ספקולציות לקראת כוכב נולד 5

rootteem1

New member
חחחחחחחחחחח אבל אמרת לחפור!

זאת אומרת הזמנת חפירות ואני חפירות בע"מ

דורית41

New member
איפה נובה?הפציעה לרגע?

אני מתה לשמוע את הרעיונות שלך לקמפיין לג'קו. בואו נסכים כולנו שלמכשיר גילוח נגיד נייט.

Nova5

New member
דורית, תסתכלי למעלה יותר מנדמה לך..

כבר יש כמה, אבל בואו לא נשכח את הקמפיין הראשון שלנו - למחזק ציפורניים: "רוצה להתחזק - קח מחזק" "דיסק אף עם הרוח - קח מחזק "תפוח"

Karina85

New member
יווו רותמוששש

משוגעתוש!!! אה ותודה על המחמאה, את חושבת שהשיער שלי יכול לפרסם תכשירים???חחח אני גם יכולה לעשות אותו שיער כמו של ג'קוש אם אני לא שמה עליו כלום... חחח יש לנו בערך אותו שיער... רק שאני בחורה אז אני מסדרת אותו... חחח איך אני אוהבת את הקוקו של ג'קו!

rootteem1

New member
יש לי עוד משו

אממ נכון יש פרסומת לנביעות נראה לי או מי עדן, שוב לא זוכרים את חברת המים זוכרים ת מה שקרה בפפרסומת ואת המים, חח אז נשפכים שם המון מים.. חח תתארו לכן את כל המים האלו על ג'קוש' (כן שוב מים)

Karina85

New member
רותמוש דייי !!!

את רוצה להרוג אותנו??? לא יהיה מי שיעשו שרשורי מזל"ט מחר אם זה ימשיך!!!

rootteem1

New member
חחחחחחחחח קרועה

סורי זזתי לילה טוב לכולן! מחר יום חדש ויפה=] תודה לאחותי קטרינושקה היפה והמרוששת! איפה אחותי האמריקאית הגדולה????????? תחזור זואי לאלתרררר! חח ביוש לכולן אוהבת!

Karina85

New member
../images/Emo199.gif גאמני על סף פרישה...

בבקשהוש מאמוש לאב יוש

rootteem1

New member
טוב הודעה אחרונה

סגרתי כבר את האיסי והכל אבל הייתי חייבת לומר לך שנראה לי שכדאי שתחליפי את הניק לקטרינה!!!!!!!!!! חחח=] יציאות יצאות.. וסליחה שאני לא מגיבה בשרשור של שמיים אבל אני באמת חייבת לזוז אז תודה שמיים! אני אראה את הקטע מחר למרות שכבר ראיתי חח אבל באמת נחמד שיש גם את הקטע במחשב טוב זזתי ביושששששששששש

Karina85

New member
חחחח יש לי רעיון נחמד

לניק אני אגיד לך מחרוש... אבל טוב לי עם הניק שליץץץ אולי אני אהיה מפוצלת עם 2 ניקים? ו-2 בלוגים??? ובניק קטרינה נעשה בלוג ג'קוש???

שונית 7

New member
טוב אז גם השתתפות בהבימה ובסרט

אני מאחלת לג'קו ולא הייתי קוראת לזה התמסחרות

חולית5

New member
טלי אם אני לא טועה גבסו היה דוגמן

של איזו חברה לא...???? אז הוא הוריד את הכיפה, גידל שיער ושיחק אותה ...

דורית41

New member
הייתי בשיר נולד בשנה שעברה

עם הילדים כמובן,נדמה לי שאכן את צודקת והוא השתתף שם.

L e e e e e

New member
איזה כייף!!

הולך להיות הרבה הרבה ג'קו. לשים שיר אודישנים רק של ג'קו נראה לי קצת בעייתי וטוב שאני לא זו שצריכה להחליט. אולי שילוב של כל השלישייה? אין סיכוי לדעתי שייקחו רק את מאיה ורפאל כי התעלמות מג'קו בשלב זה תהיה קטלנית לתוכנית. בכל מקרה באודישנים, אם לא את המקור, אז נראה הרבה חיקויים, תואמי-ג'קו, שיבואו עם קוקו וגיטרה. כמובן יהיו גם הזייפנים שיטענו בגאווה שהם עשו שירות מלא! הדיסק של ג'קו חייב לצאת במהלך העונה משיקולים מסחריים טהורים. כמובן שתהיה הופעת אורח באחת התוכניות, שלא לדבר על "הגמר הגדול". אבל, הרבה לפני כן יבוא הראיון המרגש אצל יאיר לפיד. לדעתי ג'קו חייב עכשיו לעבוד במרץ על הדיסק. הוא צריך להיות מוכן כאמור עוד כמה חודשים. אולי זו הסיבה שהוא לא פנוי לדברים אחרים. ובינתיים ג'קו מוזכר כל שני וחמישי בעיתונים. אולי צריך להיות קצת "בחוץ" כדי לראות את זה, אבל לי זה מאוד בולט. חוץ מזה שהוא מופיע המון ב-NEXT ואפילו זוכה. אני מתביישת להודות שאת מאיה אפילו זהבה בן לוקחת. בקיצור, יש למה לצפות! אגב, נדמה לי שמויאל חתך את החוזה עם טדי בצורה לא כל כך יפה ולכן הוא לא הופיע.

talytal

New member
../images/Emo140.gif איזה כיף לראות כזו אופטימיות!

נראה לי שמה שבאמת חסר לי, זה קצת פרספקטיבה. אבל זה הדבר היחיד שאין לי ממש דרך להשיג... דווקא בגלל שכאן בפורום כולנו אוהבות את ג'קו וכולנו תומכות בו, לפעמים אני נוטה לגישה קצת פסימית, כי יש לי קצת תחושה שאנחנו בבועה. מצד שני, זו הסיבה שעד היום של הגמר בכוכב נולד לא האמנתי שג'קו לוקח, כי הייתי בטוחה שחוץ ממני ועוד כמה בנות בפורום אף אחת לא רואה כמה הוא נהדר, ואז קיבלתי הפתעה לטובה... אז עם קצת מזל, גם הפעם הציבור בארץ הזו יפתיע אותי לטובה.

למעלה