סקס,שקרים וטל מוסרי

A 26 cm Schlong

New member
תראה, תשמע

אם לא נשאלת על עברך המיני, אין סיבה לבוא ולהכריז בראש חוצות על חוסר הניסיון, ממילא רוב הפעמים הראשונות הן גרועות, כך שבאמת אין לדעת.

כל מי שחייב לספר על כיבושיו המיניים, אם הוא לא נשאל עליהם, הוא בעיקר שקרן פתולוגי.

באופן כללי, אני נגד אנשים שחולקים חוויות מעברם הזוגי/המיני. אין בזה שום טעם וזה בעיקר יכול להרוס.

lb215

New member
צודק בעיקרון

בעיקרון אתה צודק, אבל בנות הן לרוב בעלות יותר טאקט וישאלו על העבר הזוגי, אם משהו בתול ובלי ניסיון זוגי לרוב הנושא כבר יעלה די בהתחלה.
במקרה שלמשהו היתה חברה אבל עדיין ניסיון מיני מועט ניתן יהיה למשוך עוד, אבל מניסיון זו תחושה מאוד לא נעימה.

A 26 cm Schlong

New member
בנות הן בעלות יותר טאקט?

על סמך מה אתה קובע את זה?

בכל מקרה, גם אם זה נכון מה שאתה כותב, הרי שזה פרדוקס: מי שיש לו טאקט לא ישאל על העבר המיני או הזוגי שלך.

Berethor

New member
תשובות

מה דעתכם על אנשים שמשקרים ואומרים שיש להם ניסיון רב,מתפארים בניסיון שלהם ואז בסוף מתגלה שבכלל הם בתולים? זה מיותר וטיפשי, הם שקרנים, עדיף שישתקו מאשר שישקרו.

אם שואלים אותכם לגבי ניסיון מיני ו/או זוגי- האם אתם אומרים את האמת או משקרים בנוגע לכך? תלוי למי, לבת זוג ואנשים קרובים באמת מגיע לדעת תאמת, לאנשים אחרים ממש לא חייבים לדעת, אז אני אומר רק אם אני רוצה. אפשר להגיד תאמת או אפשר לשקר, או אפשר לא להגיד כלום, אני מאמין שעדיף שאנשים לא יגידו כלום מאשר שישקרו.

נצל"ש -עיניין של גישה:

שמתי לב שחלקכם מוצאים לנכון "להיתנצל" על חוסר הניסיון שלכם..

יש בזה משהו ?
יש סיבה ?

סתם הכל.. כל אחד ואחת שונים. אין מצב שכולם יהיו אותו הדבר.
לא נוצרנו באותה שבלונה.

אני מעולם לא הייתי בחו"ל ואני עוד מעט בן 29.
בקושי יצאתי מאזור הצפון
.

אבל בסדר.. יהיה לי זמן להשלים פערים.

מדוע להיתנצל על מצב שהוא.. חלק מכם ?
קבלה עצמית זה חשוב,
אולי הצעד הכי חשוב בדרך החוצה מהפורום

לעולם לא התנצלתי במי שאני
וזה לעולם לא יקרה

אבל גיליתי שהחוויה של "חברים למצב שלי"
מאוד שונה משלי
וחלר מהחוויה זה להתבייש לצערם על המצב

זה יעבור להם
זה יעבור לכולנו

אם וכשנחליט שהגיעו המים עד נפש..

spaysi8

New member
קרה לי עם האקס

אך מהר מאוד גיליתי ממנו את האמת
מיותר, לדעתי
וטיפשי-
כי אני מעדיפה בתול על בעל נסיון רב מידי

זה בסך הכל ביטוי לחוסר ביטחון עצמי

מי שבטוח בעצמו אין לו צורך להתפאר במה שהוא לא.
ובכלל לכנות יש יתרונות רבים. אני זוכר למשל את עצמי בסוף כיתה י"ב כשחברתי שהייתה גדולה ממני (חיילת) ודווקא זה ששיתפתי אותה שעוד לא שכבתי עם אישה ואני מתרגש מאוד הביא אותה להיות מאוד אמפטית אליי וכך נמוגו בתוליי.....

למעלה