הקטע שזה לא רק דעה שלי
בכלל אתם יכולים להחשיב את כל ההודעות שלי פה כדעות אישיות, אם זה מה שעושה לכן טוב, אבל עצם העובדה שאתן כל פעם נטפלות עליי עם הדעה אישית דעה אישית, מראה שאתן מבינות שיש פה דברים שנכונים לא רק לי אישית אלא באופן כללי, לכן אתן מרגישות מאוימות מזה, כי הרי זה סותר את הדעות האישיות שלהן, אז אתן מנסות לקטין את דבריי בכל דרך אפשרית, לרוב דרכים לא לגיטימיות. זה לא רק דעה אישית שלי זה גם משהו שרוב החברה מסכימה עליו, וכמעט כל אדם בר דעת, וכך גם כל מי שמבין בנושאים האלו. אני מבין שאתם חבור'ה של אנשים שאוהבים לחשוב שהכל נורמלי, זה לא הבעיה שלי, זה הבעיה שלכם. אני לא מדבר פה רק על מה שטוב לי אלא על מה שטוב לכלל האנשים, לכן זה לא רק עניין של עדיפיות.
אני לא רואה שם יופי בכאוס, ואני גם מעדיף להבין ולדעת תאנושות, תמוסר ואת הטבע, ודברים רבים אחרים, וכן אני מודע שיש אנשים עם סטיות ואנשים ששוגים ואנשים שעוברים על חוקי מדינה ומוסר, אבל האנשים האלה לא יכולים לבוא ולהגיד הכל בסדר אנחנו נורמלים לחלוטין ולא עשינו שם דבר לא בסדר או סוטה, זה חוסר יכולת להבין בין טוב ורע, או היתממות או אינטרסים אישיים. למה שלא יבואו כל 'החכמים בלילה' האלה גם לבין המשפט או לשוטרים ויגידו "הכל בסדר אל תתיימרו לדעת כלום", יבואו לרופאים או פסיכולוגים ויגידו "הכל בסדר אל תתיימרו לדעת כלום", יבואו לזואולוגים ויגידו "הכל בסדר אל תתיימרו לדעת כלום", יבואו למדענים ויגידו "הכל בסדר אל תתיימרו לדעת כלום", יבואו לחוקרים ויגידו "הכל בסדר אל תתיימרו לדעת כלום", יבואו לסקסולוגים ויגידו "הכל בסדר אל תתיימרו לדעת כלום" וחן הלאה.
אומנם אני לא זואולוג או פסיכולוג במקצועי, אבל יש לי ידע רב בנושאים רבים, אין שום חכמה בלהגיד הכל טבעי והכל נורמלי. זה כדי לדעת מה באמת בסדר ומה לא צריך חכמה, כדי לתת ציונים צריך דירוג וציונים צריך חכמה, כדי לדעת מה טוב לכלל האנשים צריך חכמה, קחי לדעת מה יותר בריא וטבעי ונכון צריך חכמה, כדי לדעת על בעיות ולפתור אותן צריך חכמה. אם יש משהו שאני לא סובל זה אנשים חסרי ידע, שחושבים שהם יודעים הכל, אנשים שמזלזלים באנשים שיודעים הרבה יותר מהם, בשם האנרכיה, הבורות והתקינות הפוליטית. כל הדברים האלה מנוגדים עליי, וכך גם לאנשים שבאמת מבינים בכל הנושאים האלו, שמידע וההבנה שלהם בין היתר אני למדתי דברים, גם מאנשים שמבינים יותר ממני בנושאים שונים, וגם משיקול דעת עצמי. הכי קל לא להבין כלום ולהגיד שהכל בסדר, לא צריך הרבה אינטליגנציה לזה. אחר כך עוד מזלזלים באינטליגנציה שלי, רק בגלל שאני והנושאים האלו הרבה מעבר לבינתם.