סקס,שקרים וטל מוסרי

Berethor

New member
מה אכפת לי מהוויכוחים שלכם

שלך, של דורי, של שלונג ואולי אפילו טרנגלילה תצטרף, על למי מכם יש יותר ניסיון מיני. מבחינתי אתן לא יותר טובות ממנו, ככה שלא אכפת לי. באשר להתערבות שלי, אחרי כך הזלזול שלכן בי זה מגיע לכן, מה גם שזה הייתה תגובה נכונה ומצחיקה על מה שדורי אמרה לו.

turangaleela

New member
איפשהו

בין לנסח דברים ככה: ____ (השלם את החסר) זה הדבר הכי טוב לכולם כי ככה החלטתי.
לבין לכתוב את המילה לדעתי
יש הרבה מאוד דרכי ניסוח באמצע.
יש כל כך הרבה אנשים שנפגעים מזוגיות כך שהטיעון הזה שלך לגבי סטוצים די משעשע, וכמובן אדיוטי.

Berethor

New member
הטיעון של צרה אחת מצדיקה אחרת הוא הכי אידיוטי

הרבה יותר אנשים נפגעים מסטוצים מאשר מזוגיות, כי סטוצים בבסיסו הוא דבר שהרבה יותר קל להיפגע ממנו.

turangaleela

New member
לא נכון

בפירוש לא נכון.
למה נראה לך? כי ככה החלטת? זה לא עובד ככה, תתבגר.

turangaleela

New member
אני מבינה טוב מאוד.

אתה חושב שמה שנכון לך נכון לכולם, ומה שנכון לאחרים נכון רק להם.
באמת תתבגר, אני מבינה היטב אני פשוט לא מסכימה איתך.

Berethor

New member
את לא מבינה בכלל

הניסיון שלך ושל חברותיך פה לעוות את דבריי, בניסיון להוציא אותי לא צודק לא תעבוד לכן, זה פתטי, וכך גם הניסיון לרדת עליי בכל פעם, שרק מראה מה מראה את הרמה הנמוכה שלכן ושל הטענות שלכן. אין פה עניין של רק בגלל שנכון לי, כי עובדה שאם היית אומרת לי שאת אוהבת ספורט ואני לא חובב ספורט, או אוהבת אירועים ואני לא אוהב אירועים, לא הייתי חושב שיש בזה משהו לא נכון, וכך גם אלף ואחת דוגמאות מהסוג הזה. אבל הניסיונות הכושלים לטעון כאילו סטוצים זה עניין של העדפה בלבד, זה כמעט כמו לטעון שעישון זה עניין של העדפה בלבד. למרות שכולם יודעים כמה עישון מסוכן ומזיק. אז סטוצים אולי לא מזיקים לכולם, אבל הסיכונים הפיזיים והנפשיים בהם גדולים, מבחינה פיזית הסיכון למחלות מין גדול פי המון, מבחינה נפשית כל עניין המין כל פעם עם אחר וכל עניין המין החד פעמי, כל עניין הניטו מין בלי רגשות או אפילו היכרות וקרבה לאדם, פוגע בהרבה אנשים ופוגע, כי הסטוצים עצמם זה דבר מסוכן ופחות טוב, ולא מתאים למרבית האנשים.

