סקס,שקרים וטל מוסרי

סקס,שקרים וטל מוסרי

מה דעתכם על אנשים שמשקרים ואומרים שיש להם ניסיון רב,מתפארים בניסיון שלהם ואז בסוף מתגלה שבכלל הם בתולים

זה קורה הרבה בשלב התיכון שבחורים מתלהבים מסקס וניסיון מיני ורוצים להראות "מי הגבר".

אם שואלים אותכם לגבי ניסיון מיני ו/או זוגי- האם אתם אומרים את האמת או משקרים בנוגע לכך

ולגבי הכותרת- ראיתי איזו תוכנית דוקו על טל מוסרי ושם למדתי על הביטוי הזה

9צב

New member
אני מנסה לייפות את זה...

לא אומר לה חד וחלק "אני לא יודע ואין לי ניסיון" כי היא תזרוק אותי מכול המדרגות אני מניח. אלא מנסה לעדן את זה קצת יותר -
"תראי, כבר X זמן לא הייתה לי מישהי..."
"הפעם האחרונה שהייתי בסיטואציה כזו זה היה לפני כמה שנים..."

וכ'ו.

ואז היא תזרוק אותי מכול המדרגות אחרי שאוריד חולצה.
אבל זו התקדמות.

לא רואה צורך לשקר.

אולי לא אנדב מידע על דעת עצמי, אבל אם הנושא עולה ושואלים אותי ישירות אומר את האמת.

למרות שלא נראה לי שיש מקום לתא וידווים בדייטים ראשונים, כבר יצא לי לומר למישהו שיצאתי איתו שמעולם לא היה לי קשר רציני, כשהנושא עלה בשיחה.

ואלו שמשקרים.. שיהיה להם בהצלחה עם עצמם.

iba90

New member
מעניין...

כמובן שאין לי על מה להתפאר...אבל במידה ואני אכיר מישהי שהיחסים בנינו יהיו מבוססים על סקס...לא חושב שתהיה לי בעיה ״להתפאר״...מקסימום היא תחשוב ״איך כל כך הרבה בחורות היו עם כזה ״זיון גרוע״

iba90

New member
חח כי למרות כל ה"אימונים"....

אין לי ניסיון
ממשי (פעם וחצי זה לא נחשב)

dori78

New member
אני לא בטוחה שאתה צודק

זיון גרוע, לטעמי, זה כשמישהו לא קשוב אלי ועושה מה שהוא יכול כדי לספק רק את עצמו.
איכשהו, יש לי תחושה שזה לא המקרה...
מי שרוצה ללמוד - יכול להיות זיון מעולה, גם אם הוא בעל ניסיון של פעם וחצי.
אל תשכח, שהעדפות משתנות מבחורה אחת לאחרת, ככה שגם אם תהיה עם מישהי שתלמד אותך הרבה,
זה לא בהכרח מבטיח לך שתוכתר כ"זיון השנה" אצל מישהי אחרת...

iba90

New member
צודקת...לי מספיקה רק אחת...

(ז"א חוץ ממה שהיה לי חח)

C l u e

New member
אני חושבת אחרת.

כלומר, ברור שפרטנר שלא קשוב אלי ועושה מה שצריך כדי לספק את עצמו בלבד מוגדר אצלי כזיון גרוע (אבוי, היה לי אחד כזה וחתכתי את זה הרבה יותר מידי מאוחר).
א-ב-ל, גם האדם הכי קשוב בעולם יכול פשוט לא לדעת מה לעזאזל הוא עושה, איפה לגעת ואיפה לא, כמה למה ואיך. גם אם יהיו לו את כל הכוונות הטובות בעולם, זה עדיין לא יהיה לי טוב.
לפחות עם הסוג השני אפשר ליצור שיח פתוח ולכוון אותו למקומות הנכונים, אבל זה עדיין לא הופך אותו לזיון פחות גרוע ממה שהוא. בנוסף, כשהקשר הוא קשר מיני בלבד, איזה סיבה תהיה לי לכוון אותו לשם? נראה לי שאעדיף פשוט למצוא סטוץ אחר..

