סקרים ושאלונים

v25

New member
תשובה

שם:מושיקו תאריך לידה:14.2.88 מזל:דלי גובה:1.78 ריח אהוב: דאודרנט "אדם" שפות שאתה מדבר: אנגלית. עברית.ספרדית קצת ומבין ארמית בנאדם של לילה או יום?יום רגיש לדגדוגים? תלוי איפה יש לך גשר? לא מה הדבר הכי חשוב לך? החיים המקום האהוב לחופשה- ונציה- איטליה פרי אהוב: תפוח ממתק אהוב:פסק זמן חודש אהוב: פברואר חיה אהובה: אוגר תחנת רדיו: 103 דיסק אהוב: להקת "KISS, ארץ: ישראל טעם: מתוק- מלוח רגש:התרגשות ספר: "מכונת נזמן " של ה ג וולס חנות:KANVELO חיית מחמד:אוגר חיית פרא:נמר -ב24 שעות האחרונות:- הייתה לך שיחה רצינית? לא רבת עם חבר? לא בכית? לא צחקת? לא גרמת למישהו לצחוק? כן קנית משהו? לא הסתפרת?לא הרגשת טיפש?.לא התגעגעת למישהו? כן דברים אהובים: מספר-6 צבע-כחול שפה- אנגלית מקצוע- מלאכה תחביב-כדורסל סרט- סרטי פעולה ומדע בידיוני סדרה- גולשים בזמן שיר- פינק שחקן- הריסון פורד שחקנית- אליסה מליאנו אינטרנט ומחשבים: כן מבין במחשבים?כן אתר הבית-וואלה כינויים נוספים באינרטנט-SKYMO 'SMOKY תפוז!כן באיזה פורומים אתה נמצא?מלחמת הכוכבים , לימוד נהיגה ותאוריה זיהוי שיריםמוסוף הדרך 2 באיזה קומונות אתה נמצא? נטלי פורטמן מנהל פורום/קומונה/בלוג?לא פורום אהוב:מלחמת הכוכבים פורום סוף הדרך!מת עליו ממתי אתה בפורום?מלפני חודש בערך אוהב ת'פורום?כן ממושמע למנהלות?כן עם מי אתה הכי בקשר מבין חברי הפורום??אני מאלה שמסתכלים על ההודעות וצוחקים.

sr16

New member
אולי זאת הזדמנות להכיר את עצמי....

שם:שירן ראובן. תאריך לידה:16.04.1989 מזל:טלה. גובה:1.68 בפעם האחרונה שבדקתי. ריח האהוב:נר של וניל. שפות:אנגלית,עיברית,ספרדית,קווזית(קצת) לילה או יום:יום. רגיש לדגדוגים?:כן. יש לך גשר?:לא. מה הדבר הכי חשוב לך?:משפחה. המקום האהוב לחופשה:בטבע. פרי אהוב:אפרסק ניראה לי ממתק אהוב:אני לא אוכלת ממתקים אבל...ביסלי. חודש אהוב:אפריל. חיה אהובה:כלביםםם. תחנת רדיו:100fm. דיסק אהוב:אוסף מזרחי. ארץ:ישראל. טעם:מתוק רגש:אהבה ספר:נ.ב אני אוהב אותך או אבא בחופשת לידה. חנות:bizz חיית מחמד:ג'וקר הכלב שלי. חיית פרא:אריה. -ב24 שעות האחרונות: הייתה לך שיחה רצינית:לא רבת עם חבר?:לא. בכית:כמעט.. צחקת?:בטח. גרמת למישהו לצחוק?:כול הזמן. קנית משהו?:דוקא רציתי אבל לא הספקתי. הסתפרת?:בשבוע הבא. הרגשת טיפש?:כן. התגעגעת למישהו:כן,לאבא שלי. דברים אהובים: מספר-8 צבע-אדום שפה-אנגלית מקצוע:ספרות תחביב-לחולם בהיקץ סרט-"סיפר אהבה בלי נשכח" סדרה-חברים. שיר-פס ליום אחד של יוסי אזולאי. שחקן-בראד פיט שחקנית-ג'וליה רוברטס אינטרנט ומחשבים:לא תמיד. מבין במחשבים?:לאאאאא אתר הבית-www.walla.co.il כינויים נוספים באינרטנט- תפוז! באיזה פורומים אתה נמצא:טלנובלות. באיזה קומונות אתה נמצא?תנו לזמן לעשות את שלו. מנהל פורום/קומונה/בלוג?יאס.בלוג פורום אהוב:סוף הדרך 2 פורום סוף הדרך! ממתי אתה בפורום?כבר 3 ימים. אוהב ת'פורום?בטח ממושמע למנהלות?כן עם מי אתה הכי בקשר מבין חברי הפורום?? עדיין עם אף אחד.... רפואה שלמה לירדן....תחלימי במהרה.

