סקס עם גבר\אישה נשואים כן\לא?

רק רוצה להבהיר משהו

אני לא מכירה את הבחורה אישית והביקורת שלי, היא לא אליה אישית. בשירשור הזה היא זו שמייצגת את הצד ששוכב עם גבר נשוי.

לפני הרבה מאוד שנים, גם אני היתי בצד שלה...

In Limbo

New member
לא ברור איך הסקת את זה

אבל אף אחד לא אמר שחייבים להזדיין על מנת להתאהב.

אם יחזקאל, אשר מאוהב בתרצה יודע שהיא נשואה ובכל זאת מחליט ללכת אחר 'רצונות ליבו' - מפלרטט איתה, מתחיל איתה, שוכב איתה - הוא כבר לא יכול להאשים את הלב שלו במעשים שלו.
אם יחזקאל יבלה את שארית חייו בבהייה רומנטית בתרצה מעבר לחדר - הוא עדיין יהיה מאוהב בה, גם אם לא ישכב איתה.

®Hada

New member
הסקתי זאת מדבריכם

מעצם העובדה שאתם נותנים משקל ל"לב" ול"רגשות" בשאלה שהיא בכלל מוסרית (עבור המתנגדים), טכנית (עבור המתנדנדים) או רטורית (בשביל התומכים).

מוסר הוא מצב קוגנטיבי
תשוקה היא מצב הורמונלי
קשר בין המצבים הללו יכול להיות רציונלי או א-רציונלי.

כאשר אישה\גבר נמשכים לגבר\אישה אחרים זהו תוצר של תשוקה, אם אחד מהצדדים נמצא במערכת יחסים עומד בפניהם שילוב של שני מצבים : מצב התשוקה ההורמונלי, שאינו נשלט ואין אפשרות בחירה - או שזה קיים או שלא. ומצב הקוגניציה או המוסר שמתחיל לאחר שמתעוררת התשוקה, ואז הצדדים פועלים לפי המושגים המקובלים עליהם.
- מי שתהליכי ההכרה, האמונה והתודעה שלו מאפשרים לו לקחת חלק באינטרקציה שבה אחד הצדדים מצא במערכת יחסים, בעצם מביא את שילובם של שני המצבים הקודמים למצב של רציונליות.
- מי שתהליכים אלו אינם מאפשרים לו, מגיע למצב א-רציונלי ומתעלם או דוחק את מצב התשוקה.

התהליכים האלו מתרחשים לרוב בתת המודע, והם תוצאה של אינספור גורמים סביבתיים : חינוך, מוסכמות חברתיות, נסיון חיים, דת, וכו'.

כל אחד, יכול לפעול בסיטואציה המדוברת עפ"י אמות המידה, המוסכמות והבחירה האופיניים לו בהתאם לנסיון החיים שלו ולאמונתו. מסלול החיים, בלא מעט מקרים גם מצפין לנו תהפוכות והפתעות, ולכן מה שנכון עבורנו היום לא בטוח שיהיה גם מחר.

אהבה\התאהבות היא מצב אמוציונלי - וככזו, היא תלויה בכל הגורמים ובאף לא אחד מהם, בו זמנית.

wild orchid

New member
אם את רוצה לשבת לטחון 2 קילו גלידה, זה לא הלב

שמבקש, זו הקיבה
.

מלבד זאת

hairylover

New member
מה שנכון

נכון

לא חושב שאישה שרוצה מישהו צריכה לעשות שיקול של
נשוי או לא , לא מבין למה היא צריכה להיות מליצת היושר שלו
מה גם שלדעתי גבר נשוי צריך לחשוב קצת יותר אם הוא פוצח בריקוד עם אישה פנויה

אף פעם אין לדעת לאן זה יתגלגל !

romeo b

New member
לא פוסלים מראש שום דבר...

תאום ציפיות לפני כן אמור להכשיר את השטח.

על כל-כך הרבה דברים אנחנו אמורים כביכול לוותר
מראש... אני לא מוצא סיבה.

Bangie

New member
זה הסקס הראשון שידעתי.

למה? כי ככה יצא. החיים מביאים איתם הפתעות, אז זורמים....
הראשון שלי היה נשוי. ולמען האמת גם השני.
עצוב אני יודעת, זה גם קצת מתסכל כי אי אפשר לדבר על זה עם אף אחד אחר כך, אבל הראש אומר לא, והלב אומר כן - ועכשיו לכו תתווכחו עם הלב...

בכל אופן, אני לא מתחרטת. תאכלס פעם ראשונה עם נשוי זה לא רע, כי הבנאדם כבר די מנוסה בשלב הזה, ויודע בדיוק מה לעשות בשביל שיהיה טוב... :)
חוץ מזה שאח"כ אין את הקטע שהוא רץ ומספר לחבר'ה שלו שהוא זיין אותי, שהוא היה הראשון שלי ואיך אני מתפקדת וכולם מריצים דאחקות וזה (מה שבד"כ הרווקים הצעירים אוהבים לעשות).
הוא גם שומר את זה בסוד מעצם הסטטוס שבו הוא נמצא, והסודיות הזו זה מה שיפה בעצם בכל הסיפור הזה... :)

Bangie

New member
חחחח כן, אם כבר

הם אלו שצריכים לפחד ממני בקטעים האלה...

שאלה מוזרה

תראי, זה הוא שנשוי, לא את...

ברור שאם הוא בזוגיות פתוחה אין בעיה.

במקרה של מונגמיה - בהנחה שאת לא מתפתה להגבלות במערכת היחסים (לא להתקשר, לא לצאת למקומות ציבוריים וכו') - הדבר היחיד שבעייתי זה שכמו שהוא משקר לאשתו, כך יתכן ויגיע הרגע והוא ישקר לך.

לגבי סקס חד-פעמי - זה לא משנה הסטטוס שלו.

Sharoman

New member
כל מקרה לגופו

כפי שאמרו פה, מה אם היא בנישואים פתוחים? ואם היא בתהליך גירושים? ואם בעלה לא בבית 10 חודשים בשנה? ואם הוא בגד בה והיא מחפשת לנקום או אפילו ריגוש קל? ואם הם לא שוכבים יחד כבר 10 שנים אבל לא מוכנים להתגרש בגלל [הכנס סיבה מוצדקת כאן]?
עד שלא אהיה במצב כזה לא אוכל לענות על השאלה בכנות.

ראסטלין

New member
לא תחמוד...

אני בעד זיונים והרבה, אבל בעקבות המתירנות שלי העמדתי לעצמי גבולות, החלטתי שעשרת הדיברות אלו עשר הגבלות שנראה לי יעשו אותי אדם טוב יותר.
אז אני לא עובר אותם גם אם הפיתוי ממש גדול.

פונציק

New member
זה תלוי

אם האישה הנשואה היא זו שיוזמת ואני לא מכיר את בעלה, אין לי בעיה עם זה.

dolly15

New member
לא

לא נשואים ולא כאלה עם בת זוג. עצם המעשה של בגידה די דוחה אותי. לא הייתי רוצה להיות עם מישהו בידיעה שזה פוגע במישהי אחרת

לא. מחוץ לתחום.

יש אך ורק אפשרות אחת לסטות מה"לא" החד-משמעי הזה וזה אם זה נעשה בכוונה\בהסכמה של שני בני הזוג ובידיעה.

למעלה