סקר הגמר הגדול - דניאל VS ג'ואני

סקר הגמר הגדול - דניאל VS ג'ואני ../images/Emo202.gif

אז שנייה לפני שהעונה הכי יפה נגמרת... מי לדעתכם צריכה לזכות?.. למי יש את כ-ל הנתונים להיות טופ מודל- האישיות הגוף והפנים... מי שלטה העונה ומי תשלוט אם תקבל את ההזדמנות?? דניאל
או ג'ואני

../images/Emo47.gifד === נ === י ==== א ==== ללל ../images/Emo127.gif../images/Emo41.gif

צריך להסביר בכלל? האישה הכי יפה שנבראה בכל העונות .. עם הגוף הכי מדהים, הפנים הכי אציליות ויפות, תמונות חזקות וכמובן אישיות כובשת. לדעתי יש לה הרבה יותר פוטנציאל מאשר לג'/ואני ואם היא תזכה ותהיה דוגמנית פנים של החברה היא תקפיץ את המכירות.. היא מגוונת בנויה למסלול ולתמונות וזה דניאללללללללללללללללל את מושלמתתתתתת... --> רק על התמונה הזאת הייתי נותן לה לזכות !

נ.ב טיירה

ממש עיצבנה אותי! ונתחיל מזה שהיא נראתה פשוט זוועה עם הורוד הזה (מה עבר לה בראש) בחצי גמר.. אבל ההטפלות שלה למבטא של דניאל פשוט בלתי נסבלת היא באמת נשמעה כמו איזה יצור שמטיף מוסר.. מי את שתגידי לה שהמבטא שלה לא טוב וכאלה? נכון יש מקום לשיפור אבל זה אפילו לא קצה של דבר להעמיד עליו להדחה.. ועובדה שהיא ניצחה כי כנראה השופטים הבהירו לה שזה שיש לה בעיה אישית עם מבטא לא אומר שהיצור המושלם- דניאל לא תזכה. באמת שהיא הרגיזה! ועוד כשהיא אמרה: גם אני באה מאותו רקע אבל אני יודעת להפריד " זה היה נשמע כאילו שבשביל להיות טופ מודל חייבים להיות כמוה. מצטער דניאל רמה אחת מעליה..

NP16

New member
וואו וואו.ג'ואני גם לא רמה מעל טיירה.אף אחת.

יש להן פוטנציאל לזה,זה כן,אבל פאק-הגזמה כזאת..

תכלס כן הגזמתי חח מודה

אבל זה רק כי היא ממש ניטפלה לזה וסתם!.. העיקר שבסוף היא נתנה לה לזכות.

Siva1990

New member
ברגע שהן יהיו רמה מעל טיירה

זה יהיה כשהן יעשו את כ-ל מה שטיירה עשתה ואת כל התצוגות וכל הקמפיינים שהיא עשתה

חחח שחכתי ממנה...

טוב נו סימן שהיא באמת לא ראויה להשתתף חחח.. נשאיר את זה דניאל נגד ג'ואני שבלטו כל העונה ולא כמו ג'ייד שהייתה 80 אלף פעם מועמדת הדחה.

Manga136

New member
זה לא יהיה כל כך הוגן. ../images/Emo142.gif

אם עושים מי רוצים שתנצח-צריך לעשות על כולן לדעתי
זה גם סוג של ספוילר כי גילית שג'ייד תודח בפיינל 3.

Manga136

New member
../images/Emo47.gifג'ואני. ../images/Emo142.gif

פשוט מדהימה. לידה דניאל וג'ייד הן פשוט גמדות (במיוחד דניאל לצערי).

efif1212

New member
דניאל ../images/Emo127.gif

התגלמות היופי. מדהימה מכל הבחינות, מצטלמת מעולה, אישיות כובשת, פנים אציליות ועדינות (שזה קשה למצוא אצל דוגמניות שחורות!) וגוף מושלם.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ג'ואני ../images/Emo127.gif

כל מילה נוספת מיותרת. כל מתמודדת מכל עונה אחרת תהיה מיותרת לידה.

sukrazit

New member
האמת ממש קשה..

לפי דעתי לג'יד בכלל לא מגיע..ובקשר לדניאל וג'ואני אני ממש מתלבטת.. אבל לג'ואני לפעמים יש קטעים מעצבנים ויש משו שלא מסתדר לי עם הצורה של הפנים שלה.. אז אני אלך על דניאל:)

NP16

New member
ג'ואני ג'ואני ג'ואני!../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

Siva1990

New member
ג'ואני ../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

כל תמונה שלה פצצה יותר מהשנייה והיא מדהימה

למעלה