סקס עם גבר\אישה נשואים כן\לא?

Bangie

New member
זה מה שאני עושה

משתדלת לפחות.
אני לא נותת לרגש להשתלט יותר מדי. זה לא שבגלל שהתאהבתי בו החלטתי שזהו הוא האחד שלי ואני נמנעת מלהכיר או לצאת עם אחרים למשל...
אני מודעת לעובדה שהוא לעולם לא יהיה שלי ושבשבילו אני רק סוג של גיוון או משהו. הראש מבין את זה ומפנים. ללב רק לוקח קצת זמן, אבל גם אליו זה בטח יגיע בקרוב...

romeo b

New member
אם ככה

מה מניע אותך לחפש סקס רק עם נשואים?
או שלא הבנתי אותך...
יש מצב שזה סוג של סטיה, כי בכל מקרה, סקס עם 'לא פנוים' מגביר את הריגוש <לזה אני מסכים...>
מצד שני אולי הפחד שלך להתאהב ולהכנס לזוגיות מניע אותך בכיוון הזה.

Bangie

New member
ככה יצא... זה לא מכוון

רשמתי מקודם שאין לי סטיה כזו ונשואים אחרים שהתחילו איתי לא עניינו אותי בכלל ואפילו הגעילו אותי במידה מסויימת. זה קרה ספציפית איתם בגלל שהיה חיבור מעבר לזה והתחברנו הרבה לפני שהתחיל כל הקטע הזה בינינו.
היינו עובדים ביחד, אוכלים יחד בהפסקות, יושבים לדבר, לפעמים נוסעים יחד הביתה, היה חיבור חברי כזה, ומתישהו איכשהו זה נהיה קצת מעבר וזרמתי עם זה...

ברגע שרק יתחיל לי איזה קטע עם בן זוג פוטנציאלי, מישהו רווק כמוני ואופציה לקשר רציני - ברור שאני אפסיק את הכל. אבל כרגע כל עוד אני פנויה ועד שמישהו כזה ירצה אותי באמת - סבבה לי ככה.... אני לא צריכה להתנזר עד אז...

spoon3

New member
את לא חושבת ש..

עצם העובדה שאת כביכול נמצאת בקשר עם אדם נשוי, יכולה למנוע ממך לרצות להכיר אדם אחר?

Bangie

New member
ממש לא...

להיפך, אני אפילו ארוץ על ההזדמנות כשתהיה. זה יכול לעזור לי להוציא אותו מהראש מהר יותר. איתו אני יודעת שאין סיכוי לכלום ואני גם לא רוצה שיהיה, עדיף לי שמישהו אחר יתפוס לו את המקום...

karend1

New member
אין כזה דבר אסור

וזה ממש לא בשליטתך.

מתאהבים גם בלי לרצות..

Bangie

New member
בדיוק...

בהתחלה חשבתי שאני מסוגלת לשלוט על זה.
עם הראשון שלי זה לא ממש קרה. כן הייתה התלהבות והתרגשות והכל אבל עשיתי לי מעין מחסום בראש אמרתי שלרגש אסור להכנס לכאן וזהו. באמת לא התאהבתי בו.
השני שבר לי הכל. מה שחשבתי שלא יקרה קרה.. כמו שאמרת, בלי לרצות בכלל.
בקטנה, קצת קשה אמנם אבל בסוף זה יעבור. חוץ מזה שאין על הסקס כשמעורב בו רגש...

karend1

New member
אין כמו התאהבות בסערה

אני רוצה את הפסגות..
את ההתאהבות וההתרגשות עם הפרפרים בבטן
ומוכנה לשלם את המחיר בייסורים שתמיד
נדחפים גם...
שווה את זה!!
ואגב.. אין ייסורים שאי אפשר להפיג ולו במעט
עם ריבאונד מוצלח..

romeo b

New member
ריבאונד טוב בשביל הגוף...

בשביל הנפש לא ממש.
אבל בהחלט גם הגוף חייב לספק את שלו
אחרי משברים :)

היום כבר לא מתים מאהבה

אתה יודע כמה פעמים מתאהבים בחיים? מספיק כדי לדעת שעם כל הכאב לב, לפעמים צריך לעצור את הרגש ולתת להגיון לדבר וזה לא רק כשמדובר בבחור/ה נשואים. זה גם כשמדובר באנשים שלא טובים לך.

כואב, כואב מאוד ועובר. כמו ניתוח לב פתוח.

"בחיים הכלע בור, השנים חולפות מהר"

פונציק

New member
בהתחשב בזה ששכבתי עם נשים נשואות

זו לא הייתה הבעיה שלי עם זה.
מה שמוזר לי זה שאת שוכבת עם מישהו שבגד בך.
אין שום פן מוסרי בשאלה שלי.

נראה לי ששכחת לחלוטין מי אני לפי התשובה.

ככה זה כשנעלמים

ולענייננו - לא שוכבת עם מישהו שבגד בי, זה שייך להיסטוריה ולא התממש בסוף.
וכאן אענה לך על עניין הרגש שהגבת לגביו בהודעה אחרת שלי - כשיש רגש הראש פשוט פחות עובד, רוצים ללכת אחרי הלב עם כל שאר חלקי הגוף ולתת ביטוי פיזי לרגשות, גם ולמרות הידיעה, ששם זה ייגמר

פונציק

New member
אז זה כבר לא קשור לבגידות

אני מניח שמדובר כאן על קשר מיני (במקרה הטוב) או קשר רגשי (למי שחושב שהוא מיוחד וזה לא ידפוק אותו). כאן זה עניין של לעשות דברים טיפשיים בשביל אנשים שסביר להניח שמגיעה להם בעיטה בביצים בגלל שאת שבויה רגשית שלהם.

בכל מקרה, להיות מעורב רגשית בקשר שהתחיל מבגידה, זה לבקש כאפה. בשבילי קשר כזה, אם בכלל, הוא רק מיני.

Bangie

New member
ממש אבל!!!

כ"כ נכון כל העניין שהסברת עם הרגש. ממש כאילו את כותבת את זה עליי!

Bangie

New member
אין על ספרדית!

וקצת פאדיחות אבל זו שורה משיר של סדרה שאהבתי מלפני איזה 10 שנים (המורדים אם את זוכרת...) שעם הזמן ולאור המצב שנכנסתי אליו לאחרונה, אני די מזדהה איתו, ועם השורה הספציפית הזו בכלל... :)

למעלה