סקרים ושאלונים

noooga

New member
עונה..

שם: נגה תאריך לידה: 5.9.90 מזל: בתולה גובה: 1.64
ריח אהוב: אמממ.. של צבע טרי שפות שאתה מדבר: עברית ואנגלית. בנאדם של לילה או יום? יום רגיש לדגדוגים? ממש לא.. יש לך גשר? לא.. אבל יש לי פלטה. מה הדבר הכי חשוב לך? יש כ"כ הרבה.. המקום האהוב לחופשה- אממ.. צימר בצפון.. פרי אהוב: אגס ותפוח ממתק אהוב: אממ.. כריות של קליק. חודש אהוב: ספטמבר חיה אהובה:
תחנת רדיו: רשת ג' וגלגל"צ דיסק אהוב: שרון הולצמן- סיכוי קלוש. ארץ: ישראל
טעם: מלוח רגש: רגשנות ספר: אין ממש.. חנות: אממ.. לא יודעת.. חיית מחמד: כלב.. לא שיש לי. חיית פרא: נו די. -ב24 שעות האחרונות:- הייתה לך שיחה רצינית? כן רבת עם חבר? עם חבר? לא ממש.. אבל עם אחותי כן. בכית? כן.. מהתרגשות. צחקת? כן. גרמת למישהו לצחוק? כן. קנית משהו? כן.. הסתפרת? כן! הרגשת טיפש? אממ.... יכול להיות.. התגעגעת למישהו? כן
דברים אהובים: מספר- אהוב? אין ממש. צבע- כתוב.. לא קשור להתנתקות. שפה- עברית מקצוע- לא יודעת.. תחביב- רולרבליידס סרט- כנפיים שבורות, שוקולד.. סדרה- חברים, דאבל דייט, ניפ/טאק.. שיר- אחלום לנצח- מופע הארנבות של ד"ד קספר. שחקן- ג'וני דפ. שחקנית- אין. אינטרנט ומחשבים: מבין במחשבים? לא ממש.. אתר הבית- msn נראה לי.. כינויים נוספים באינרטנט- אין תפוז! באיזה פורומים אתה נמצא? סוף הדרך, רוק ישראלי, ניפ/טאק, מוניקה סקס.. באיזה קומונות אתה נמצא? שרון הולצמן, איפה הילד, פיש אנד מגרצע 2005 מנהל פורום/קומונה/בלוג? לא פורום אהוב: אממ רוק ישראלי. פורום סוף הדרך! ממתי אתה בפורום? מלפני שנה וקצת אוהב ת'פורום? בזמן האחרון- לא. ממושמע למנהלות? עכשיו אני משתדלת להיות ממושמעת.. עם מי אתה הכי בקשר מבין חברי הפורום?? שיקה..

שלום שלום כזה...

לא יותר מידי... אם הייתי מדבר איתך כמה פעמים אז הייתי אומר שאני בקשר איתך, אבל אף פעם לא דיברנו...... חחחחחחחחחחחח.....

