סקס מעפן

AlabamaW0rley

New member
יש משהו במילה הזו, "לספק"

שמרמז על יחס ציני כלפי האדם השני. דוגמאות: "מספקים לך חווית גלישה", "מספקים לך שירות עד הבית", "המכונית החדשה מספקת אותי", "הטלפון ישן אבל מספק אותי". כשמישהי אומרת על הגבר שלה שהוא מספק אותה מינית, אני מדמיינת אותו כמו דילדו עם גוש בשר שדבוק אליו.
לדעתי בחירה כזו של מילים היא לא מקרית.

Berethor

New member
לספק אינה מילה שלילית

זה בעצם למלא איזה צורך אצלך, לתת לך משהו שאת 'צריכה, בנוסף זה אומר שהמשהו הזה הוא כנראה טוב מספיק כי הוא מספק, ההפך מלא מספק. לגבי "דילדו עם גוש בשר", אובכן הדמיון בין דילדו לבין איבר המין הגברי הוא לא מקרי, ואני לא צריך להסביר לך שהדבר המקורי הוא לא הדילדו. אני רואה איזה ניסיון פה שלך לתת משמעות שלילית לאנשים שיש להם דרישות בנושא המיני, כמו גם למין עצמו, אני לא יודע אם זה נובע בגישה שמרנית מדיי כלפי נשים, או כלפי מין, או משהו בסגנון הזה, מה שבטוח יש משהו מאוד שגוי/שלילי בחשיבה הזאת לדעתי. היא יותר מדי ביקורתית ומתחסדת, בנוסף היא מצפה מהצד שמעוניין במשהו להיות זה שמתפשר, שזה כמובן לא המצב ההוגן. כמו שאמרתי אם את לא רוצה לספק תצד השני, את לא חייבת, אבל אם הוא יפרד ממך על הבסיס הזה, זה לגיטימי בהחלט.

AlabamaW0rley

New member
כן, אני שונאת איטרסנטים

כל שאר התוספות ההזויות והניתוחים הלא מנומקים להשקפת העולם שלי פשוט מיותרים.

ובכלל, אם אנשים מוצאים את עצמם מנותקים רגשית ומנהלים שוק קח-תן במיטה, אז עדיף להם לעשות ביד וזהו. הסקס הזה לא שווה את הטרחה שמסביב.

Berethor

New member
מי שאין לו אינטרסים בסוף יוצא פראייר

זה הגיוני שהיו אינטרסים, כל עוד הם בגבול הטעם הטוב אין שום בעיה בכך. אני מבין שאת מאלו שמאמינים באהבה עוורת ובהקרבה עצמית, לפחות כל מדובר בלא לעשות ולא בלעשות. גם מישהו שיש לו בת זוג שלא מספקת אותו או להפך עדיף לו לעשות ביד וזהו, ובלי הזוגיות. אומנם יש בזוגיות עוד אלמנטים כמובן, אבל בלי האלמנט המיני הרבה אנשים יחשבו שזה לא שווה את זה, אלא אם כן הם א-מיניים.

AlabamaW0rley

New member
אין לי מה להגיד, אתה כבר לא מתווכח איתי אלא

עם הקולות בראש שלך...

Berethor

New member
ולמקרה שאת חושבת להגיב משהו בסגנון

"לא רק מין חשוב", התשובה לכך היא כן, אבל אי אפשר לזלזל בחשיבות של מין בקשר זוגי/אינטימי, שהיא מאוד גדולה, למעשה מספיק בעיות על בסיס מיני כדי להיפרד, והרבה מהפרדות קורות על הבסיס הזה, עם כי יש גם על דברים אחרים כמובן. במקרה הזה עושה רושם שהיו בעיות גם בדברים אחרים, אבל אפילו אם לא היו, זה שהסקס גרוע ושהוא לא מספק אותה זה סיבה מספיק טובה להיפרד, הוא יכול לחפש מישהי שלא מפריע לה להיות מסופקת בזוגיות, מישהי כמוך.