Berethor

New member
לא נראה לי שהוא דיבר על סטוץ

אלא על יזיזות, מסטוץ אי אפשר ללמוד כלום. זה סתם משהו חד פעמי ומיותר לדעתי.

C l u e

New member
איזה סיבה יש לי להיות בקשר יזיזותי עם אדם

שלא יודע את העבודה?
(יהיו כוונותיו טובות ככל שיהיו)

Berethor

New member
אל תהי אף אחד לא מכריח אותך

את רוצה רק כאלה "שיודעים תעבודה", אז תהי רק עם 'דון ג'ואנים'. עדיין יזיזות עדיף מסטוץ, במיוחד לאדם לא מנוסה אבל לא רק.

C l u e

New member
אני לא חושבת שזאת שאלה של עדיפות

זה לא X יותר טוב מ-Y, אין כאן מדרג. זה מאד סובייקטיבי, ומה שיפה זה שכל אחד יכול לבחור את מה שמתאים לו- לא מתאים לך סטוצים? אל תעשה. זה עדיין לא אומר שסטוצים זה רע ויזיזות/אהבה זה טוב.

קשה לך נורא להבחין בין מה שמתאים ונכון *לך* לבין מה שמתאים ונכון (או, לחילופין, שגוי) באופן כללי. אלה שני דברים שונים ואתה מבלבל.

בנוגע אלי, הייתי כבר עם בעלי ניסיון שלא ידעו מימינם ומשמאלם, והייתי עם בעלי ניסיון מועט באופן יחסי שהיו נהדרים. זה לא פקטור של ניסיון, זה הרבה "כישרון טבעי" ולא פחות מכך גם קשב והתחשבות.

Berethor

New member
עדיפות אבל לא רק

זה שאני לא טיפוס של סטוצים זה עניין אחד אבל על כך שזוגיות > יזיזות > סטוצים, זה נכון באופן כללי. יש אנשים שאוהבים סטוצים או לא נפגעים מהם יותר מדי, אבל עדיין הם עושים משהו שהוא לא משהו בלשון המעטה, צריך להסתכל לאמת בעניים, לשכב כל פעם עם אדם אחר זה מאוד דומה לזנות, רק שלפחות אנשים לוקחים חלק בסטוצים לפחות לא בגלל כסף או כפייה לרוב. זה שאת אוהבת סטוצים לא אומר שסטוצים הם דבר טוב, אולי לך הם טובים אבל לא באופן כללי, יש גם אנשים שאוהבים ללכת לזונות, זה הופך את הזנות לטובה, לא. לפרוטוקול נוסיף זוגיות > יזיזות > סטוצים > זנות, שלא תחשבי שאני חושב שסטוצים וזנות גרוע באותה המידה.

A 26 cm Schlong

New member
אני דווקא חושב שהוא כתב משהו חכם

זה שלמישהו/י סטוצים עושים טוב, לא הופך את הסטוצים לטובים לכלל האנשים.

dori78

New member
נכון, אבל

הכלל הזה עובד גם ההיפך, זה של Berethor סטוצים עושים רע, לא הופך את זה לדבר משוקץ ולא טבעי.

כל אחד - ומה שטוב לו.

Berethor לא מבין את זה, הוא לא משתמש ב"לדעתי" או "בעיניי" הוא מתבטא בצורה מאוד חותכת ולדעתי זה לא לעניין.
בחודשיים האחרונים הוא הוכיח פה בצורה מאוד ברורה שהעולם שלו הוא שחור ולבן, אין באמצע ואין מקום לדעות אחרות.
כנראה שלא סתם כתבה לו מה שכתבה לו פה, מנהלת פורום א-מיניים.

למעלה