סקס,שקרים וטל מוסרי

Berethor

New member
אז ככה

אני לא צריך לכתוב לדעתי לדברים שאני מאמין בהם בלב שלם, במיוחד אם זה דברים שגם רוב החברה שלנו מאמינה בהם. לדעתי אני אומר רק על דבר שאו שאני לא סבור עליהם או שהם באמת העדפה אישית או סתם כדי שאנשים כמוך לא יטפלו עליך עם זה. בכלל לכתוב לדעתי כל שנייה זה מאפן במלא. העולם שלי הוא לא שחור לבן, בעולם שלי יש גם רמות שונות של שחור או לבן, אם העולם שלי היה שחור ולבן, אז לא הייתי חושב שזנות יותר גרועה מסטוצים, הייתי אומר שזה בדיוק אותו דבר. להבדל מהעולם שלך שכמעט חסר כל חוקים ומוסר והכל בסדר מבחינתך, אצלי זה לא ככה. גם ציינתי שיש אנשים שלא נפגעים מהסטוצים, יחד עם זאת ציינתי תסיבות ללמה סטוצים נחשבים לדבר רע ומסוכן, במיוחד ביחס ליחסים מונוגמיים. אירוני שאת אומרת שאין מקום לדעות של אחרים, כאשר את וקלו לא מקבלות את דעות ואמונות של אחרים, מה לא תעשו כדי להגן על הסטוצים שלכן בכל מחיר. נראה שאתן אפילו לא מודעות לסיכונים שבזה, משהו ששלונג לפחות מודע לו. אתן מתנהגות כאילו זה נקודה רגישה ומתחרפנות פה, זה לא משהו שמוציא אותכן צודקות, נהפוכו, כך גם לתקוף אותי אישית בכל פעם שאין לכן מה להגיד, זה פשוט עלוב. כמה 'טוב' לחיות בהכחשה.

C l u e

New member
את וקלו לא מקבלות דעות של אחרים

באמת? באמת????
זה לא אתה שלפני שניה אמר שהדעה שלי שגויה ושלך נכונה? כן, דעה, אתה יודע.. כאלה שאין בהן נכון או לא נכון אלא כל אחד רשאי להחזיק באחת כאוות נפשו. אתה לפני שניה אמרת שהדעה שלי לא נכונה ושלך כן, וזאת בתגובה לכך שאמרתי שזה בסדר גמור שאתה מעדיף X, אבל זה לא אומר מעצם ההעדפה שלך ש-X יותר טוב מ-Y אלא שזאת בחירה אישית שכל אחד חופשי לעשות.

אז מי פה מתנהג כמו ילד בן 6 שחי בעולם של אמת אבסולוטית (עוד לא החלטתי אם אני מקנאה בך על זה או מרחמת עליך נורא)?

ואגב נקודה רגישה, אני לגמרי לא מתחברת לסטוצים. לא היה לי סטוץ כבר איזה שנה אם אני לא טועה. סטוץ זה משהו שאני הולכת לחפש כשאני רוצה לפגוע בעצמי ולעשות לעצמי רע. זה קצת כמו פגיעה עצמית בשבילי. אני לגמרי מעדיפה להיות בקשר מאשר לחפש סטוץ חדש כל לילה (אם כי מודה שלפרקי זמן מסוימים זה בדיוק מה שעשיתי). בנוגע ליזיזות, הייתי אומרת לך שזה ההסדר המושלם אם זה לא היה מתכון בטוח לפגיעה באחד הצדדים. גם קשר כזה לא היה לי המון זמן, משהו כמו שנה וחצי, וכשזה נגמר זה היה הדבר הכי כואב בקיום שלי ונשבעתי לעצמי שלא עוד.

