הכוונה הייתה שאתם מפילים את כל האשמה עליה, ולמרות שאני לא הייתי נכסנס למצב הזה מלכתחילה זאת לא היא שהורסת להם את הנישואים אלא הוא.
היא פשוט ממלאת תפקיד זמנית, הבחירה לבגוד היא שלו ולכן בלעדיה הוא פשוט היה בוגד עם אחרת.
אני הראשונה שהוא בוגד איתה, ובטוח שגם היחידה (והאמת שאני חושבת שגם האחרונה.).
הוא כל כך פוחד ונזהר בקטע הזה, כשהוא איתי הוא הופך להיות הכי חסר בטחון בעולם, ככה שאין מצב שיש לו עוד אחת חוץ ממני...
למה לא הבעל הבוגד שהורס? זה לא שהיא טלית שכולה תכלת אבל לא היא שנשואה לאשתו, זה הוא. הוא זה שלוקח את הסיכון שדבר הבגידה יתגלה לאשתו וכתוצאה ממעשיו משפחתו תהרס, אשתו וילדיו יפגעו? למה בעצם איזושהי פלונית צריכה לדאוג לפגיעתה של אלמונית? למה תמיד מהבעל הבוגד מוסרת כל אחריות למעשיו?
כאילו, ברור לי שאני אשמה בדיוק כמוהו, אבל היי - גם לו יש חלק בעניין.
לא סתם התאהבתי בו. לא סתם נמשכתי אליו. הוא התחיל עם כל זה, הוא כבש אותי. עד אותו רגע הכרתי אותו איזה שנתיים והוא בכלל לא היה בראש שלי בקטע כזה... בחיים לא חשבתי עליו ככה.
בחורה ולא משנה מה הגיל שלה לא הורסת משפחה כי אם הגבר הגיע לזה שהוא יוצר קשר עם מישהי אחרת הקשר בינו לבין אישתו כבר הרוס ויש אין ספור סיבות לקשר הרוס שזה פחות מעניין המעניין הוא הקשר עם המאהבת אם אפשר להגדיר את זה כך ואם זה עושה טוב לשניהם אז לבריאות מה גם מה גם שקשר עם מאהבת ברוב המקרים מתקן את הזוגיות אם לא מתייחסים לפגיעה של האישה יש הרבה נשים שיודעות שלבעלים שלהן יש קשר עם מאהבת ומעדיפות לא לדבר על זה בכלל ומתנהגות כאילו שהן לא יודעות כי היא מבינה שזה מרגיע את הבעל והיא רק מרוויחה מזה כמובן שיש נשים שלא מקיימות יחסי מין עם הבעל ואם יש לו מאהבת היא מרגישה נבגדת ומתחיל סיפור הגירושין שעל פניו היא זו שסובלת מהגירושין מה שרוב הגברים שיוצרים קשר עם מאהבת קשרי המין עם אישתו מזמן כבר לא קיימים
כל אחד מוצא את הדרך שתעזור לו לחזור לעצמו.
בטח גם יש כאלה שיעדיפו להתנתק מהכל לתקופת זמן מסויימת ורק אחר כך ייצאו החוצה לסוג מסויים של קשר-פיזי או רגשי.