שלייי

שם:ירין תאריך לידה:11.6.90 מזל:תאומים גובה:1.65 ריח אהוב:אין משהו מסויים שפות שאתה מדבר:אני מדברת עברית...ואני מבינה פולנית בנאדם של לילה או יום?לילה רגיש לדגדוגים?מאוד... יש לך גשר?היה לי מה הדבר הכי חשוב לך?המשפחה שלי והחתול שלי... המקום האהוב לחופשה-שוויץ אצל משפחה שלי פרי אהוב:אפרסק ממתק אהוב:שוקלד מריר חודש אהוב:יוני חיה אהובה:החתול שלי-גיזמו תחנת רדיו:גלגלצ דיסק אהוב:--- ארץ:מה זה השאלה הזאת?! ספר:אני קוראת רק ל"אישה" חנות:קסטרו,ZARA חיית מחמד:חתול חיית פרא:מה אתם רוצים?? -ב24 שעות האחרונות:- הייתה לך שיחה רצינית?אני עכשיו בטלפון עם חברה שלי...בשיחה סופר רצינית על החיים... רבת עם חבר?לא... בכית?לא... צחקת?כן... גרמת למישהו לצחוק?כן... קנית משהו?כן... הסתפרת?ממזמן הרגשת טיפש?לא... התגעגעת למישהו?כן... דברים אהובים: מספר-9 צבע-אדום שפה-עברית מקצוע-ספרות תחביב-ש=ו=פ=י=נ=ג סרט-אפקט הפרפר-כי זה עם אשטון קוצ'ר סדרה-טלנובלה בע"מ שיר-יש מלא... שחקן-אשטון הכוסון קוצ'ר שחקנית-אנג'לינה ג'ולי אינטרנט ומחשבים: מבין במחשבים?קצת אתר הבית-תפוז כינויים נוספים באינרטנט-אין לי... תפוז! באיזה פורומים אתה נמצא?במספיק פורומים באיזה קומונות אתה נמצא?מיכאל עינב החתיך,יהודית ומיקי רולז... מנהל פורום/קומונה/בלוג?לא... פורום אהוב:סוף הדרך...אבל יש עוד פורום סוף הדרך! ממתי אתה בפורום?פורים אוהב ת'פורום?כן פורום נחמד ביותר... ממושמע למנהלות?משתדלת עם מי אתה הכי בקשר מבין חברי הפורום??אף אחד...

אני!!

שם: יערה.. תאריך לידה: ל"ג בעומר מזל: שור גובה: 1ץ50 ומשו.. לא מדדתי הרבה זמן.. אני נמוכה כזאת.. ריח אהוב: שוקולדדדדדדדדדדדדדדדדד שפות שאתה מדבר: עברית.. ואנגלית (מקורי לא?) בנאדם של לילה או יום? יום רגיש לדגדוגים? לא.. יש לך גשר? היה.. היום שיניים ישרות לגמרי!! מה הדבר הכי חשוב לך? אני חושבת שאני, וככה צריך להיות המקום האהוב לחופשה- רמת הגולן פרי אהוב: בננה טוב אני חייבת להפסיק עכשיו אני ממשיכה אח"כ ממתק אהוב: חודש אהוב: חיה אהובה: תחנת רדיו: דיסק אהוב: ארץ: טעם: רגש: ספר: חנות: חיית מחמד: חיית פרא: -ב24 שעות האחרונות:- הייתה לך שיחה רצינית? רבת עם חבר? בכית? צחקת? גרמת למישהו לצחוק? קנית משהו? הסתפרת? הרגשת טיפש?. התגעגעת למישהו? דברים אהובים: מספר- צבע- שפה- מקצוע- תחביב- סרט- סדרה- שיר- שחקן- שחקנית- אינטרנט ומחשבים: מבין במחשבים? אתר הבית- כינויים נוספים באינרטנט- תפוז! באיזה פורומים אתה נמצא? באיזה קומונות אתה נמצא? מנהל פורום/קומונה/בלוג? פורום אהוב: פורום סוף הדרך! ממתי אתה בפורום? אוהב ת'פורום? ממושמע למנהלות? עם מי אתה הכי בקשר מבין חברי הפורום??