את יכולה לטעון שגם בקשר מונוגמי יש סיכונים אבל הם הרבה יותר נמוכים, פלוס את בכלל יכולה לשאר לבד ככה אין לך שום סיכון, אבל אם כבר הולכים על משהו הרבה יותר חכם ללכת על משהו פחות מסוכן ורע. אפילו שני תומכות הסטוצים האחרות פה מודות שהן נפגעות מסטוצים, אבל באופן תמוה וטיפשי עדיין מגנות עליהם. בקשר עליך לא יודע אבל זה גם לא משנה. יש גם אנשים שעובדים בזנות ואיכשהו מצליחים לא להיפגע מזה, אבל עדיין כידוע זנות היא דבר רע, במיוחד שיש סרסורים בתמונה. אולי תתווכחי איתי שגם זנות זה רק עניין של העדפה, כי הרי יש כמה שאוהבים את זה, בעיקר הלקוחות, אולי גם תגידי את זה על עישון, שזה לא דבר רע ומסוכן כי יש כמה שמכורים לזה? אני מאמין במוסר אוניברסלי, ומבדיל בין טוב לרע, ונכון או לא נכון, בניגוד עליכן. זה שיש אנשים שעושים משהו שנחשב למסוכן או/ו רע, ואולי אפילו מצליחים להסתדר עם זה, לא הופך את זה לדבר טוב. זה לא דברים שרק אני קובע אלא גם החברה ואנשים יותר ממני וממך. אבל את לא מסוגלת להבין את זה, לכן זה חסר טעם להסביר לך, מזל שיש פה עוד קוראים, כי אם הייתי צריכה להסביר רק לשלושתכם זה היה כמו להסביר לקיר.

סווינג

New member
שוב הפסדתי את האקשן??

אתם מאלצים אותי לשהות פה יותר ויותר.

(נ.ב. מה כתבה מנהלת פורום א-מיניים? היא סבבה לרוב)

C l u e

New member
כל זה טוב ונחמד רק שזה לא מה שהוא כתב.

למעשה, זה *בדיוק* מה שאני כתבתי

בתגובה לכך נעניתי על ידי ברת'ור שזה שטויות במיץ ושקשר רומנטי בהכרח ולעד יותר טוב מסטוץ, גם אם אני חושבת אחרת- זה כי אני טועה, חלילה לא כי יש לי דעה לגיטימית משלי.

תקרא שוב את השרשור ותראה עם מי אתה מסכים.

turangaleela

New member
וזה שתפוחי אדמה עושים

טוב למישהו, לא הופך תפוחי אדמה לטובים לכלל האנושות.
וזה נכון, ומה שאתה כתבת מאוד מאוד נכון. אבל שים לב, הוא גם הוסיף ואמר שזוגיות היא בהכרח הדבר הכי טוב. וזה אומר שבעצם הוא טוען שהוא יודע מה טוב לכולם, בניגוד לכאלה שעושים סטוצים שהם רק יודעים מה טוב לעצמם.
בכל אופן, שכל אחד ייתמקד בלדבר בשם עצמו ולא בשם כל השאר.

turangaleela

New member
תסתכל על זה ככה

'עדיפות אבל לא רק.
זה שאני לא טיפוס של זוגיות זה עניין אחד אבל על כך שסטוצים > יזיזות > זוגיות, זה נכון באופן כללי. יש אנשים שאוהבים זוגיות או לא נפגעים מזה יותר מדי, אבל עדיין הם עושים משהו שהוא לא משהו בלשון המעטה, צריך להסתכל לאמת בעניים, לשכב כל הזמן עם אותו אדם זה מאוד דומה לשעמום רצח, רק שלפחות אנשים לוקחים חלק בזוגיות לפחות לא בגלל כסף או כפייה לרוב. זה שאתה אוהב זוגיות לא אומר שזוגיות זה דבר טוב, אולי לך זה טוב אבל לא באופן כללי, יש גם אנשים שאוהבים ללכת לזונות, זה הופך את הזנות לטובה, לא. לפרוטוקול נוסיף סטוצים> יזיזות > זוגיות > זנות, שלא תחשוב שאני חושבת שזוגיות וזנות גרוע באותה המידה'.

בסך הכל, מדובר פה בדעה האישית שלך, לא במשהו כללי של כולם, אל תתיימר להבין את האנושות ולדעת מה הכי טוב לכולם.
חלק מהיופי של האנושות זה המגוון, יש שאוהבים סטוצים יש שזוגיות עושה להם טוב. למה להדביק לזה ציונים? טוב לך בזוגיות? אחלה, טוב לה עם סטוצים? נהדר. זה לא אמור להפריע לך.

