סקס עם גבר\אישה נשואים כן\לא?

Sharoman

New member
לא אמרתי את זה

הכוונה הייתה שאתם מפילים את כל האשמה עליה, ולמרות שאני לא הייתי נכסנס למצב הזה מלכתחילה זאת לא היא שהורסת להם את הנישואים אלא הוא.
היא פשוט ממלאת תפקיד זמנית, הבחירה לבגוד היא שלו ולכן בלעדיה הוא פשוט היה בוגד עם אחרת.

אתה רואה?

אני מסכים איתך.

היא בוחרת אם להיות איתו או לא. למעשה, אין לה שום קשר לנישואים.

האחריות להשפעת הקשר הזה על הנישואים היא שלו ושלו בלבד, כיון שהוא הנשוי ולא היא.

Bangie

New member
הלוואי ;)

אני הראשונה שהוא בוגד איתה, ובטוח שגם היחידה (והאמת שאני חושבת שגם האחרונה.).
הוא כל כך פוחד ונזהר בקטע הזה, כשהוא איתי הוא הופך להיות הכי חסר בטחון בעולם, ככה שאין מצב שיש לו עוד אחת חוץ ממני...

wild orchid

New member
רגע... אני סתם שאלה. למה היא זו שהורסת?

למה לא הבעל הבוגד שהורס? זה לא שהיא טלית שכולה תכלת אבל לא היא שנשואה לאשתו, זה הוא. הוא זה שלוקח את הסיכון שדבר הבגידה יתגלה לאשתו וכתוצאה ממעשיו משפחתו תהרס, אשתו וילדיו יפגעו? למה בעצם איזושהי פלונית צריכה לדאוג לפגיעתה של אלמונית? למה תמיד מהבעל הבוגד מוסרת כל אחריות למעשיו?

Bangie

New member
תאכלס...

כאילו, ברור לי שאני אשמה בדיוק כמוהו, אבל היי - גם לו יש חלק בעניין.
לא סתם התאהבתי בו. לא סתם נמשכתי אליו. הוא התחיל עם כל זה, הוא כבש אותי. עד אותו רגע הכרתי אותו איזה שנתיים והוא בכלל לא היה בראש שלי בקטע כזה... בחיים לא חשבתי עליו ככה.

מני180

New member
קשר עם גבר נשוי

בחורה ולא משנה מה הגיל שלה לא הורסת משפחה כי אם הגבר הגיע לזה שהוא יוצר קשר עם מישהי אחרת הקשר בינו לבין אישתו כבר הרוס ויש אין ספור סיבות לקשר הרוס שזה פחות מעניין המעניין הוא הקשר עם המאהבת אם אפשר להגדיר את זה כך ואם זה עושה טוב לשניהם אז לבריאות מה גם מה גם שקשר עם מאהבת ברוב המקרים מתקן את הזוגיות אם לא מתייחסים לפגיעה של האישה יש הרבה נשים שיודעות שלבעלים שלהן יש קשר עם מאהבת ומעדיפות לא לדבר על זה בכלל ומתנהגות כאילו שהן לא יודעות כי היא מבינה שזה מרגיע את הבעל והיא רק מרוויחה מזה כמובן שיש נשים שלא מקיימות יחסי מין עם הבעל ואם יש לו מאהבת היא מרגישה נבגדת ומתחיל סיפור הגירושין שעל פניו היא זו שסובלת מהגירושין מה שרוב הגברים שיוצרים קשר עם מאהבת קשרי המין עם אישתו מזמן כבר לא קיימים

romeo b

New member
זו בדיוק הבעיה

כי מהנאה נטו זה הפך להיות כבר סוג של קשר
שעלול לגרום לנזק לשניכם.

נכון שברגע שהרגש נכנס לתמונה קשה לשלוט עליו, אבל בכל זאת,
חייבים לנסות ולעשות את ההפרדה הזו בין הרגש להגיון/להנאה נטו.

Sharoman

New member
או לחילופין להפסיק את הקשר

שלדעתי יהיה קצת יותר קל מלנסות לשלוט על הרגשות שלך לאדם שאתה לא מוכן לעזוב.

romeo b

New member
בהחלט

במקרים כאלה לעזוב זה הפתרון הפחות קשה נפשית.
הכאב אמנם יהיה חד יותר, אבל לאורך זמן, רצוי לא להמצא בסוג
של קשר רגשי שלמעשה אין לו עתיד.

זו הסיבה שתאום ציפיות להנאה נטו חייב להיות כאן.

romeo b

New member
יש הבדל...

קשר פיזי אפשר לחפש ולמצוא אפילו עוד באותו יום.
קשר רגשי לא מוצאים דווקא כשמחפשים.

כדי להמשיך הלאה עדיף קשר רגשי חדש... כדי למצוא פורקן עדיף קשר פיזי.

romeo b

New member
אפשר להוריד את המילה "עשויים"...

כל אחד מוצא את הדרך שתעזור לו לחזור לעצמו.
בטח גם יש כאלה שיעדיפו להתנתק מהכל לתקופת זמן מסויימת ורק אחר כך ייצאו החוצה לסוג מסויים של קשר-פיזי או רגשי.

למעלה