lirean2

New member
אוו קיי

שם: דור תאריך: 13/7/87 מזל: סרטן גובה: 1.70 שפות שאתה מדבר: עברית אנגלית ספרדית וקצת צרפתית לילה או יום: לילה רגיש לדידוגים: מאוד יש לך גשר: לא מה הדבר הכי חשוב לך: המשפחה המקום האהוב לחופשה: בכללי חו"ל פרי אהוב:אין ממתק אהוב:ביסלי חודש אהוב:יולי חיה אהובה:קוף איןדיסק ותחנת רדיו אהובים יש לי טעם טוב רגש: מאחד עד עשר 8.5 לא קורא הרבה ספרים בעשרים וארבע שעות האחרונות לא הייתה לי שיחה רצינית לא רבתי עם חברלא בכיתי כן צחקתי כן גרמתי למישהו לצחוק קניתי סיגריות ושווארמה מחר מסתפר+פסים לא הרגשתי טיפש התגעגעתי לכמה חברים שלא ראיתי הרבה זמן מספר: 7 צבע:כחול שפה:עברית מקצוע:חינוך גופני תחביב: לצאת לבילוים בלילה אין סרט שאני אוהב סידרהסוף הדרך. שיר אולי תנו לו צאנס לא אוהב שחקן או שחקנית כן אני מבין מאוד במחשבים כל מה שקשור לספורט וגם סוף הדרך מנהל פורום כדורגל פורום אהוב: כדורגל

ס א פ י ר

New member
השאלון

שם: חן תאריך לידה: 1.07.89 מזל:סרטן גובה: מזמן לא נמדדתי ריח אהוב: דלקקקק שפות שאתה מדבר: אנגלית (לא שאני ספצית אבל מבינה ומדברת מדיי פעם)... וספרדת מבינה בנאדם של לילה או יום? לילה רגיש לדגדוגים? חחח מי לא?! יש לך גשר? לא מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה המקום האהוב לחופשה-טבריה אילת פרי אהוב: לא אוכלת פירות = ] ממתק אהוב: שוקולד לא משנה איזה סוג חודש אהוב:סיון... חיה אהובה: ארנבים תחנת רדיו: גלגל"צ דיסק אהוב:אינ משהו ספציפי אני שומעת הכל חוץ מדיכאון בעעע ארץ: ארצינו הקדושה טעם: מתוק רגש: א-ה-ב-ה (פתאום היא מתפרצת)= ] ספר: חחח זה נושא רגיש לא מדברים על זה חנות:עולם הממתקים,וT N T חיית מחמד:אינ חיית פרא:אח שלי חחח סתם כפרות עליו -ב24 שעות האחרונות:- הייתה לך שיחה רצינית? אממ כן רבת עם חבר? לא.. בכית? כן(ההתנתקות) צחקת? כן גרמת למישהו לצחוק? לא קנית משהו? לא הסתפרת? לא הרגשת טיפש?. ל א !!! התגעגעת למישהו? תמיד... דברים אהובים: מספר- 7 צבע- צהוב שפה- עברית מקצוע- בעעע לא מדברים על לימודים בחופש תחביב-יש המוןן אנשים נפתח את זה עכשיו לא נסיים סרט- סיפור אהבה בלתי נשכח סדרה- דוסון קריק טלנובלה בע"מ...חברים ויש עוד המון שיר- כל הבלדות של בקסטריט בוייז,השירים של לינקים פארק ,היהודים,מוניקה,שייגעצ,כריסטינה,אנסינק,ועוד מלאא לא שומעת דיכאוןן שחקן- היידן כריסטאנסן,ריאן פיליפ,אשטון קוצ'ר שחקנית- ג'סיקה אלבה אינטרנט ומחשבים: מבין במחשבים?משתדלת... אתר הבית-MSN כינויים נוספים באינרטנט- תפוז! באיזה פורומים אתה נמצא?אקזיט באיזה קומונות אתה נמצא?יש דבר כזה???! מנהל פורום/קומונה/בלוג? פורום אהוב: פורום סוף הדרך! ממתי אתה בפורום?משלשום...?!נראה לי אוהב ת'פורום?נחמד מאוד ממושמע למנהלות? עם מי אתה הכי בקשר מבין חברי הפורום??חח לא מכירה פה...

נהרונת

New member
גמאני!!!

