סקס מעפן

קטניפ

New member
למה הוא נשאר לישון אני לא יודעת

אבל מהאופן שבו היא תארה את הסיטואציה לא נראה לי שגם היא היתה מאוד רגישה למצבו.
הוא שאל מה לעשות היא ענתה שזו שאלה טובה. את רוצה משהו? דברי,אל תתני לו לנחש.

Berethor

New member
לא עושה רושם שהיא נתנה לו לנחש

אלא פשוט היא מעוניינת שהסקס יהיה כמו שצריך, היא לא באמת חשבה בעצמה על כל הדרכים המיניות האחרות לנסות לפצות על כך שהוא גרוע ביחסי מין מלאים. מה שכן אפילו אם הייתה בקטע וחושבת על זה, לא נראה שהוא היה מסכים, אחרי הכל אפילו לחבק אותה הוא לא הסכים.

קריסטה

New member
מה עונים על זה?

את גם מתעלמת מהעובדה שהוא שאל זאת כשאלה רטורית.

הייתי פעם במצב הנ"ל, אני אפילו לא העזתי להגיד שמשהו לא בסדר, הייתי בהלם מדי.
אבל בחור שמקבל כמובן מאליו שהפרטנרית שלו לא גמרה? לא יכולה להצדיק אותו. פשוט לא יכולה.

ipv6

Member

לא ברור איך הסיטואציה התנהלה.
יכול להיות שהבחור לחוץ מובך מכל העניין וזאת התוצאה שיצאה.

טוב שלא האשמתם אותו בדיכוי זכויות אדם בסוריה על זה שהוא גמר מהר ושאלה "מה אני אעשה".

סיטואציה נקודתית שלא תוארה כמו שצריך ולא ברור בכלל אם הוא כזה אגוסטיסט כמו שהצגתם אותו.

זה לוקח זמן

יכול להיות שהוא התרגש ובגלל זה גמר מהר יותר, ויכול להיות שעוד אין ביניכם כימיה והוא לא הבין אותך נכון. בכל אופן, גמירה מהירה בדרך כלל מפריעה לגבר לא פחות...

מה את באמת רוצה שהוא יעשה?

אני בטוחה שהוא ממילא חש נבוך בגלל העניין.. את לא בדיוק מוסיפה לו לביטחון העצמי.....מאוד יכול להיות שהוא התרגש, שלא היה לו סקס הרבה זמן לפני ועוד כל מיני סיטואציות

לבקר אותו על זה בטח שלא עושה לו הרגשה טובה שגורמת לו לרצות להסתכן בנמק ביד עבורך, אני לא הייתי מחבקת אותך.

כולה שכבתם פעם אחת, היית צריכה לתת לו עוד פעם פעמיים כדי שהוא יתרגל אלייך... ככה הוא גם לומד אותך ואת הגוף שלך ויודע איפה הנקודות הרגישות שלך.

אנחנו לא יכולים לדעת מה בדיוק הייתה הדינמיקה שם...אבל זה נשמע שהוא מסיבה כזו או אחרת גמר מהר, הרגיש מספיק נבוך בגלל העניין, הוספת שמן למדורה ודאגת לבקר אותו על זה, הוא נעלב, שאל אותך מה את רוצה שהוא יעשה כי לפעמים זה תכלס לא ממש תלוי בו, עוד יותר התעצבנת, הוא היה בתחושה לא נעימה... ואת עוד ציפית ממנו לחבק אותך בלילה כאילו יש בניכם אהבה פורחת ומלבלבת.

למעלה