אה, אז די חדשה....

טוב, את עוד תכירי אנשים (טוב, גם אני כמעט לא מכיר אף אחד!)... ו-את מה שכתבת לירדן תשלחי לה במסר אישי (לכינוי "ירדנוש היחידה 2"), טוב?

sr16

New member
פשוט אני מנסה לזכור את כולם פהה

אתה היחיד שאני זוכרת אית קוראים לו...את אולי יודע איך ירדן מרגישה?

mayan174

New member
וזאת אני:../images/Emo6.gif

שם: מעיין חוטה תאריך לידה: 24.8.88 מזל: בתולה גובה: קרוב ל1.70 ריח אהוב: כל דבר חדש שפות שאתה מדבר:עברית, אנגלית בנאדם של לילה או יום? יום רגיש לדגדוגים? לא במיוחד, קצת יש לך גשר? לא מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה והחברים שלי המקום האהוב לחופשה- יפן פרי אהוב: תפוח ממתק אהוב: שוקולד חודש אהוב: עברי- ניסן, לועזי- אפריל חיה אהובה: תחנת רדיו:אין קבועה דיסק אהוב: ? ארץ: לא יודעת ,לא מכירה את העולם טעם:מתוק רגש: אהבה ספר: כרגע קשר גורדי וגם קצת הארי פוטר חנות: חיית מחמד:כלב חיית פרא: -ב24 שעות האחרונות:- הייתה לך שיחה רצינית? לא רבת עם חבר? לא בכית? כן, צחקת? כן גרמת למישהו לצחוק? כן קנית משהו? לא הסתפרת? לא הרגשת טיפש?.כן, היום - ביציאה מטופשת במיוחד התגעגעת למישהו?כן, לסוף הדרך דברים אהובים: מספר-32 צבע- סגול שפה- למרות שעברית היא שפתי, אני אוהבת את ספרדית בגלל המבטא מקצוע-ספורט תחביב-קראטה(תקרא לזה תחביב, אני קוראת לזה אורח חיים) סרט- וואי הרבה זמן לא ראיתי, אבל בינתייים האהוב עליי- שר הטבעות ה3 סדרה- סוף הדרך שיר- me muero de amour של נטליה אורירו, אני בן אדם רגשן וזה שיר מאוד רומנטי שחקן- ?. שחקנית- ? אינטרנט ומחשבים: מבין במחשבים? לא מעניין אותי אתר הבית-tapuz כינויים נוספים באינרטנט-יש באייסי - קראטיסטית בנשמה תפוז! באיזה פורומים אתה נמצא?חברים וג'ואי, סוף הדרך, בני עקיבא באיזה קומונות אתה נמצא? מנהל פורום/קומונה/בלוג? פורום אהוב:כמובן שסוף הדרך!!! פורום סוף הדרך! ממתי אתה בפורום?לפני שבוע פחות יום אוהב ת'פורום?בטח... ממושמע למנהלות?אני ילדה טובה... עם מי אתה הכי בקשר מבין חברי הפורום??עם מאי הקטנה

mayan174

New member
תיקון קטן:

שפה- למרות שעברית היא שפתי ו היא שפת הקודש, אני אוהבת את ספרדית בגלל המבטא. וארץ אהובה- לא הייתי בעולם, אבל אין יפה יותר מארצי מולדתי

mayan174

New member
תודה! אני קצת ריגשי...(אם קראת

בתשובון שלי, אם לא קרא בנוגע לשיר האהוב עליי...).