Berethor

New member
הקטע שזה לא רק דעה שלי

בכלל אתם יכולים להחשיב את כל ההודעות שלי פה כדעות אישיות, אם זה מה שעושה לכן טוב, אבל עצם העובדה שאתן כל פעם נטפלות עליי עם הדעה אישית דעה אישית, מראה שאתן מבינות שיש פה דברים שנכונים לא רק לי אישית אלא באופן כללי, לכן אתן מרגישות מאוימות מזה, כי הרי זה סותר את הדעות האישיות שלהן, אז אתן מנסות לקטין את דבריי בכל דרך אפשרית, לרוב דרכים לא לגיטימיות. זה לא רק דעה אישית שלי זה גם משהו שרוב החברה מסכימה עליו, וכמעט כל אדם בר דעת, וכך גם כל מי שמבין בנושאים האלו. אני מבין שאתם חבור'ה של אנשים שאוהבים לחשוב שהכל נורמלי, זה לא הבעיה שלי, זה הבעיה שלכם. אני לא מדבר פה רק על מה שטוב לי אלא על מה שטוב לכלל האנשים, לכן זה לא רק עניין של עדיפיות.

אני לא רואה שם יופי בכאוס, ואני גם מעדיף להבין ולדעת תאנושות, תמוסר ואת הטבע, ודברים רבים אחרים, וכן אני מודע שיש אנשים עם סטיות ואנשים ששוגים ואנשים שעוברים על חוקי מדינה ומוסר, אבל האנשים האלה לא יכולים לבוא ולהגיד הכל בסדר אנחנו נורמלים לחלוטין ולא עשינו שם דבר לא בסדר או סוטה, זה חוסר יכולת להבין בין טוב ורע, או היתממות או אינטרסים אישיים. למה שלא יבואו כל 'החכמים בלילה' האלה גם לבין המשפט או לשוטרים ויגידו "הכל בסדר אל תתיימרו לדעת כלום", יבואו לרופאים או פסיכולוגים ויגידו "הכל בסדר אל תתיימרו לדעת כלום", יבואו לזואולוגים ויגידו "הכל בסדר אל תתיימרו לדעת כלום", יבואו למדענים ויגידו "הכל בסדר אל תתיימרו לדעת כלום", יבואו לחוקרים ויגידו "הכל בסדר אל תתיימרו לדעת כלום", יבואו לסקסולוגים ויגידו "הכל בסדר אל תתיימרו לדעת כלום" וחן הלאה.

אומנם אני לא זואולוג או פסיכולוג במקצועי, אבל יש לי ידע רב בנושאים רבים, אין שום חכמה בלהגיד הכל טבעי והכל נורמלי. זה כדי לדעת מה באמת בסדר ומה לא צריך חכמה, כדי לתת ציונים צריך דירוג וציונים צריך חכמה, כדי לדעת מה טוב לכלל האנשים צריך חכמה, קחי לדעת מה יותר בריא וטבעי ונכון צריך חכמה, כדי לדעת על בעיות ולפתור אותן צריך חכמה. אם יש משהו שאני לא סובל זה אנשים חסרי ידע, שחושבים שהם יודעים הכל, אנשים שמזלזלים באנשים שיודעים הרבה יותר מהם, בשם האנרכיה, הבורות והתקינות הפוליטית. כל הדברים האלה מנוגדים עליי, וכך גם לאנשים שבאמת מבינים בכל הנושאים האלו, שמידע וההבנה שלהם בין היתר אני למדתי דברים, גם מאנשים שמבינים יותר ממני בנושאים שונים, וגם משיקול דעת עצמי. הכי קל לא להבין כלום ולהגיד שהכל בסדר, לא צריך הרבה אינטליגנציה לזה. אחר כך עוד מזלזלים באינטליגנציה שלי, רק בגלל שאני והנושאים האלו הרבה מעבר לבינתם.

turangaleela

New member
זיון גרוע הוא

כזה שאין בו הקשבה למה שהצד השני מעוניין בו. מעבר לזה גם בתול יכול להיות זיון ממש טוב, הכל תלוי באינטראקציה בין שני אנשים

למעלה