סקס עם גבר\אישה נשואים כן\לא?

קטניפ

New member
כשאתה צודק - אתה צודק

®Hada

New member
בעצם אתם אומרים שהתאהבות היא נגזרת של סקס

ואי אפשר להתאהב אם לא מקיימים יחסי מין ?

לא יכול להיות מצב שיחזקאל יתאהב בתרצה שעובדת בCUBE הצמוד אליו ב5 שנים האחרונות, אלא אם כן הוא ישכב איתה או יפנטז עליה... זה לפחות לפי ההסברים שלכם.

In Limbo

New member
מה נייס, מה?

אף אחד לא דיבר על התאהבות פאסיבית - מישהו שמאוהב במישהי גם מבלי לשכב איתה.
מדובר כאן על מישהו שיודע שהמישהי הזאת תפוסה ובכל זאת מחליט לעשות איתה משהו רק בגלל שהוא מאוהב בה ואח"כ להאשים את המעשים שלו ברצונות ליבו.

אבל אם הוא כבר מאוהב במישהי אחרת-

מה זה משנה אם הוא ישכב איתה או לא?
רגשית הוא כבר בגד.
רגשית הוא כבר לא עם זאת שאיתו וחושבת שהוא שלה ולא יודעת שאיבדה אותו.
הוא חי עם מישהי ורוצה מישהי אחרת, וזה לא תקין. ואין שום קשר לסקס.

In Limbo

New member
את אמיתית תגידי לי?

את באמת חושבת שאין הבדל בין לרצות מישהו אחר ולהיות איתו בזמן שאתה בעצמך במערכת יחסית מונוגמית,
לבין לרצות מישהו אחר, לסיים את מערכת היחסים שיש לך כרגע ואז להיות עם הבן אדם ההוא?

חשיבה היא שוות ערך לביצוע?

אה, טוב, פה צריך להבדיל בין שני דברים...

את נוגעת בנקודה מאוד מאוד רגישה, ובהחלט יש לי תשובה שכן נובעת מניסיון.
מצד אחד - ברור שיש הבדל!!! אם אתה לא רוצה להיות איתי ומעדיף להיות איתה - תגיד לבחורה השנייה שתמתין רגע, שאתה בקשר אחר וצריך לסיים איתו - ואז לך ותקע אותה כאוות נפשך.
יחד עם זאת - כן, בנסיבות מסויימות חשיבה יכולה להיות שוות ערך לביצוע. כי מה זה משנה בעצם? אם איבדתי אותו - איבדתי אותו, וזה יכאב באותה המידה אם הוא שכב איתה שבוע לפני שנפרדנו או יומיים אחרי. מה שכואב זה שהבחור נתן לי לחיות באשליה שהוא שלי, שרק אני אצלו בראש, שהוא רוצה ברצינות את הקשר שלנו... אם הוא זיין אותה או לא זה באמת כ"כ משנה?

ובהתאם - ביצוע הוא לא תמיד בגידה במהותו. אם מישהו כן רוצה להיות איתי ורק אני אצלו בראש, אבל יצא לו איזה סקס מזדמן חסר רגש עם מישהי - והוא בילה איתה כמה שעות של פאן נטו חסר כל ערך רגשי - מה זה משנה? למה זה צריך להפריע לי?

אני תוהה "בקול רם" בשיא הרצינות - איזה מהמקרים פוגע יותר? לי התשובה ברורה.

טוב, אני שוב גולשת לדיון הפילוסופי של מה זאת בגידה

In Limbo

New member
סורי, לא הבנתי כלום...

לא הצלחתי לעקוב אחרי קו המחשבה שלך..
את מבדילה ביניהם או אומרת שהם בעצם זהים?

נראה לי שאני עדיין תוהה לגבי זה

אני מניחה שגם זה תלוי בנסיבות, ובעיקר בעוצמות של הרגש. יש הבדל בין לחשוב על מישהי שהיא שווה זיון ו"חבל שאני לא פנוי" לבין להתאהב בה ממש. מי מאיתנו לא פגש מישהו וחשב לעצמו "אחח, אם לא הייתי תפוס/ה..."? נורמלי. קרה לי.
במובן הפרקטי-
אם מישהו סתם מפנטז בכייף על מישהי מהעבודה (אפילו על כמה וכמה, שייהנה לו) - ברור שזאת לא בגידה ומחשבה לא שוות ערך לביצוע.
אבל אם הוא מתחיל לכרכר סביב מישהי, לחשוב עליה בלי הפסקה, ולהיפגש איתה אחד על אחד, והכל בכוונה ובתקווה לפתח מזה משהו בהמשך - זאת בגידה הרבה לפני שבאמת קורה שם משהו פיזי.

