סקס מעפן

Berethor

New member
חוץ מזה היא הייתה נחמדה עליו

אפילו יותר מהמצופה בהתחשב בכך שהוא סקס גרוע ולא הרבה יותר מזה בשבילה(הם לא זוג),אחרי הסקס הגרוע היא בכל זאת נתנה לו לשאר לישון וגם בקשב ממנו לחבק אותה והוא לא הסכים, בקיצור הוא נשמע חסר תקנה.

קריסטה

New member

קריסטה

New member
יש לי שאלה

מעבר להאם הוא שווה צ'אנס נוסף או לא, אחרי כל ההתנהגות הזאת, בכלל בא לך עליו?

Berethor

New member
מי לוקח חומרים לדברים כאלה?

אם כבר לוקחים חומרים בשביל לא לגמור מהר מדי, לא כדי לגמור מהר מדי..

Berethor

New member
זה גם פיזי

אם זה היה רק מהראש לא היה צריך לעשות כלום.

AlabamaW0rley

New member
עשית לו סצנה על הסקס

ואז רצית שילך לישון איתך מחובק? יש גבול. גבר הוא לא מכונת זיונים על אסימונים. קורה שגומרים מהר בגלל התרגשות. מה באמת הוא אמור לעשות? אם המקרה היה הפוך, אם זו היית את שגומרת מהר מדי או לאט מדי והוא בא אליך בטענות, כולם היו ישר קופצים. כל לגיון הפמיניסטיות היה שולף את החרבות!

גם את, אם היו נוזפים בך על זה שגמרת מהר, לא היית רוצה להרדם כפיות באותו לילה.

Berethor

New member
לגמור מהר מדי זה בעיה גברית ולא נשית

לא לגמור בכלל זה בעיה נשית..

AlabamaW0rley

New member
וזה משנה משהו קונספטואלית?...

קודם כל, זה לא לגמרי נכון. אבל סבבה, נזרום איתך, כי באמת מה שאמרת זה היותר נפוץ.
גם אז, האם למישהו יש זכור לנזוף בבחורה שגומרת לאט או לא גומרת בכלל? הרי זה מעייף ולא הכי כיף לחכות למישהי עד אינסוף כדי שהיא תגמור. וזה גם ממש לא כיף להשלים עם זה שמישהי בכלל לא גומרת איתך. אז מה, היא צריכה להרגיש רע עם עצמה בגלל זה?

Berethor

New member
זה יותר לשים דברים על דיוקם

כי יש נושאים שגברים ונשים כמעט זהים בהם, ויש נושאים כמו זה שלא ממש. עכשיו שמשווים את זה לאישה שיש לה קושי לגמור או לא גומרת בכלל, זה הרבה יותר מדויק וכן אפשר גם לומר שזה המקבילה הנשית לנושא. לגבי אם יש לנזוף במישהו שיש לו בעיות בנושא, אובכן לנזוף זה אולי לא יפה או נעים, אבל להעיר, בהחלט. למה היא צריכה לשתוק ולא להגיד כלום? על נושא שמפריע לה ויש סיבה טובה לכך, לגמור פעמיים ב5 דקות זה באמת דבר בעייתי. עכשיו לא בטוח שהוא יכול לעשות משהו עם הבעיה הזאת, למרות שישנם דברים שיכולים אולי לעזור, אבל להכיר בזה זה המינימום שהוא יכול לעשות, כמו גם להבין שהערה בנושא הייתה מוצדקת, במיוחד שהיא באה מפי מישהי שזה פעם ראשונה שלו איתה, זה דבר צפוי.

אם היא הייתה כל הזמן מבקרת אותו, ועל שטויות זה באמת היה בעייתי, אבל הביקורת פה היא לגיטימית, וצפויה, חוץ מזה ההתנהגות שהיא מתארת, מראה על בעיות שהן לא רק בסקס אלא גם בדברים אחרים, כמו זה שהוא סירב לחבק אותה אפילו ולא הבין מה היא רוצה ממנו בכלל, או שבאמת יש לו קושי בהבנה או שלא אכפת לו, זה שזה בגלל שהוא נעלב ממנה זה לא הרושם שאני קבלתי, הוא מתנהג יותר כמישהו שפשוט לא אכפת לו מאשר מישהו שנעלב. חוץ מזה אי אפשר להתעלם מכך שלמרות הסקס הגרוע היא נתנה לו להישאר לישון, וגם בקשה ממנו לחבק אותה, היא הייתה נחמדה עליו למרות הסקס הגרוע בסופו של דבר, אבל הוא לא היה טוב עליה בשום נושא. ככה שבסופו של דבר זה לא 'רק' הסקס הגרוע, גם בשאר הדברים נראה שהכל היה גרוע. אז אם סקס זה לא נראה לך מספיק, ביחד עם שאר הדברים זה בהחלט מספיק. עכשיו אני מבין שאנחנו מתחלקים פה לשני קבוצות עיקריות, אלו שיש להם ביקורת מוצדקת על ההתנהגות שלו וחושבים שהיא פעלה נכון בכך שלא המשיכה איתו בקשר, ואלו שחושבים שצריך היה יותר להתחשב בו וכו, למרות שלפי התנהגותו לא נראה שאין שום סיבה לעשות את זה. גם כי לא מגיע לו וגם משום שהיא לא חייבת לו כלום.