עונה

שם: אלה תאריך לידה: 19.8.92===> תזכרו את זה!!! מזל: אריה גובה: 1.60 ריח אהוב: של סוסים שפות שאתה מדבר: עברית קצת אנגלית קצת ספרדית (מטלנובלות) וטיפה ערבית בנאדם של לילה או יום? יום! רגיש לדגדוגים? מאוד יש לך גשר? כן
אבל עוד מעט מורידים לי
מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה, חברים והחתול המקסים שלי המקום האהוב לחופשה- בארץ? תל אביב פרי אהוב: נקטרינה ממתק אהוב: שוקולד חודש אהוב: יולי-אוגוסט חיה אהובה: כלב תחנת רדיו: גלגל"ץ דיסק אהוב: ארים ראשי של שי גבסו ארץ: ישראל טעם: של פיצה ושל צ'יפס רגש: מה זה אמור להביע? ספר: קיץ אחד ביחד חנות:אבי!!! (אתם לא תבינו) סתם אולי.....תמנון חיית מחמד:החתול שלי חיית פרא:לפעמים-החתול שלי חחח -ב24 שעות האחרונות:- הייתה לך שיחה רצינית? לא רבת עם חבר? לא טפו טפו טפו בכית? לא צחקת? כה גרמת למישהו לצחוק? כה קנית משהו? הרבה דברים הסתפרת? לא (טפו טפו טו, גידלתי שער 7 שנים ועכשיולהסתפר?? לא!) הרגשת טיפש?. לא התגעגעת למישהו? כן דברים אהובים: מספר- 8 צבע- סגול ותכלת שפה- עברית==>ברור מקצוע- בבית ספר?? ציור תחביב- הממממממממ לרכב על סוסים סרט- ילדות רעות סדרה- סוף הדרך, רצים לדירב ומתה על חברים! (רוס ורייצ'ל נפרדו!!! :-, לא נורא הם יחזרו...) שיר- "יום ועוד יומיים, המילים החסרות, ארים ראשי, בקיצור שי גבסו... שחקן- אשטון קוצ'ר די טוב....... שחקנית- אמנדה ביינס השולטת!!! חולה עליה אינטרנט ומחשבים: מבין במחשבים?די אתר הבית-www.klik4.co.il כינויים נוספים באינרטנט-רק ללוש המאמוש תפוז! באיזה פורומים אתה נמצא?סוף הדרך 2, רצים לדירה 2 באיזה קומונות אתה נמצא?הקומונה של מיקי ויהודית (מרצים לדירה 2) מנהל פורום/קומונה/בלוג?הקומונה של מיקי ויהודית (מרצים לדירה 2) פורום אהוב: אל תעשו לי את זה!! זה קשה!! לא יכולה להחליט פורום סוף הדרך! ממתי אתה בפורום?מתחילת העונה אוהב ת'פורום?חולה על הפורום ממושמע למנהלות?יאפ עם מי אתה הכי בקשר מבין חברי הפורום??אף אחד

עונההההההה

שם:יהודית תאריך לידה: 26/7/94 י"ח אב תשנ"ד מזל: אריה גובה: 1.44 ריח אהוב: ריח של טוש של לוח וטיפקס ושל מדורה... שפות שאתה מדבר: עברית, אנגלית בנאדם של לילה או יום? לילה רגיש לדגדוגים? כן..מאוד יש לך גשר? קוביות מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה, חברים המקום האהוב לחופשה- אממ טיול כיף פרי אהוב: אממ...לא יודעת.. ממתק אהוב: שוקולד, ומסטיק חודש אהוב: ניסן, שבועיים וחצי חופש.. חיה אהובה: כלב תחנת רדיו: אממ לא יודעת.. דיסק אהוב: צורבת... ארץ: ישראל טעם: מתוק רגש: שמחה ספר: הארי פוטר חנות:לא יודעת חיית מחמד:כלב חיית פרא:סוס -ב24 שעות האחרונות:- הייתה לך שיחה רצינית? לא רבת עם חבר? לא בכית? לא צחקת? כן גרמת למישהו לצחוק? כן קנית משהו? לא הסתפרת? לא הרגשת טיפש?. לא התגעגעת למישהו? כן דברים אהובים: מספר- 6 צבע- כתום שפה- עברית מקצוע- ספורט תחביב- אופניים, מחשב, התעמלות קרקע, סוסים סרט- הארי פוטר סדרה- סוף הדרך! שיר- אממ לא שיר אחד שאני אוהבת במיוחד... שחקן-לא יודעת.. שחקנית-לא יודעת אינטרנט ומחשבים: אייסיקיו, מסנג'ר, סתם גולשת מבין במחשבים?כן אתר הבית-YNET כינויים נוספים באינרטנט-judy תפוז! באיזה פורומים אתה נמצא?סוף הדרך באיזה קומונות אתה נמצא?הארי פוטר מנהל פורום/קומונה/בלוג?בלוג אבל מזמן לא עדכנתי.. פורום אהוב:סוף הדרך פורום סוף הדרך! ממתי אתה בפורום?אממ...מהתחלה אני קוראת אבל לפני חודשיים נרשמתי אוהב ת'פורום?מאוד ממושמע למנהלות?בערך עם מי אתה הכי בקשר מבין חברי הפורום??רעות (ReutTheGirl) ושירה (שירה8 היחידה) עד כאן לעכשיו!! תהנו!!