אז לא, זה לא ויכוח אישי ואל תנסה להפוך אותי לאחת שמתגוננת כי פגעת בנקודה רגישה (וגם לא את דורי, שבכלל לא השתתפה בכל השרשור הזה, מה שמעיד על חוסר היכולת שלך לזהות נקודה רגישה גם אם היא ממש מול הפרצוף שלך). זה שמישהו לא מסכים איתך לא אומר שהוא אידיוט, שהוא מתגונן, שפגעת לו בנקודה רגישה, שהוא טועה, שיש איזה אינטרס מאחורי הדברים שלו, וכמובן לא שהוא טרול-
לפעמים אנשים לא מסכימים איתך כי יש להם דעה שונה. זה בסדר, זה לגיטימי, זה מותר. אם לכולנו היו את אותן דעות העולם היה מאד משעמם. בגלל זה אנחנו מוסיפים הרבה פעמים את המילה 'לדעתי', וזה לא עושה את הדעה שלנו פחות נחשבת או נחרצת מהדעות של אחרים. זה מצהיר על כך שאנחנו מודעים לכך שיתכן וקוראים אותנו מי שמחזיקים בדעות שונות ושאנחנו לא מתיימרים לדעת יותר טוב מאף אחד אחר.
אה, ולפעמים אנשים לא מסכימים איתך כי אתה מעלה טיעונים אידיוטיים עד כדי גיחוך. גם זה קורה פה הרבה.
חוזרת על האיחולים-
רק בריאות, בדגש על הנפשית

Berethor

New member
"מצטער" שהפרעתי לך בהרס העצמי

אדם "בריא" נפשית שכמוך.

dori78

New member
גם ככה

התכוונת לכתוב "סבור" או "סגור"?
אני סבורה, שעדיף שלא תשתמש במילים גדולות (או קטנות) שאתה לא יודע את פירושן.
את שגיאות הכתיב והתחביר החוזרות ונשנות שלך, אפשר להסביר ע"י דיסלקציה.
לבחור להשתמש במילה, שאתה לא יודע מה היא אומרת וכיצד משתמשים בה - מראה בעיקר על עלגות.

"לדעתי" מציין שהאמירה הבאה היא אמונה שאתה מאמין בה בלב שלם, אין פה שום סתירה. כשאתה כותב שסטוצים נחשבים לדבר רע ומסוכן, אתה לא יכול לכתוב שזאת אמת אבסולוטית ומי שלא מאמין בה טועה. בעיקר בהתחשב בסיבות שפירטת (שהן נכונות בפני עצמן) ובדרכים להתמודד עם הסכנות.
מותר לך להביע איזה דעות שאתה רוצה (וגם להתמודד עם הרושם שהדעות שלך יוצרות על בחורות).
כל עוד אתה מבין שזו דעתך ולא תורה מסיני.

מה זה "אנשים כמוך"? אתה מכיר אותי? שמעת אותי פעם מדברת על סטוצים?
על סמך מה, מלבד ההנחות השגויות שקיימות רק בראש שלך, הגעת למסקנות בנוגע לאישיות שלי וש"העולם שלך שכמעט חסר כל חוקים ומוסר והכל בסדר מבחינתך"? ביום שישי עשיתי קניות בשוק, מצאתי שטר של 50 ש"ח על הרצפה, מתחת לשתי נשים שחיטטו בארנקים שלהן, ליד אחד הדוכנים. פניתי אליהן, שאלתי מי איבדה אותו ונתתי לזו שאמרה שזה שלה. אני חסרת כל חוקים ומוסר? אתה מאוד צעיר ואולי לא תבין את זה, כי היום כולם מורידים סרטים באינטרנט, אבל שיהיה:
חמוד, גש לבלוקבאסטר ותחזיר את הסרט שאתה חי בו.

השנקל שלי בענייני סטוצים, מכיוון שעוד לא יצא לי להגיב על זה:
היו לי שניים במהלך כל חיי (ואני לא ילדה בת 21), שניהם גרמו לי להרגיש רע עם עצמי והביאו אותי למסקנה שלי זה לא עושה טוב. זה לא אומר שאני שוללת סטוצים באופן גורף, רק שההתנסויות שהיו לי לא היו מוצלחות ולא גרמו לי לרצות עוד כאלה. לך תדע, אם יגיע הגבר הנכון - אולי זה יקרה שוב. אתה יודע עוד משהו? יש לא מעט זוגות נשואים עם ילדים, שהכירו במה שהיה אמור להיות סטוץ וגמרו עם שני ילדים, כלב ודירה בחולון. אני לגמרי מסכימה איתך (היית מאמין?), שמי שנהנה מסטוצים - רצוי לו שישתמש באמצעי מניעה כדי לא להידבק במחלות כאלה ואחרות.
זה לא אומר שאני חושבת שכל העולם צריך להימנע מסטוצים.
עד פה בעניין "להגן על הסטוצים שלכן בכל מחיר". קאפיש?

