תהללוש הממוש
New member
עונה:
שם:תהלה תאריך לידה:26.11.93 מזל:קשת גובה:1.44 ריח אהוב:אני יודעת... שפות שאתה מדבר: עברית רגיש לדגדוגים?מאוד יש לך גשר? כן מה הדבר הכי חשוב לך? המדינה המשפחה המקום האהוב לחופשה-צפון הארץ... פרי אהוב: מנגו ואבוקדו ממתק אהוב:שוקולד!!!!! חודש אהוב:כסלו חיה אהובה:ארנב...אוגר... תחנת רדיו: חחח דיסק אהוב: לא יודעת... ארץ: ישראל טעם:מלוח/מתוק רגש: רגיש ספר: הארי פוטר חנות: מה זה חנות? חיית מחמד:חתול(אבל אין לי
) חיית פרא: פפפפ -ב24 שעות האחרונות:- הייתה לך שיחה רצינית?ממש לא רבת עם חבר?לא בכית?כן צחקת? כן גרמת למישהו לצחוק?אהה... לא קנית משהו?נראה לי שכן... הסתפרת? לא! חס וחלילה! הרגשת טיפש?עכשיו כשאני כותבת ת זה אני מרגישה
!!!! התגעגעת למישהו?מאוד!!!!!!!! דברים אהובים: מספר-מה זה?? צבע-כתום בלי קשר לגוש קטיף! שפה- עברית מקצוע- לא יודעת.. תחביב-לטייל סרט- פפפ סדרה- פפפ שיר-לא יודעת שחקן- זמר:אוהד אלישע שחקנית- זמרת:שיר ביטון אינטרנט ומחשבים: מבין במחשבים?בערך אתר הבית:google כינויים נוספים באינרטנט- חמ!דה+תע!דה... תפוז! באיזה פורומים אתה נמצא? רק זה באיזה קומונות אתה נמצא? -?-?-?- מנהל פורום/קומונה/בלוג?לא.. פורום אהוב: זה פורום סוף הדרך! ממתי אתה בפורום? לפני שבוע אוהב ת'פורום? כן ממושמע למנהלות? הרגע הגעתי כבר שואלים אותי אם ני ממושמעת? עם מי אתה הכי בקשר מבין חברי הפורום?? חכו... יש זמן....!
שם:תהלה תאריך לידה:26.11.93 מזל:קשת גובה:1.44 ריח אהוב:אני יודעת... שפות שאתה מדבר: עברית רגיש לדגדוגים?מאוד יש לך גשר? כן מה הדבר הכי חשוב לך? המדינה המשפחה המקום האהוב לחופשה-צפון הארץ... פרי אהוב: מנגו ואבוקדו ממתק אהוב:שוקולד!!!!! חודש אהוב:כסלו חיה אהובה:ארנב...אוגר... תחנת רדיו: חחח דיסק אהוב: לא יודעת... ארץ: ישראל טעם:מלוח/מתוק רגש: רגיש ספר: הארי פוטר חנות: מה זה חנות? חיית מחמד:חתול(אבל אין לי