אני לא מגבילה
פשוט אין צורך.
יהיה צורך, נדון בו ונקבל החלטות. לכן הדגשתי שמה שטוב ונכון עכשיו עשוי להשתנות.
אני לא מבינה גדולה בזוגיות פתוחה, אפילו מבינה קטנה מאוד אבל מקריאה מזדמנת בפורום זוגיות פתוחה, מהודעות כאן בפורום או בפורום סטוצים
התמונה שאני מקבלת היא לא בדיוק מה שאתה מתאר.
אני בטוחה שיש זוגות שפתחו את הזוגיות שלהם ממקום של עוצמה וכח ומתוך רצון אמיתי לאפשר אחד לשני חופש לממש את עצמו, אבל אני מקבלת את הרושם
שחלק מהזוגות שעשו זאת עשו את זה בדיוק מהמקום שאתה טוען שהמונוגמיה חוטאת בו.
המונוגמיה משאירה לדבריך דברים מחוץ לחומה וכשנכנסים הפיתויים אין רצון להתמודד איתם או אין את הכלים, האם פתיחת הזוגיות לא מגיע לפעמים מאותו מקום בדיוק?
חוסר יכולת להתמודד עם הפיתויים ולכן הכניעה להם?
אני ואתה לא נסכים לעולם על דרך החיים "הנכונה", אם בכלל יש כזו.
אבל לפחות בוא נסכים על כך שלא לכל זוג מתאימה בהכרח דרך חיים אחת ושהרבה זוגות בוחרים בדרך חיים זו או אחרת דווקא בשל חוסר היכולת להתמודד.
אגב, פתאום עלתה בי השאלה, אתה מכיר זוגות שהחליטו ללכת אחורה ולסגור את הזוגיות שלהם? למה?
פשוט אין צורך.
יהיה צורך, נדון בו ונקבל החלטות. לכן הדגשתי שמה שטוב ונכון עכשיו עשוי להשתנות.
אני לא מבינה גדולה בזוגיות פתוחה, אפילו מבינה קטנה מאוד אבל מקריאה מזדמנת בפורום זוגיות פתוחה, מהודעות כאן בפורום או בפורום סטוצים
התמונה שאני מקבלת היא לא בדיוק מה שאתה מתאר.
אני בטוחה שיש זוגות שפתחו את הזוגיות שלהם ממקום של עוצמה וכח ומתוך רצון אמיתי לאפשר אחד לשני חופש לממש את עצמו, אבל אני מקבלת את הרושם
שחלק מהזוגות שעשו זאת עשו את זה בדיוק מהמקום שאתה טוען שהמונוגמיה חוטאת בו.
המונוגמיה משאירה לדבריך דברים מחוץ לחומה וכשנכנסים הפיתויים אין רצון להתמודד איתם או אין את הכלים, האם פתיחת הזוגיות לא מגיע לפעמים מאותו מקום בדיוק?
חוסר יכולת להתמודד עם הפיתויים ולכן הכניעה להם?
אני ואתה לא נסכים לעולם על דרך החיים "הנכונה", אם בכלל יש כזו.
אבל לפחות בוא נסכים על כך שלא לכל זוג מתאימה בהכרח דרך חיים אחת ושהרבה זוגות בוחרים בדרך חיים זו או אחרת דווקא בשל חוסר היכולת להתמודד.
אגב, פתאום עלתה בי השאלה, אתה מכיר זוגות שהחליטו ללכת אחורה ולסגור את הזוגיות שלהם? למה?