ק י צ י ס

New member
עונה

שם: איתמר תאריך לידה: ט' סיוון תשנ"ד מזל: תאומים גובה: 1.53 ריח אהוב: מסטיק בזוקה שפות שאתה מדבר: עברית, אנגלית בנאדם של לילה או יום? שניהם רגיש לדגדוגים? כן!!!!! יש לך גשר? לא!!!!! מה הדבר הכי חשוב לך? שיהודי לא יגרש יהודי!!! המקום האהוב לחופשה- חו"ל פרי אהוב:תפוח ממתק אהוב: במבה חודש אהוב: סיוון (יומולדת) תמוז אב (חופש) חיה אהובה:חתול תחנת רדיו: קול חי דיסק אהוב: פשוט ככה (אף אחד לא מכיר פה) ארץ: ארץ מה? אהובה???? ברור שישראל. אחרי ישראל צרפת טעם: מתוק רגש: ??? ספר: הארי פוטר חנות: לא עולה לי לראש חיית מחמד: שאני אוהב?? חתול חיית פרא: שאני אוהב?? אני כותב שאני שונא!!! כלב!!!!!!!! חיית פרא מסוכנת!! -ב24 שעות האחרונות:- הייתה לך שיחה רצינית? לא רבת עם חבר? לא בכית? לא צחקת? כן גרמת למישהו לצחוק? כן קנית משהו? כן הסתפרת? לא הרגשת טיפש?. לא
התגעגעת למישהו? לא דברים אהובים: מספר- 7 צבע- צהוב, כתום שפה- עברית מקצוע- אנגלית תחביב- מחשב, ספרים סרט- הארי פוטר סדרה- סוף הדרך!!!!!!!!!!!!!!!! שיר- ואישי ישראל שחקן- שניים שאני לא זוכר מה השם זה שמגלם את החמור בשרק וזה שמגלם את לגולס בשר הטבעות שחקנית- לא עולה לי לראש אינטרנט ומחשבים: מבין במחשבים? יחסית לגיל שלי-מאוד!!!! אתר הבית- וואינט כינויים נוספים באינרטנט- וואו יש הרבה לא זוכר תפוז! באיזה פורומים אתה נמצא? סוף הדרך, ארץ נהדרת, לפעמים כוכב נולד באיזה קומונות אתה נמצא? אף אחת מנהל פורום/קומונה/בלוג? לא פורום אהוב: סוף הדרך פורום סוף הדרך! ממתי אתה בפורום? בערך לפני ארבעה חודשים אוהב ת'פורום? מאוד!! ממושמע למנהלות? כן עם מי אתה הכי בקשר מבין חברי הפורום?? לא יודע

