סקרון: ציטוטים!

סקרון: ציטוטים!

כמו כל חנוטן שמכבד את עצמו, גם לי יש מספר ציטוטים מסרטים\ספרים\סדרות אהובים עלי. מה הציטוט האהוב שלכם? הציטוט שאתם זוכרים בעל פה ויכולים לדקלם ממש כאילו הייתם הקלטה? לי יש כמה וכמה. בראש ובראשונה, סצינת ה- "Now" משגעון בחלל (Spaceballs!), אותה אני מגלם במהירות ספיד - את כל שלושת הדמויות, ברמת אינטונציה מדויקת של עד השעה שהם מציינים שם (19:00 hours, sir!). אז להלן הסקרון: מה הציטוט האהוב עליכן, ומהיכן הוא?

My name

is Inigo Montoya. you killed my father, prepare to die! princess bride. water! water! oil! oil! room service! room service! so Lonestar, now you see that evil will allways triumph because good is dumb you have the ring, and i see you shwartz is as big as mine... spaceballs.

Ziga

New member
D=

סרטים גאוניים. יוצא לי להשתמש בציטוט הראשון ובאחרון הרבה בזמן האחרון.

demoloc

New member
הכמה המובחרים שלי

kill them swiftly if you must , but do not doubt loui,you are a killer! (ריאיון עם ערפד) "אני תחושת ה____ של ג'ק , אני גורם לג'ק _____" (נאי פשוט מתאים מה שמתאים לסיטואציה) (מועדון קרב) and sheperds we shall be for thee my lord for thee power hath decended forth from thy hand so our feet may swiftly carry out thy command and we shall flow a river forth to thee and teeming with souls should it ever be et nominee patre et filii et spiritus a sancte (קדושי בונדוק (ולא קדושי בוסטון כמו בתרגום העברי!),BOONDOCK SAINTS )

הו, אמ

"אולי את נראת כמו כלה, אבל לעולם לא תביאי למשפחתך כבוד!" הדיבוב לעברת של מולאן, פעם הייתי רואה את הסרט הזה כל יום.. אני עדיין יודעת את כל השירים בע"פ

פילפולה

New member
../images/Emo6.gif אכן, סרט מדהים!

וכן,גם אני ידעתי אותו בעל פה [היום כבר לא כי אין יל כל כך זמן לצפות בו]. אבל למרות שיש לי קובץ שלם עם ציטוטים מגניבים. אז האחד שאני הכי הרבה משתמשת בו הוא: "אם הצליחו לעשות מלחם עבד פנצילין-אז גם ממך אפשר לעשות משהו.." של מוחמד עלי. משפט מסרט.. זה "i want you,i need you,ho baby, ho baby" מ-'10 דברים שאני שונאת בך' [עוד סרט שידעתי בעל פה]. פיל

CibiHeart92

New member
מולאן...

עוד אחד מסרטי דיסני שלאא ישכחו לעולם (וקראתי שיש פה עוד מישהו שנוהג לזכור סרטים בעל פה? O: )

EdisonGirl

New member
יש ציטוט אחר שאהבתי במולאן..

אני לא בטוחה שאני מדייקת אותו
אבל נראה לי שהוא הולך ככה: גרגר אורז אחד יכול להטות את הכף; אדם אחד יכול להיות ההבדל בין תבוסה לניצחון משפט חזק!

CibiHeart92

New member
זה בין ניצחון לתבוסה P:

משפט חזק.... "פינג, תהיה חזק..חזזזזזקקקקקקק" המשפט הזה מכניס אותי למצב כפית משום מה O:

פילפולה

New member
האמת, שמאוד קשה לי לראות...

את מולאן בעברית. וזה סרט קלאסי [אפילו ההורים שלי ידעו אותו בעל פה] לחלוטין!למרות שמבחינתי מולאן עובד בכל שפה.. פיל

noname202

New member
אממ

אני יודעת מלא משפטים מסרטים שחרשתי עליהם...[ה"פ, מטריקס, מצויירים, ספיד ועוד...] לא עולה לי משהו ספציפי כרגע אבל אפשר להגיד לי שורות ובד"כ אני אדע להשלים וכאלה... אין לי ציטוט ספציפי

למעלה