AlabamaW0rley

New member
אני אומרת שאין לי מספיק אינפורמציה

בשביל לשפוט, ושיתכן שאנחנו כושלים כאן בהבנת הסיטואציה כי בראש אוטומטית מצטיירים לנו סטראוטיפים מסויימים. יש מצב שבאמת הוא לא כזה מציאה גדולה. אני ממש לא מעודדת אותה להשאר איתו. אני כן מבקרת אותה על הנקודות שהיא בחרה להעלות כטיעונים "מדוע עלי להפרד ממנו". בין הטיעונים המקוממים זה ה"הוא לא מספק אותי" המפורסם. אם לא בא לו סקס, הוא לא חייב. אם לא בא לו לחבק אותה, הוא לא צריך. יש הבדל בין לגמור ולא לרצות להמשיך את הסקס אבל בכל זאת להתנהג בצורה לגיטימית, לבין לגמור ולהרדם, שזה קצת אקט אוטיסטי או נצלני, אתה תבחר. אבל כאמור, אני לא יודעת מה היתה הדינמיקה בדיוק. אני יוצאת כנגד מה שכן נכתב, לא כנגד מה שאני מדמיינת שאולי היה.

Berethor

New member
"לא מספק אותי" זה טיעון מקומם?

כי אסור שלאישה היו 'צרכים מיניים' ודרישות בנושא? החשיבה שלך הרבה יותר מקוממת לדעתי. נכון אם לא בא לו סקס הוא לא חייב, אבל באותו מידה אם לא בא לו סקס, היא לא חייבת להיות איתו, היא לא חייבת להיות עם מישהו שלא מספק אותה/מישהו שלא טוב בנושא המיני ונושאים אחרים/מישהו שאין התאמה מינית איתו וכו. גם גבר במקרה דומה בטח לא היה לו בעיה להתלונן, בין אם על חוסר סקס ובין אם על בעיות תפקוד אצל האישה, פשוט באופן ממוצע בעייתות של אי גמירה אצל נשים פחות מדאיגות גברים אם פשוט לא אכפת להם, אבל בהחלט יש גם גברים שזה אכפת להם. עכשיו במקרה של מה שנקרא בעיית 'שפיכה מהירה', זה בעיה רצינית, משום שכל פעם שגבר גומר זה גם פוגע לו בזקפה, מה שבדיעבד גורם לסקס להסתיים הרבה יותר מוקדם ולהיות הרבה פחות טוב, אז אלא אם כן האישה לא אוהבת סקס ורוצה שהגבר יגמור כמה שיותר מהר, זה בהחלט בעיה, זה מה שהנשים מכנות "הוא גומר לפני שאני התחלתי".

אצל אישה לגמור זה לא בעיה כי זה לא פוגע לה בשום דבר ונשים יכולות לגמור באופן בלתי מוגבל בעיקרון, אם כי קיימות גם נשים שיש להם מגבלה אז אצלן השילוב עם לגמור מהר מדי יכול להיות בעיה. גם אני לא יודע מה הייתה שם הדינמיקה בדיוק אבל לפי איך שזה נשמע, הבעיה הייתה בעיקר אצלו, מכל בחינה, כמובן זה הסיפור שלה ויכול להיות שהפרטים לא נכונים או שיש פרטים חשובים שחסרים, אבל זה סיכון שתמיד אנחנו לוקחים שאנחנו שופטים, סיכון לגיטימי. נראה שהוא גם גרוע בסקס וגם לא ניסה 'לפצות' בשום דרך אחרת, אלא המשיך להיות גרוע בכל דבר אחר גם, לכן הרושם עליו הוא שלילי לגמרי. היא מצידה הייתה יכולה גם להעיף אותו רגע אחרי הסקס הגרוע, אבל זה לא מה שהיא עשתה, היא השאירה אותו לישון וגם בקשה ממנו חיבוקים, שאפילו בזה הוא נכשל.

AlabamaW0rley

New member
אויש, אתה מהמתווכחים במעגלים...

לא טענתי שזה מקומם שאישה מחפשת סיפוק מיני בקשר. טענתי שזה מקומם שאישה חושבת שלגבר יש תפקיד "לספק אותה" בסקס. זה שונה. סקס יכול להיות מספק, אך זה לא מתפקידו של אף צד לספק או לשרת צד אחר.

Berethor

New member
את יכולה לחשוב שזה לא תפקידו

משהו שנתון לויכוח, אבל אני יכול להבין תהיגיון מאחוריו, אבל בואי לא ניתמם, לא מדובר פה במישהו זר שלא מספק אותה, אלא שמישהו ששכב איתה ולא מספק אותה, וזה כבר משהו הרבה יותר גרוע. מי צריך בן זוג שלא מספק אותך? או יותר גרוע מי צריך לעשות סקס עם מישהו שלא מספק אותך? עם כל הכבוד לגישה שלך של אף אחד לא חייב כלום, שיש היגיון מסוים מאחוריה, הדבר הזה עובד לשני הכיוונים, היא אולי לא יכולה/צריכה להכריח את הצד השני לספק אותה, אבל היא בהחלט יכולה לעזוב אותו על הבסיס הזה, לגיטימי לחלוטין, למעשה זה האפשרות היותר מוסרית מבין ארבעת האפשריות שמוביל עליהם חוסר סיפוק, להישאר ולסבול, להכריח את הצד השני, לבגוד, או לעזוב. את כמובן יכולה להגיד אבל היי היא יכולה לספק את עצמה או למצוא סיפוק בחוץ, והתשובה לכך היא כמובן אז מה היא צריכה אותו?

למעלה