אף אחד לא תוקף אותך באופן אישי.
גם אני וגם clue, אם כבר הזכרת אותה, כתבנו לך דעה עניינית (ולגיטימית!) על הדברים שבחרת להגיד.
מצחיק אותי שאתה כולל אותנו ביחד, כי היו לא מעט דיונים שלא הסכמנו בהם על דברים.
בוא אני אגיד לך מה משותף לנו:
שתינו בחורות אינטליגנטיות, שיודעות להתנסח ולהביע את דעתן באופן מנומק, בלי לפגוע שלא לצורך.
אה, כן, נדמה לי ששתינו גם הואשמנו ע"י A 26 cm schlong בהיותנו דמגוגיות וחסרות ניסיון שלא מבינות כלום.
אגב, אני עדיין מחכה שהוא יחתוך 13 ס"מ כמו שהוא הבטיח

Berethor

New member
זה יותר דפוק ממה שחשבתי

שנכן טוענות פה שנפגעת מסטוצים ועדיין אתן מגנות עליהם כאילו מדובר בדבר טוב. הרבה בריאות בעיקר נפשית.

dori78

New member
כלומר לשיטתך

הדעות והאמונות שלנו לגבי העולם, צריכים להיות נגזרת רק של המסקנות מההתנסות האישית.
מצוין, אני שמחה לשמוע. ההתנסות שלי איתך היא, שאתה אדם אטום שלא מבין כלום בשום דבר ובכל זאת מתעקש להביע את עצמו בכל צורה אפשרית, מתוך אמונה עמוקה בצדקת הדרך. מהיום אני משליכה מההתנסות הזאת על כל הגברים.
זאת לא נראית לך תיאוריה קצת עקומה?

Berethor

New member
תמשיכי בהכחשה ותסמונת סטוקהולם שלך

לא חשבת שאולי העובדה שאת והיא ואנשים רבים אחרים נפגעים מסטוצים מעידה על כך שזה לא דבר טוב. אתן מגנות על משהו שאפילו אתן נפגעות ממנה, אבל עזבו כנראה שלעולם לא תבינו, זה חסר תקנה.

C l u e

New member
אנחנו לא מגינות על סטוצים,

אנחנו מתרעמות על כך שאתה מתיימר לקבוע אמת אבסולוטית בנוגע למה תקין ומה לא.
למיטב הבנתי, אתה בתול. זה אומר שמעולם לא היה לך סטוץ, אולי גם לא היית במערכת יחסים. and yet אתה מספיק יהיר בשביל לקבוע באופן אוניברסאלי מה עדיף על מה, במקום להגיע להבנה הפשוטה שרובנו מגיעים אליה בבגרותנו- זה לא שחור או לבן. אני אוהבת אספרסו, אתה אוהב הפוך. זה לא אומר שמישהו מאיתנו טועה, זה אומר שיש לנו העדפות שונות, דעות שונות.
אנחנו לא מגינות על סטוצים, אנחנו לא אומרות שסטוץ עדיף על מערכת יחסים. אנחנו פשוט אומרות שזאת לא שאלה של עדיפות אוניברסאלית אלא אינדיבידואלית. איש הישר בעיניו יעשה וכו'. אתה לא יכול לקבוע שא' עדיף על ב' באופן אבסולוטי. אתה יכול לומר שאתה מעדיף את א' על ב', או שלדעתך א' יותר טוב מב'. אתה לא יכול לקבוע עובדה מוגמרת, זה פשוט לא המקום שלך, על אחת כמה וכמה כשמדובר בהעדפות אישיות. אין לך טעם לזרוק לי את דוגמת הסיגריות או הזנות כתגובה. זה שעישון מזיק לבריאות לא אומר שכחול הוא צבע יותר יפה מאדום, או שמערכת יחסים מונוגמית עדיפה על יזיזות. אתה מבין בכלל את ההבדל בין הטיעונים?

