סקרון: ציטוטים!

V e n e r a

New member
הממ

(Bullet Tooth) Tony: "You should never underestimate the predictability of stupidity". London?" Yes, London. You know: fish, chips, cup of tea, bad food, worse weather, Mary fucking Poppins... LONDON" Snatch Tyler Durden: "It`s not until you lose everything that you are free to do anything Fight club וכמובן Nobody fucks with the Jesus ו Im shomer shabbath מביג לבובסקי

ציטוטים שלי

קודם כל, החתימה (החדשה) שלי: ההבדל בין היקום לטמטום הוא שליקום יש סוף (אלברט איינשטיין) משפטים נוספים: שפיות היא שיגעון המנוצל היטב אני לא מאמין באמונות תפלות, זה עושה מזל רע לא טעיתי, רק מצאתי 10,000 דרכים שבהן זה לא עובד הבעיות המהותיות בחיינו לא יכולות להפתר באותה רמת חשיבה בה הן נוצרו ויש עוד הרבה שאני לא זוכר

נאמ, ../images/Emo113.gif

האמת שזה אמור להיות "יש רק שני דברים אינסופיים: הטמטום האנושי והיקום, ואני לא לגמרי בטוח לגבי השני". P: אבל נו, מה זה משנה.

אני יודע

אני בכוונה לא חיפשתי את הציטוט המקורי במילא הוא באנגלית כתבתי אותו בשפתי בכוונה
בגלל זה גם לא כתבתי בחתימה שלי שזה של איינשטיין אין לי חשק שכל ילד שני יתקן אותי

Dooritos

New member
כה באמת לא הבנתי חחח

כי אמרתי לעצמי: "מה, ליקום יש סוף?" ואהבתי את הציטוט המקורי יותר P=

גם אני אהבתי אותו יותר

אבל לא מתחשק לי לצטט המ, יש ליקום סוף ואין גבולות, ייתכן ההפך אבל אני לא חושב ידוע לנו שהיקום מתפשט בקצב הולך וגובר, אם הוא מתפשט, זה אומר שהוא היה במצב אחד, ועכשיו הוא גדל, כלומר היה לו גודל, ועכשיו יש לו גודל אחר אם יש לו גודל מוגדר - יש לו סוף. מבחינת גבולות אומרים שלא כי טוענים שהמבנה של היקום לא מאפשר זאת. מצטער אם חפרתי.

כמובן, כמו כל דבר במדע

אבל בגלל שאלברט איינשטיין הביא את היסוד למה שכתבתי, זו דרך טובה להסביר את הציטוט

אכן^^

אבל בכל זאת, אני מאמינה שחשוב להוסיף לדברים כאלו בתאוריה, כי אפילו אנשים בעלי אינטיליגנציה גבוהה מהממוצע נופלים לפעמים ל"טריק המילים הגבוהות" ופשוט לוקחים כמובן מאליו שמה שכתוב בצורה חכמה הינו עובדה מוחלטת. (טוב, לפחות אני. אבל זה לא במודע!)

חלק ממה שאמרתי זה לא תאוריה אגב

זה שהיקום מתפשט בקצב עולה זה ממצא ניסויי (אמפירי, אני רוצה להתלהב בקצת אוצר מילים שיש לי), ומזה גם נובע שיש לו גודל כלשהו זה לא תאוריה, מכיוון שלא נתתי הסבר למה זה קורה

Dooritos

New member
חחחח גם לי זה קורה

אני שומעת כל מיני תאוריות וזה ואני ישירות מניחה שהם נכונות (במיוחד אם הן מנוסחות במשפט מפוצץ כמו "ליקום יש סוף אבל אין לו גבולות" שאני לא מבינה ממנו מה רוצים מחיי... ואני קוראת לעצמי חננה...) ותאמת, לא ידעתי על הדבר הזה של היקום! חשבתי שהיקום זה משהו אינסופי... כאילו שמעתי על המפץ הגדול אבל חשבתי שזה רק לגבי חלק אחד מהגלקסיה... אל תנסו להבין- גמאני ניסיתי ולא הצלחתי...

תגובה

אני לא יודע עד כמה זה מעניין אותך, אבל לא יזיק לדעת את זה בדיוק יותר טוב. המפץ הגדול הוא למעשה התאוריה השולטת כרגע ביצירת היקום כפי שאנחנו רואים אותו. לפי התאוריה הזו, הכל התחיל בנקודה שנקראת ייחודיות, בנקודה הזו חוקי הפיזיקה שאנחנו מכירים לא חלו, ולא ניתן לדעת מה היה לפני. ריכוז האנרגיה בנקודה הזו היה אינסופי, ובמפץ, בכלליות - התרחק חומר מחומר. יש המון תאוריות לגבי איך הכל קרה, יש שאומרים שזו היתה אנרגיה נטו - כלומר פוטון (חבילת אנרגיה) בעל אנרגיה עצומה, ושבעת המפץ - האנרגיה הפכה לחומר. למאמינים באלוהים מביניכם (אני לא אחד מכם), קל לראות השלכה דתית של התאוריה - אלוהים הוא זה שגרם למפץ להתקיים, הוא שיצר את השינוי. היקום התרחב והתרחב, וחשבו עד מתישהו לא כל כך מזמן שקצב התרחבות היקום הולך וקטן. מתישהו מאוחר יותר צפו בהתרחקות של גלקסיות אחת מהשניה, והסיקו שקצב ההתפשטות של היקום גדל. אגב, גלקסיה זה בקנה מידה קטן ביחס ליקום כולו. יש המון המון גלקסיות ביקום.

Ivory Flower

New member
ענק

לפי הציטוטים תהיתי אם זה אתה. אחרי שהסתכלתי בעולם שלך גיליתי שכן :)

ואו. לא ציפיתי לראות אותך פה ../images/Emo6.gif

מגניב. בטח בגלל הבלוג.. אוף. היה משעשע יותר אם לא הייתי חושף את עצמי

EdisonGirl

New member
../images/Emo45.gif הציטוט של אדיסון יקירי.. ../images/Emo3.gif

הוא מופיע לי בכרטיס האישי באנגלית..

EdisonGirl

New member
זה בגלל שאדיסון ניסה >

הרבה מאוד פעמים (אלפֶי..?) עד שהצליח ליצור את הנורה החשמלית ושאלו אותו איך זה שלא התייאש אחרי שנכשל כ"כ הרבה פעמים..

הו, מעריצה של ממש ../images/Emo13.gif

עשיתי עליו עבודה בכיתה ט' נראה לי, אז אני זוכר משהו.

למעלה