In Limbo

New member
אז בקיצור לא אמרת כלום...

אני מציעה שקודם תתפקסי על מה את רוצה בכלל ואז נוכל להמשיך ת'דיון...

יש בגידה מינית ויש בגידה רגשית

אבל להיות במערכת יחסים ארוכה ולהרגיש פרפרים בבטן והתאהבות במשהי אחרת. זו לא בגידה אלא אם נעשה עם זה משהו. בין אם זו מערכת יחסים רגשית או מינית.
כל עוד זו התאהבות בראש שלו ולא נעשה עם זה כלום זו לא בגידה. זה יעבור. אנחנו לא יכולים להיות שוטרי חשבה של הבן זוג שלנוץ

לשכב עם משהי אחרת, זו בגידה רק אם המערכת יחסים לא נקבעה כפתוחה מראש. בגידה - זה פגיעה באמון. או כהגדרת המילון 'הפרת אמון קשה, שבה הצד הנפגע מזועזע מפעולות הצד הפוגע'.

גם להפוך מושא לאהבה למקורב לך מבחינה רגשית ולשתף אותו בעירעורי ליבך זו בגידה. בעצם רגשית את כבר עם משהו אחר.

זה מסובך וגם פשוט מאוד.
בעצם, כשמהו מרגיש נבגד, סימן שבגדו בו ואנחנו צריכים להאמין ולקבל את הרגשות שלנו.

מסכימה מאוד, עם הסתייגות אחת-

"כל עוד זו התאהבות בראש שלו ולא נעשה עם זה כלום זו לא בגידה. זה יעבור." - אני לא מדברת על הידלקות חולפת שלא עושים איתה כלום, אלא על סחרור כזה שבסופו של דבר מפרק את מערכת היחסים גם אם לא נעשה שום דבר פיזי. ואני בטוחה שזה קורה.

לדעתי זו לא בגידה

זה Falling out of love
זה סיום של מערכת יחסים נוחכית אבל ללא בגידה. אלא פשוט מפסיק לאהוב אחת ומתאהב באחרת.

לא מדוייק-

כי אתה יכול לא להמשיך לפתח את הקשר ההוא, לעצור מבעוד מועד, ובכך לצמצם את הסיכוי להתאהב באחרת.
ומה שתיארתי זה הרבה יותר מסוכן לזוגיות (ולטעמי בוגדני) - מאשר סקס נטול רגש לפריקת יצרים ותו לא.

Sharoman

New member
יותר מזה

הבחורה אומת בפירוש שקודם היא זיינה אותו ורק אז התאהבה בו.
הסיפור התחיל מחרמנות ולא מאהבה שהגיע רק מאוחר יותר, ומשום מה אנשים פה חושבים שהיא מנסה לתרץ את זה בעזרתה.
אני לא רואה אף הודעה אחת שלה שבה היא מנסה להתגונן...

Sharoman

New member
הביקורת שלך מאוד במקום

אבל העניין הוא שהכתיבה של הרוב פה מרמזת שאילולא הייתה שוכבת איתו הוא לא היה בוגד.
במציאות המצב קצת שונה, וזה הוא שבוחר אם לבגוד ועם מי.
אז אלא אם תוכלו איכשהוא למנוע מכל בני האדם בעולם לשכב עם אנשים שמעורבים במערכות יחסים התלת האשמה פה מיותרת.

אני יכול לשאול?
האם זאת הייתה הסיבה לגירושין? או לפחות אחת מהן?

לגרושים שלי? לא, ממש לא

זה היה כשהיתי צעירה ורווקה, לא היה איכפת לי ולא היתה לי שום הבנה למזה בעצם נשוי, משפחה, במה מדובר..

באבא של הגמדים לא בגדתי.

למעלה