Berethor

New member
מה שתגידי, אני את שלי אמרתי

איש הישר בעיניו יעשה, אין דין ואין דיין.

עיזבי דורי

מהשעה ארבע יצא לי החשק לכתוב כאן
עשית את העבודה שלי, תודה רבה
פעם את שילמת מחיר, עכשיו תורי.

מנהל פורום יקר, אני הולך עם המילים שלי
(מקוה שאתה קורא שורות אלו)
עד יום שני הבא אני לא כותב כאן.
זה עדין וצנוע

A 26 cm Schlong

New member
הבטחתי לחתוך רק אם ידעת יותר משני גברים בחייך

ואני עדיין מאמין שהסיכוי שזה קרה נמוך עד לא קיים.

Berethor

New member
עזוב אותך היא לא שווה את זה

היא רוצה שתחתוך חצי כי היא לא יכולה לקבל את כל מה שיש לך להציע לה..

dori78

New member
ועכשיו

מי מתייחס בבוז/זלזול/חוסר כבוד בסיסי
לנסיון/חוסר נסיון/יכולת/חוסר יכולת מיני?

אגב, לפני פחות מיומיים קראת פה בראש חוצות להעיף את שלונג ולחסום אותו על סעיף טרוליות.
מה קרה? שינית את דעתך? עכשיו האמת שלך כבר לא כל כך אבסולוטית...

Berethor

New member
על מה את מדברת

איזה קשקוש, סך הכל אמרתי שאתם לא מתאימים. האמת שלי אבסולוטית, אבל היא גם מורכבת, לכן אנשים קיצונים כמוך לא יכולים להבין אותה. אצלך או שהכל מותר או שהכל אסור, אצלי זה לא ככה, אצלי יש היגיון וכללים מאחורי הכל. היחסים עם שלונג גם כן מורכבים, מתיי שהרגשתי שהוא עושה טרולינג לי ולאחרים פה אז היה מה שהיה, כרגע אבל אני מרגיש שאת פוגעת בו ללא סיבה, בזה שאת דורשת ממנו מסיבה לא ידועה וכנראה גם לא הגיונית להוריד חצי מאיבר מינו. מזה חצי תגידי לו להוריד הכל וזהו, למה לא. זה שאני לא ידידו של שלונג לא אומר שאני יתמוך בכל פגיעה בו, במיוחד כזאת שאני לא רואה תלגיטימציה עליה.

dori78

New member
כמה חבל,

כל כך צעיר וכבר סובל מדימנסיה.

אנחנו לא מתאימים?!
ואין דרך טובה יותר להגיד את זה חוץ מלרמוז על חוסר התאמה פיזית בגודל אברי המין???

אתה כנראה ילד בן 13, אחרת אין לי איך להסביר את את מעיין הטמטום הנובע הזה.

Berethor

New member
כל כך חבל

עדיין צעירה יחסית וכבר זקנה ממורמרת. לא מבינה הומור, ולא מבינה כמה התאמה מינית חשובה. אבל להגיד לגבר שהוא צריך להוריד חצי מאיבר מינו ללא סיבה נראת לעין זה בסדר, ומי את בכלל שהוא יעשה כזה דבר בשבילך. אחת שלא מבינה כלום חושבת שאני מטומטם, אני לא מטומטם, אני פשוט הרבה מעבר לבינתך.

C l u e

New member
אהבתי שאתה קורא לה קיצונית.

רגע, תן לי להבין: כששלונג יורד עליך הוא טרול, כששלונג יורד על דורי הוא חסיד אומות עולם?
מזכיר לי את ההיגיון של אחיינית שלי. היא בת 4, אגב. סתם לידיעה. כך גם ההתייחסות הרצינית לשיח 'תחתוך 13 ס"מ' שהם מנהלים פה.

למעלה