סקרון: ציטוטים!

danny girl

New member
ממש אהבתי את הציטוטים שנתת

ציטוטי דיסני נחשבים?

כלומר, אין לי הרבה איפה לתקוע אותם ביומיום, אבל נתח מכובד מהמוח היותר צעיר שלי בוזבז על לזכור אותם. וחוץ מזה... לא בטוחה שיש לי ציטוט שאהוב עליי בכלל... משתמשת בעת הצורך במגוון מקורות, כמו וודי אלן, איינשטיין, ווילד וכל שאר הרגילים, לפעמים שירים ידועים ובעיקר של אואזיס (ממ. כלומר אלה שהם פחות כמו ערימת מילים לא קשורות) ואפילו די הרבה מהתנ"ך. ידעו לנסח שם דברים די יפה. בקיצור.. אה כלום.

EdisonGirl

New member
כשהמצב קשה, פומבה, >

יש לנקוט באמצעים קשים! או במילים אחרות, אני מאוד אוהבת את הסרט "מלך האריות" ומצטטת אותו בהרבה מהסיטואציות שלי בחיים..! לדעתי, הוא סרט מאוד עמוק, עם הרבה מסרים, שילדים קטנים לא מסוגלים להוציא ממנו את כל מה שהוא מסוגל לתת.. חוצמיזה, אני נוהגת לצטט הרבה פעמים אמרות של אנשים גדולים. הרבה פעמים אני גם מעוותת אימרות ומסגננת אותם כך שיתאימו למסר שאני רוצה להעביר
אימרה שיוצא לי הרבה לומר (בגלל שאני כ"כ
): "גם אם מיליון איש טועים, עדיין טעות היא", שהיא "עיוות" של האימרה של אנטול פרנס: "אם חמישים מיליון איש אומרים דבר שטות, עדיין דבר שטות הוא" (וכמה שזה נכון..
) זה בא באיזשהו מקום לצאת נגד הציטוט המוכר: "מיליון איש אינם טועים".. (ככה הולך הציטוט הזה?)..

ציטוט נושא

כל שגעון בחלל (או ספייבולז) אני זוכר הכל בעל פה. Winter is coming התשובה שלי לכל שאלה שמערבת חורף. (הסלוגן של בית סטארק שיר של אש ושל קרח) You know nothing____ הדרך לפתור ויכוחים כאשר עייפים (לקוח משיר של אש ושל קרח) וכמובן אוסף ציטוטי בבילון "אני אקצץ את זכרותך ואאכיל בה את העזים" (גם לקוח משיר של אש ושל קרח, פראים הם דבר משעשע) ציטוטי בבילון vanova is always right. I will listen to Ivanova. I will not ignore Ivanova's recommendations. Ivanova is God. And if this ever happens again, Ivanova will personally rip your lungs out. נאמר על ידי אלה מלאת נקמות בשם איבנובה My dear and good friend____ (צורת פניה למישהו כאשר צריכים ממנו משהו) נאמר על ידי לונדו מולארי i'm in the middle of 15 things all of them anoying (הודעת NA כאשר אני עסוק למדי) נאמר על ידי אלה מלאת נקמות בשם איבנובה

Ziga

New member
מונטי פייטון, סצנות שלמות.

הסצנה בגשר, כמובן, והסצנה של האבירים שאומרים 'ני!'. מתוך הגביע הקדוש, זאת אומרת. את כל ה Lumberjack Song מNow for something, כולל את הסצינה שבאה לפניו (התוכי המת). ואת כל Evry Sperm is sacred ממשמעות החיים. נוסף על כך, ציטוטים מInvader Zim!. ביניהם - Dib: They're coming, Gaz! They really are! Gaz: Who's coming, Dib? Dib: I... Don't... know! - Dib: I suppose you've got a heart in there? Zim: Six of them. Dib: Intestines? Zim: Large or small? Dib: Spleen? Zim: In six different colors. - Zim: Now, Dib, I leave you to your... eh Gir: Moosey fate! Say moosey fate! Zim: Your moosey fate. Gir: [laughs] - Zim: What are you watching? Gir: Angry monkey. Zim: That's one horrible monkey! וכמובן, אי אפשר בלי - "Invader's blood marches through my veins like giant radioactive rubber pants! The pants command me! Do not ignore my veins! " נן הסתם, נאמר ע"י זים. סדרה גאונית, פשוט.. גאונית.

Ziga

New member
נמ..

וכמובן וכמובן שהמון ציטוטים מספייסבולס, שכחתי מזה לגמרי, כי כבר הנמון זהמן שלא ראיתי את הסרט. ואם זה נחשב, אז גם מלא ציטוטים של אוסקר ווילד (*_*), בנוסף לכל מני ציטוטים שונים (דקארט, ניטשה ועוד. לא עולים לי לראש עכשיו.) וכל מני שאין לי מושג של מי הם, אבל אני יודע אותם. צריך לברר בהזדמנות.

Ziga

New member
אם הייתי בחורה,

מי היה אומר שלא היו לי חיים והייתי מבלה את כל זמני בצפייה בסרטים? =X P=

הומ...

המון מונטי פייטון וספייס בולס, אבל המון. וגם הנסיכה הקסומה
, דה הארי פוטר פפט שואו ושירים של הביטלס. אני פשוט שולפת אותם ברגעים אקראיים. אני ואח שלי פשוט מצטטים ביחד קטעים שלמים. שלא נדבר על זה שאנחנו מצטטים ביחד פרקים שלמים של באפי או מונולוגים מהמלט, גיקיות עובר בגנים

talya22bar

New member
אני קצת חולת נפש... הציטוטים שלי...

הם מתוך הסרט "הסיפור שאינו נגמר" סרט הקאלט שלי. אני יודעת אותו בעל פה, יודעת איזו מוסיקת רקע יש בכל סצנה... קטע מפחיד... וכן, הנסיכה הקסומה - מדהים.

גיל14

New member
I was a child

and she was a child in this kingdom by the sea; And we loved with a love that was more than love, my and my Annabel Lee.​

Tollan

New member
חדש...

אני שונא להיות חדש. הציטוט האהוב עליי הוא מהעמוד הראשון של מדריך הטרמפיסט לגלקסיה (טיפה ארוך) - And then, one Thursday, nearly two thousand years after one man had been nailed to a tree for saying how great it would be to be nice to people for a change, a girl sitting on her own in a small café in Rickmansworth suddenly realized what it was that had been going wrong all this time, and she finally knew how the world could be made a good and happy place. This time it was right, it would work, and no one would have to get nailed to anything.

Blue Puding

New member
נמנמנ

יש מלא.. אבל כמובן שתמיד תמיד תמיד מונטי פייטון!!!! והמלון של פולטי.. בנסוף rocky horror picture show אממ השניים האהובים עליי יהיו.. look! im doing the stupid walk! what ever you do dont mention the war שזה מתוך הפרק של הגרמנים מלון של פולטי..גאונות! והשני יהיה הבדיחה המפרוסמת של היטלר מתוך מונטי פייטון my dog has no nose, so how does it smell? awful!!! אני די בטוחה שגם ציטוט אחד גדול של כל the holly grail שזה פשוט הסרט הגאוני ביותר שאי פעם נוצר ואני ידועת הכל בעל פה..
*חוזרת לעבודה בתלמוד*

למעלה