ אז... הלבשה תחתונה!
לא לא רק ג'ינסים..... זאת אומרת ג'ינסים בלי חולצית...
ושיער פרוע! אה אני יודעת! את המספרה של אורלייייי חח או תכשיר לשיערררר חח ביחד עם קראינה.. הייתי אומרת לכן את רעיון הפרסומת אבל אתן יכולות לנחש לבד =] בואו נגיד שיהיו בפרסומת הרבה מים וג'קו! ויהיה חםםםםםםם

rifkin1

New member
ג'ינס יכול להיות דווקא רעיון מדליק

רק לא הלבשה תחתונה או פרסומת לשיער... אני כבר מעדיפה את הפרסומת ל ק'...

talytal

New member
לגמרי! את התמונה הזו אפשר לקחת כמו

שהיא, לשים אותה בעיתון, ולכתוב איזשהו שם של מותג. אני הייתי קונה את זה...

Karina85

New member
חחח חלילה!!!

אבל את קצת... אבל יחסית לגילך את לא... תחפרי תחפרי, כי אם לא אז אדאגגג רותמוש יש לך אישור חפירות בלתי מוגבל בבלוג ובפורום!

rootteem1

New member
בפורום אני חולקת עליך

בבלוגוש לא! ואני חופרת לך מספיק באיסוש לא? אני ממש לא!

rootteem1

New member
אוווווווווווווווווווווווווווווווווו

יפה יפה ריףףף כבוד ח"ח די הוא כ"כ הורססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס
אבל בפרסומות לק', טוב לא משנה

rootteem1

New member
בדיוק... למרות שיש לו תמונות יותר

מזמינות חח בלי לפגוע פשוט יש תמונות (בזה קטרין יכולה לעזור) שהן כ"כ סקסיות וממסיותתתתתתתת לגמרי.. טוב די רותם יוציאו אותך מהפורום!

למעלה