AlabamaW0rley

New member
אתה מתווכח עם איש קש

לא אמרתי את הדברים האלה ולא רמזתי אותם, אז יוצא שאתה מתווכח עם דמויות בראש שלך. ואפילו אז, לא נותרו לך טיעונים ענייניים ואתה יורד לפסים אישיים עם הדמויות הבדיוניות שלך. אתה מפסיד, חביבי...

חבל לי לאכזב אותך, אבל אני דווקא מאורסת באושר ולא פתוחה להצעות ;)

קריסטה

New member
זאת לא סצנה בעיני

והבחור אפילו לא העלה בדעתו לספק גם אותה, או כדבריו "מה את רוצה שאני אעשה".
לא חסר מה לעשות.
זה פשט לא עניין אותו.

AlabamaW0rley

New member
היי, זה הדמיון שלך עבד שעות נוספות

נכון שקל לדמיין את הדושבאג האגואיסט שגומר ונרדם, אבל לא בטוח שזה היה ככה.

הוא אמר "מה אני אעשה?", וזה לא משהו מקומם לומר. כי וואלה, גמר, קורה. אחרי שהוא גומר (ואולי קצת מתוסכל מזה שגמר מהר), יכול להיות שהוא לא במוד לסקס. לעשות כל מיני דברים מכאנית, רק כדי "לספק" אותה, זה קצת... לא יודעת... לא נשמע לי כמו כיף גדול.
חוץ מזה, שוב, הטרמינולוגיה הזו: "לספק אותה". זה שגבר מספק אישה נשמע מאוד לגיטימי, אבל אם אישה מספקת גבר זה נשמע לאוזניים המודרניות כמעט כמו אונס. אז... יש פה איזה יחס אמביוולנטי לסקס.

אייבורי

New member

אני גם בטוח שאחרי המבט שלה והאמירה
הוא איבד כל עניין בסקס.
ואין ספק שאם זה היה הפוך, לא היו "דורשים" לספק אותה
אלא לקבל ולהבין שזה אינוס.

Berethor

New member
אתה בטוח שזה הסיבה שהוא איבד עניין

ולא בגלל שהוא גמר כבר פעמיים, ולא אכפת לו אם גם אם גמרה..

קריסטה

New member
לא לגמרי מסכימה

נכוון שזה לא נפוץ במחוזותינו, אבל אם בחורה גומרת לפני הבחור ומסתובבת לישון - מבחינתי היא לא בסדר בדיוק כמו בחור שעושה את זה.
זה גם לא נשמע לי בכלל בעייתי לספק בחור גם אם לא הכי בא לך בעולם בהקשר הנכון, וסקס שבו רק אחד מכם נהנה זה הקשר שבו זה מתקבל על הדעת. במיוחד שהם לא בדיוק זרים.
לשכב איתה, לגמור (פעמיים!) ואז להסתובב לישון, גם אם זה לא היה נעים (וזה לא נעים) לקבל טרוניות פשוט נשמע רע. ממש רע.
בין הגמירה הראשונה לשניה היה צריך להשקיע קצת.

AlabamaW0rley

New member
רק סאגה נורן מסוגלת לזה :)

בגדול, אי אפשר לדעת מה באמת היה שם. כי אינפורמטיבית אפשר לספר אותו סיפור כך שפעם יצא לטובתה ופעם לטובתו. זה הכל תלוי בדקויות, בטון ובמילים הנוספות שנאמרו שם.

Berethor

New member
יש עניין של השקפות וצורות לספר

אבל באמת שזה לא עושה רושם של סיפור גבולי, כזה שקשה לשפוט.

Berethor

New member
רגע איך הגעת לאונס?

שהוא גמר זה לא היה אונס אבל אם היא תגמור זה כן?

Berethor

New member
גם לשכב עם מישהו שגומר פעמיים בחמש דקות

זה לא כיף גדול.

היא ממש לא עשתה

סצנה. היא שאלה ״מה איתי״ ואני בטוחה שגם זה היה ממש לא נעים.
כשגבר גומר ואפילו לא שואל או מתאמץ להבין איך לענג את הפרטנרית שלו- היא גם ככה מרגישה מושפלת. להגיד משהו לגבי זה- זה לא פשוט בכלל!

ואם היא עשתה לו ״סצנה״ ולא כיף לו- אז מה הוא נשאר לישון??

למעלה