סקס מעפן

sweetjane1982

New member
סקס מעפן

אני יוצאת עם איזה אחד כבר חודש. בדייטים הוא היה סבבה.
שלשום שכבנו בפעם הראשונה.
תוך חמש דקות הוא גמר פעמיים ואני בכלל לא.
כשאמרתי לו הוא ענה לי : מה אני אעשה?"
עניתי לו שזו שאלה טובה.
אחרי ה"סקס" הוא נשאר לישון וביקשתי ממנו שיחבק אותי פעמיים והוא לא רצה.
מאז הוא התקשר אלי פעמיים, ולא נראה לי שהוא בכלל מבין שמשהו לא בסדר.
השאלה: לתת לו עוד צ'אנס או שזה מקרה אבוד.?

Survivor Man

New member
זה קרה ביום שלישי במקרה?

הוא באמת לא נשמע משהו במיטה, אבל אולי זה קשור להתרגשות או תקופת יובש ארוכה במיוחד לפנייך.

אם חוץ מהסקס הוא אחלה מבחינתך אז אני מציע שתפתחי את זה איתו ותסבירי לו כמו לילד מפגר (בלי רמזים) מה השתבש שם בעינייך. יקשיב ויפנים פעם הבאה? מצוין.

לא יפנים? תשלחי אותו לישון בבית לתמיד.

LsMs

New member
אני אמנם בחורה ולא גבר

אבל שמעתי ממספיק ידידים וחברים גברים שלפעמים הם נלחצים מהפעם הראשונה וזה יוצא מעאפן ...בלי קשר לזה הוא נשמע בן אדם מעאפן ולא מתחשב (מה עני יעשה? תגובה אגואיסטית ואינפנטילית שלא לדבר על אי רצון להתחבק בשינה...אז בשביל מה לעזעזל נשארת לישון? נוחות?? :-\) מה שכן אני עם survivor אם אחרי פנעמיים עדיין יהיה מעאפן שלחי אותו לישון בביתו...לתמיד...ולבד

שלום

קשר גופני צריך להתפתח דרך קשר נפשי. צרו את המגע בעיקר כמחוות אהבה וקרבה רגשית. ככל שתתקרבו נפשית, תתקרבו גופנית. השקיעו יותר בדיבור, בדאגה הדדית ובפיתוח עניין משותף. כדי להגיע להנאה שלמה יותר מהמגע, התגרו במעשים גופניים מקדימים ומהנים.

מקרה קשה

של חוסר התעניינות בצרכים של בת הזוג.
קורה שגבר גומר מהר אבל העובדה שבכלל לא היה לא אכפת ממך והוא לא התאמץ אפילו קצת כדי שגם את תגמרי- זה ממש ממש רע!

שחררי את הבחור.
גישה כמו שלו לא תביא אותך רחוק..

Berethor

New member
זה משנה? כנראה שגם וגם

לפי מה שהיא מתארת הוא גרוע לא 'רק' בסקס, אלא בכל היחס עליה.

קטניפ

New member
בטח שזה משנה

כי מי שחותך אחרי זיון גרוע אחד - לי אין הרבה אמפטיה עבורו/ה

Berethor

New member
הבנתי אותך

זה נכון, זה יכול להיות מוקדם מדי לחתוך, במיוחד שלא באמת יש לה מה להפסיד אם תנסה שוב, אבל בהתחשב בהתנהגות הכללית שלו, לא נראה שיש הרבה סיכוי שמשהו פה ישתנה לטובה. אז זה נראה מוצדק שחתכה, אפילו שזה באמת מאוד מוקדם, ובדרך כלל זה לא נכון, אבל יש מקרים שכן, כל מקרה לגופו.

קטניפ

New member
אנחנו ממהרים לשפוט

אלי הוא היה נבוך ולכן התנהג כך?
יש משהו לא הוגן בקריאת צד אחד והסקת מסקנות.

Berethor

New member
לשכב איתה הוא לא נבוך אבל לחבק כן?

איפה ההיגיון, הרושם שהוא לא שם עליה, למרות מה שקרה שם.

אייבורי

New member
מה עניין שמיטה

האמת רוב האנשים אוהבים לישון בלי שנוגעים בהם

כפיות זה טוב רק לדאווין של ההתחלה, בתכלס, אתה קם באמצע הלילה עם יד מעוכה ולא יכול ללכת לתת שתן כי היד שלך בת ערובה.
מצד שני
יש חניה מובנת לזין.
אבל לא משנה, זה לגמרי לחובבי הזאנר.

Berethor

New member
הערה שלך לגבי כפיות היא נכונה

וכן אני מודע לנושא הזה, את צודקת שזה באמת לא דרך נוחה לישון, ביחוד בשביל הגבר. אבל שוב היא אמרה שיחבק אותה, היא לא אמרה אם הכוונה לישון ככה או רק חיבוק זמני, בנוסף הוא גם כמובן לא טרח להסביר לה למה הוא לא מעוניין לחבק אותה, אז או שיש לו בעיה בתקשורת או שהסיבות שלו היו סתמיות ולא דווקא לגיטימיות. עכשיו זה יפה שאת מנסה לראות את כל ההתנהגות שלו באור חיובי, אבל אני לא נוטה לחשוב שזה מגיע לו, הוא עושה רושם של טיפוס מאוד בעייתי בהרבה נושאים וגם לא נחמד/מתחשב. לא מצאתי שום סממן חיובי אמיתי לגביו, חוץ מאשר מה שאת אומרת לגביו, מה שאומנם יכול להיות נכון, אבל יכול מאוד להיות גם שלא. בכל מקרה לא לכולם מגיע שירחמו עליהם לדעתי.

Berethor

New member
לרגע חשבתי שאתה קטניפ

בכל מקרה חוץ מלשון הנקבה, זה בסדר גם לגביך.

למעלה