סקס עם גבר\אישה נשואים כן\לא?

joejoe268

New member
התנסות

יש לי סקרנות מינית גדולה מגיל מאוד צעיר....גיליתי לראשונה את המיניות שלי בגיל 5....
התנסתי בהרבה דברים, חוויתי הרבה דברים ולאט לאט זה התגבש והתבהר מה הדבר שהכי נכון לי...(-:
ואת צודקת, זה תמיד נכון לרגע זה. אני מניחה שייתכן ואמצא מתישהו בחיים בסיטואציה שזה כבר לא יהיה נכון לי או שאראה דברים בדרך אחרת...

dare devil ית

New member
כי זה כיף

לא כל אחר שאני שוכבת איתו אני מרגישה משהו כלפיו.
למעשה - זה בדרך כלל רובם כאלו.
אני מכבדת אותם כבני אדם, אבל לא מרגישה כלום כלפיהם.
אנכנו שוכבים במגש של רצונות, הם שם לספק אותי מינית ובתמורה אני שם בשביל לספק אותם.
להם יש משהוא שאני רוצה בין הרגלים, ואותו דבר נכון כלפי.

אז עד שלא יהיה לי חיבור ריגשי אני צריכה להתנזר?
אם מישהו עושה לי ממש טוב אני צריכה להגיד לו - טוב, זה ממש כיף אבל אין לי רגש אליך, אז לא תודה?

ברור לי שזה לא נכון לגבי חלק גדול מהאנשות (במיוחד בצד הנשי שלה), אבל זה נכון כלפי.

joejoe268

New member
אני אומרת שכל עוד את שלמה

עם עצמך, ולך זה נכון וטוב, אז מעולה.
לי מרגיש לא נכון לעשות סקס כזה.
מההתנסויות שהיו לי בחיים, יצאתי משם בתחושה של ריקנות מסוימת.
בשבילי סקס זה יותר מסיפוק יצר. אני צריכה להרגיש את הקירבה, את המבט בעיניים, את הידיים שנוגעות בי בדרך מסוימת, את הנשיקה. את הרצון שלי לעשות טוב וכיף ונעים לאיש הזה שאיתי במיטה, את הקבלה וההכלה והאינטימיות של שנינו, את הפתיחות ואת ההתמסרות...

Bangie

New member
צודקת.

אני גם בגישה הזו. סקס זה כולה סקס. לא חייב לערב רגש ולהכנס לזוגיות רצינית בשבילו. זה יכול להיות גם סתם בשביל הכיף והחוויה...

romeo b

New member
סקס זה לא מדע מדוייק...

תשוקה היא גם סוג של רגש
סקס הוא צורך בסיסי
ככה לפחות אני רואה את שני הדברים הנ"ל
לכן לדעתי לא תמיד חייבים להכנס לאיזה סרט רגשי בשביל לספק צרכים בסיסיים מלווים בתשוקה... כמובן כל עוד לא מנצלים את הצד השני אלא עושים את זה תוך כדי שיתוף מלא.

romeo b

New member
ניסית פעם...

סקס מלא בתשוקה עם מישהו שאת לא מאוהבת בו אלא הוא 'רק' עושה לך את זה ברמת על של חרמנות?

חופ שיה

New member
בזוגיות פתוחה יש את "האחת"

ויש את האחרות- זו ההגדרה באופן כללי.
מה שאומר שיש אשה אחת שהוא רוצה לחיות איתה ולקום איתה כל בוקר ויש עוד נשים שאיתן הוא פחות רוצה לחיות את החיים עם כל המשתמע מכך.
והפוך לגבי אשה לגבר.
אם בזוגיות פתוחה הבת זוג היא לא האשה איתה הוא רוצה לחיות את החיים צמוד ושאליה יש לו את הרגש הכי חזק שבין גבר לאשה (או כל וריאציה זוגית אחרת). אז אין שום סיבה למערכת יחסים פתוחה, זו כבר פוליאמורה- ריבוי בני/ות זוג.

romeo b

New member
אצל כל אחד הגבול עובר במקום אחר...

אחד יגדיר בגידה רק כשזה מגיע לסקס
אחד יגדיר בגידה כמשהו שהוא עדיין רק בשלב המחשבתי
יש בגידה פיזית
בגידה מנטלית

אינספור פרשנויות אבל המכנה המשותף הוא משהו שעושים מתוך כוונה להסתיר מבן/בת הזוג.

Surrealistical

New member
נתקלתי לא פעם בתגובה כזאת

אצל אנשים ששכבו עם אנשים שיש להם בן זוג.
בפסיכולוגיה קוראים לזה "דיסוננס קוגניטיבי", זה כאשר בן אדם משכנע את עצמו במשהו כידי להרגיש יותר טוב עם עצמו.
אותם אנשים משכנעים את עצמם ש"זאת בעיה שלו, לא שלי. הוא זה שבוגד." כי ממש בא להם באותו הרגע או כי ממש רצו כבר כמה זמן ובשביל לא להרגיש רע עם עצמם הם מתרצים את זה ככה.
מה שהם שוכחים זה שאולי האחרויות המוסרית שלהם יותר נמוכה מהבן זוג הבוגד אך עדיין היא קיימת. כי כמו שאמרתי לפני זה: הם פוגעים בבן אדם (הבן\ת זוג הלא מודע\ת) אחר בכוונה תחילה. זה אוטומטית עושה את המעשה לשפל ואותם גם לכאלה.

dare devil ית

New member
אני אצא טיפה מניאקית

אולי לא טיפה...

אין לי בעיה עם זה, זה בעיה של הצד השני, לא שלי.

ויותר מזה -

אפילו כנבגדת הצלחתי להבין ולסלוח, כי הבנתי שהלב הוביל למחוזות האלה.
ועם לב אסור להתווכח (היי, אני רומנטיקנית חסרת תקנה).
זה באמת פשוט לא שחור ולבן.
יש בגידות שבהן הז' מוביל ולא הלב ולא הראש. זה משהו אחר לגמרי. לכן אמרתי שזה מאוד מאוד תלוי נסיבות.

חופ שיה

New member
ואם למשל : לעולם לא אהיה בצד השני

כי אני לא מאמינה במונוגמיה מינית , זה יהיה בסדר אם אשכב עם נשואים ?
אני בטוחה שלא רק בגלל הסיבה הזאת את מתנגדת לסקס עם אנשים שנמצאים במערכת יחסים מונוגמית.:)

קטניפ

New member
לא רק בגלל זה

אבל היא אמרה שזו "בעיה של הצד השני" ומכאן התגובה
הבנת אותי היטב

למעלה