באמת הגיע הזמן לכתוב הודעה בפורום=]] שם: נהרה (כן!) תאריך לידה: ב' טבת תשנ"א 19.12.90 אני כבר בת 14 וחצי---הכי קטנה בכיתה-יש כאלה שעוד מעט כבר 16..חח מזל: קשת גובה: 1.73 בערך.. ריח אהוב: noa נראה לי.. שפות שאתה מדבר: עברית..קצת אנגלית חח בנאדם של לילה או יום? יום רגיש לדגדוגים? אין לי מושג..חח יש לך גשר? לא,אבל יש לי משקפיים!\עדשות.. מה הדבר הכי חשוב לך? אמת המקום האהוב לחופשה- אמממ..אמממ....אני צריכה לחשוב על זה פרי אהוב: תפוח ירוק ממתק אהוב: מסטיק מנגו אפרסק-אני מהמכורים הכבדים חודש אהוב: טבת-כאילו דהה!! חיה אהובה: אממ ג'ירפה לדעתי,וגם סוסים תחנת רדיו: לא יוצא לי לשמוע רדיו.. דיסק אהוב: משינה החדש,מוניקה, ארץ: אל אל ישראל.. טעם: חמוצמתוקחריפמלוח! רגש: ---חסרת כל רגש--- ספר: מישהו לרוץ איתו חנות:בגדים-כלשהי! חיית מחמד:3 האחיות הקטנות חיית פרא:כנ"ל -ב24 שעות האחרונות:- הייתה לך שיחה רצינית? לא רבת עם חבר? לא בכית? לא צחקת?איך אפשר שלא..=]] גרמת למישהו לצחוק? לדעתי כן..לאח שלי אולי? קנית משהו? אוכל!!מסטיק מנגו אפרסק!! הסתפרת? לאא הרגשת טיפש?. עכשיו..כן התגעגעת למישהו? לחברותי היקרות דברים אהובים: מספר- -- צבע- טורקיז-כחול צועק!!!צבעים של שמיים!! שפה- היברו מקצוע-משו שיכניס כסף..חח סתם,מעצבת משו.. תחביב- לסרוג כיפות טו מיי ביג ברוזר סרט- לא יוצא לי לראות כ"כ..בטח יש משו שלא עולה לי סדרה- חברים...גם ג'ואן מארקדיה,ג'ואי,אני איתה,אבודים שיר-על הריצפה של מוניקה,עבדים של ברי שחקן- אין מועדף..אולי מאט לה בלאנק? שחקנית- מתה על פיבי אינטרנט ומחשבים: מבין במחשבים?אה...מה שצריך אתר הבית-סטארט..כי מה מקום יותר טוב להתחיל בו?(אויי שנון-אני צריכה לרשום לעצמי..) כינויים נוספים באינרטנט-אני לא נכנסת לפורומים וכאלה..לא אוהבת תפוז! באיזה פורומים אתה נמצא?--- באיזה קומונות אתה נמצא?--- מנהל פורום/קומונה/בלוג?הייתי..קראתי לעצמי קישקשתא,ואז אחותי הגדולה קראה אותו והתחילה לצחוק עלי..מאז.. פורום אהוב:-- פורום סוף הדרך! ממתי אתה בפורום?אממ אין לי מושג אוהב ת'פורום?ככה..קצת משעמם.. ממושמע למנהלות?לא ממש יצא לי לכתוב..כמו שמישהו כבר כתב אני מאלה קוראים תהודעות ומסתכלים על כולם כאילו שהם מפגרים..(טוב,אז קצת שיניתי) עם מי אתה הכי בקשר מבין חברי הפורום??-------נו בודי!!! אנא!!--- קיצור..ניפגש בסעודת ההודיה..נא לקנות בגדים יפים!! ל"ט. מתה על'כם!