NaFnAf1991

New member
תשובות לשאלוןן

שם: נופר תאריך לידה: 24.5.1991 מזל: תאומים גובה: 1.67 ריח אהוב: ריח של עוגהההה שפות שאני מדברת: עברית, אנגלית, קצת ספרדית.. אני בנאדם של לילה יותר מאשר יום.. רגיש לדיגדוגים?...לא! יש לך גשר?..כן...אבל עוד חודש מורידים לי אותו! מה הדבר הכי חשוב לי?!?..המשפחה שלי! המקום האהוב לחופשה: אילת!! או חו"ל.. פרי אהוב: אפרסק ממתק אהוב:....הכל!! חוצמ ציטוס!!! חודש אהוב: מאי חיה אהובה: כלב תחנת רדיו: 99esc דיסק אהוב:..משינה ארץ: מה סתומרת ארץ!?!?...ברור שישראל!! טעם: חמוץ , מתוק. חריף...מה שתרצוו! רגש:.. ספר: קיץ אחד ביחד! חיית מחמד: הללואי והיה לי כלב! חיית פרא:..????? ב24 שעות אחרונות- לא, לא הייתה לי שיחה רצינית...בדיוק ההפךךך.. וגם לא רבתי עם חבר \ חברה.. לא בכיתי.. צחקתי המוןןןןןן! וגם גרמתי לאנשים לצחוק...צחקנו ביחד...=]] לא קניתי משו.. לא הסתפרתי.. לא הרגשתי טיפשה.. וכןןן!! התגעגעתי למישוו!! דברים אהובים- מספר- 3 צבע- ירוק , כתום שפה - ספרדית מקצוע - .... תחביב - לרקוד סרט - מליון דולר בייבי!! סרט השנההה!!!! סדרה - חברים!! שיר- i want it that way\backstreet boys שחקן - צ'אד מרי!!!!!!!!!!!!!! שחקנית - אנג'לינה ג'ולי, גניפר אניסטון! אינטרנט ומחשבים- לא יודעת אם זה נקרא שאני מבינה...אבל אני בערך כל היום במחשב.. למי שמעוניין...איסיקיו - 199881605 אין לי כוח יותר לכתובבב....יאלה אנשיםם!! תהנו בחייםםם!!

עונה...באיחור יחסית גדול../images/Emo3.gif

שם: ריקי/יסמין(יש לי-2' שמות)
תאריך לידה: 20/9
מזל: בתולה
גובה: 1.60
ריח אהוב: ריח של האביב,אחריי הגשם ויש עוד...
שפות שאתה מדבר: אנגלית(ר-ו-ל-ז),עברית,ערבית
בנאדם של לילה או יום
לילה
רגיש לדגדוגים
תלוי איפה...
יש לך גשר
Nope
מה הדבר הכי חשוב לך
המשפחה,הכלב שלי וכל הדברים שיש לי רגש אליהם
המקום האהוב לחופשה: בארץ-רמת הגולן,הכרמל ובחו"ל(בכל מקום).
פרי אהוב: פסיפלורה,סברס,מנגו,ליצ'י,תפוח ירוק
ממתק אהוב: מסטיק Zoom,שוקולד
חודש אהוב: אפריל
חיה אהובה: כל החיות
תחנת רדיו: מאיפה לי
דיסק אהוב: I Don't Know
ארץ: ארה"ב,ישראל,צרפת,אנגליה,טורקיה
טעם: יש ה-מ-ו-ן
רגש: שטו
ספר: הארי פוטר
חנות: אין משהו ספציפי
חיית מחמד: כלב
חיית פרא: כל מה שפרא והוא חיה...
~ב24 שעות האחרונות~
הייתה לך שיחה רצינית
Nope
רבת עם חבר
חחח..את החברות שלי לא ראיתי מסיום הלימודים...
בכית
Nope *ברוך השם*
צחקת
אה-הא..אני כל הזמן צוחקת
גרמת למישהו לצחוק
יאפ
קנית משהו
פופקורן..לאכול אותו במשך הסרט...
הסתפרת
Nope
הרגשת טיפש
יאפ
התגעגעת למישהו
ה-מ-ו-נ-י-ם ה-מ-ו-נ-י-ם
~דברים אהובים~
מספר: מה שיש בו 4
צבע: כחול,טורקיז,ירוק
שפה: עברית,English אוף כורס
מקצוע: אנגלית,גיאוגרפיה,תנ"ך
תחביב: רק אחד
סרט: כנ"ל..חחח,אבל בכל זאת- אבי הכלה2,מרי פופינס,מדגסקר,כל סרטיי וולט דיסני ופיקסר למינהם,סרטיי פעולה..ואוו,ה-מ-ו-ן
סדרה: סוף הדרך2,רצים לדירה2,חברים,החיים זה לא הכל..
שיר: יש ה-מ-ו-ן
שחקן: בראד פיט,ג'וני דפ,דניאל רדקליף,רופרט גרינט
שחקנית: ג'וליה רוברטס,אנג'לינה ג'ולי,אמה ווטסון.. ~אינטרנט ומחשבים~
מבין במחשבים
מה חשבתם
אתר הבית: תפוז(נו,אבא שלי)
כינויים נוספים באינרטנט: Riki THE Angel,RiKuLa,$ריקי$ ~תפוז~
באיזה פורומים אתה נמצא
סוף הדרך2,הארי פוטר הסרט
באיזה קומונות אתה נמצא
הארי פוטר,דניאל רדקליף...
מנהל פורום/קומונה/בלוג