גמני עונה

שם: אביב תאריך לידה: 20/3 מזל: דגים גובה: 1.71 ריח אהוב: בושם ultra violet שפות שאתה מדבר: עברית, אנגלית, צרפתית וספרדית בנאדם של יום או לילה? יום רגיש לדגדוגים? מאוד יש לך גשר? לא מה הדבר הכי חשוב לי? המשפחה המקום האהוב לחופשה? ארה"ב פרי אהוב: מנגו חודש אהוב: יולי-אוגוסט חיה אהובה: כלב תחנת רדיו: גלגל"צ דיסק אהוב: המון-כל האלבומים האפשריים של סלין דיון, אתניקס, החדש של הבקסטריט, שירים של שלמה ארצי, החדש של מירי מסיקה ועוד ועוד ארץ: ישראל טעם: מתוק רגש: אהבה ספר: כל סדרת הארי פוטר חנות: כל חנויות הצעצועים חיית מחמד: שני הכלבים שהיו לי-קוקו וחץ חיית פרא: נמר ב-24 שעות אחרונות הייתה לך שיחה רצינית? לא רבת עם חבר? לא בכית? לא צחקת? כן גרמת למישהו לצחוק? כן קנית משהו? לא הסתפרת? אולי היום הרגשת טיפש? לא התגעגעת למישהו? לא דברים אהובים מספר: 10 צבע: סגול, כחול שפה: ספרדית מקצוע: כימיה, לשון תחביב: לקרוא סרט: סיפור אהבה בלתי נשכח, הכפר סדרה: טרה אספרנסה שיר: because you loved me של סלין דיון ולשם של מירי מסיקה שחקן: הריסון פורד, טום קרוז שחקנית: ג'וליה רוברטס אינטרנט ומחשבים מבין במחשבים? אפשר להגיד שכן אתר הבית: תפוז כינויים נוספים באינטרנט: אין תפוז באיזה פורומים אתה נמצא? סוף הדרך 2, רצים לדירה 2, השמינייה באיזה קומונות אתה נמצא? אף אחת מנהל פורום/קומונה/בלוג? לא פורום אהוב: פורום סוף הדרך פורום סוף הדרך ממתי אתה בפורום? מלפני חודש וחצי-חודשיים אוהב ת'פורום? כן ממושמע למנהלות? כן עם מי אתה הכי בקשר מבין חברי הפורום? אף אחד

תשובותתת ../images/Emo13.gif

שם: הדס תאריך לידה: 1/4/94 מזל: טלה גובה: 1.46 ריח אהוב: טיפקס, וטוש ומסטיק בזוקה שפות שאתה מדבר: עברית ואנגלית בנאדם של לילה או יום? לילה רגיש לדגדוגים? מאוד יש לך גשר? לא מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה וחברות המקום האהוב לחופשה- בגולן פרי אהוב: ממממ שאלה טובה.. ממתק אהוב: שוקולדדד חודש אהוב: ניסן חיה אהובה: כלב תחנת רדיו: מה לי ולרדיו... דיסק אהוב: יש הרבה.. ארץ: ישראללללללל טעם: ? רגש: ?? ספר: הארי פוטר חנות:??? חיית מחמד:כלב חיית פרא:???? -ב24 שעות האחרונות:- הייתה לך שיחה רצינית? לא רבת עם חבר? לא בכית? לא צחקת? כן גרמת למישהו לצחוק? כן קנית משהו?כן הסתפרת? לא הרגשת טיפש?. לא התגעגעת למישהו? כןן דברים אהובים: מספר-9! צבע- טורקיז וכתום!! שפה- עברית! מקצוע- ממממ כלום תחביב- לצחוקקקק סרט- הארי פוטר סדרה- סוף הדרך!! שיר- ????? שחקן- ?????? שחקנית- ??????? אינטרנט ומחשבים: מבין במחשבים?כן מאוד אתר הבית-גוגל כינויים נוספים באינרטנט- הדי תפוז! באיזה פורומים אתה נמצא?סוף הדרך באיזה קומונות אתה נמצא?אין מנהל פורום/קומונה/בלוג?אין פורום אהוב? סוף הדרך פורום סוף הדרך! ממתי אתה בפורום?מהיום.. אוהב ת'פורום?ממה שהכרתי כן
ממושמע למנהלות?כן עם מי אתה הכי בקשר מבין חברי הפורום??אף אחד.. יאללה בייי

למעלה