סקר הגמר הגדול - דניאל VS ג'ואני

Nataly B

New member
דניאל!../images/Emo47.gif

כל התמונות שלה מושלמות, יש לה את האופי שיכול להביא אותה נורא רחוק. והמבטא זה עניין שמתרגלים ואז הכל יהיה בסדר :)

Nataly B

New member
יואווו איך שמחתיי! אפילו אמא שלי בדיוק באה לש

לשאול אותי משהו וכשהיא ראתה את התמונה של דניאל היא אמרה שהיא ממש יפה
(וישר קלטה שג'ייד פשוט גועל נפש חח)

וואו זה רק מוכיח שזה הגמר הכי חזק..

בינתיים תקו עצבני... נו קדימה מי מצביע לדניאלללללל??!! חחח LOL

NP16

New member
אוקיי אחרי הגמר..עוד יותר אין ספק שג'ואני..

חוץ מהנסיכות,תמיד התמונה של ג'ואני הייתה טובה יותר..למרות ששל דניאל מצוינות.בקאבר גירל בערך באותו רמה,באמת תמונות מהממות.. בתחילת התצוגה ג'ואני כן נראתה שהיא הולכת בקניון,ודניאל הייתה יותר חזקה, אבל בסוף עם הנוצות ג'ואני הייתה כלכך פירס,כמו שטיירה אוהבת להגיד וזה היה פשוט מושלם וטאטאה את האבק של דניאל. אבל שתיהן מדהימות,זה הפיינל טו הכי מושלם שהיה,אפילו יותר מיואנה ומרסדס המדהימות.והן היו כלכך חמודות בבית,ששרו. הן פשוט מקסימות.אה,והפרסומת של דניאל הייתה נוראית ברמות,לא רק בגלל המבטא-כל המשחק,זה היה פשוט רע בטירוף. בסיום,תסלחו לי,איפרו את דניאל כמו זו***..בחיי. זה היה נראה כמו בדיחה שאמרו שזכתה,גם כל הצילום,זה פשוט היה נראה בדיחה.אבל שיהיה,היא מקסימה. וג'ייד פשוט קרעה אותי מצחוק שהתחילה לצרוח בבית מכלום,שהבהילה את הבנות,ובהדחה שלה עם השיר.פשוט ענקית.

Nataly B

New member
הייתי המומה כששמעתי מה ג'ייד אמרה אחרי

שהודחה, אני מקווה שכשהיא חזרה הבייתה מישהו הביא לה כאפה והעיר אותה.

Siva1990

New member
וואו ../images/Emo11.gif

היה גמר מדהים, ללא ספק התמונה של ג'ואני [שאגב ממש הזכירה לי את שרון סטון] הייתה מושלמת, הפרסומת שלה הייתה מדהימה וההליכה שלה בסוף הייתה סקסית בטירוף, אין כלכך הגיע לה לנצח הפרסומת של דניאל הייתה בערך, "בלה בלה בלה, בלה בלה, בלה בלה בלה, בלה בלה", אבל התמונה שלה הייתה מהממת וההליכה שלה הייתה גם ממש טובה, ובסוף באמת הייתה לה יותר נוכחות בתמונות אני אהבתי יותר את של ג'ואני בכל תמונה, כמו שטיירה אמרה- היא זיקית ומשתנה מתמונה לתמונה בקיצור ג'ואני היא המנצחת האמיתית של העונה [כמו שמונטי השמייייין אומר]

NP16

New member
וכמו שהוא אומר"רואים מי עושה אופנה ומי דיסני"

פחחח ממש דניאל יושבת בבית ו"בוכה"

חחח יו אתם ממש מצחיקים לפעמים. כאילו נכון זה קשה לפרגן לחלק מהאנשים.. אבל למה נראה לכם שאכפת לה? היא זכתה והיא הכי יפה וטובה נ-ק-ו-ד-ה. ובלי יותר מדי ויכוחים.. אני יגיד את מה שג='=ו=א=נ=י אמרה" הטובה ביותר ניצחה......"... אין ספק :)

Siva1990

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

קברת אותי "כאילו נכון זה קשה לפרגן לחלק מהאנשים", מדבר המפרגן הגדול ביותר של המדינה אף אחד לא אמר שהיא יושבת בבית ובוכה, ותפסיק לקבוע עובדות שזה בלי יותר מידי ויכוחים כי לכל אחד יש את הדעה שלו אבל הוא גם יכול להיות א-ו-ב-י-י-ק-ט-י-ב-י, משו שחסר לך

NP16

New member
אפשר להגיד גם לך..ג'ואני בוכה בבית שהיא לא

זכתה..אין פה שום קטע של להוריד את דניאל,אני אישית מת עליה.. גם נאימה זכתה,גם ניקול זכתה. גם אווה,שא-ת-ה לא אוהב,זכתה. (אנ יפשוט לא רוצה שיחשבו שיש לי משהו נגד אווה
) והבנו שג'ואני אמרה את זה,רצית שתשתחצן?

למעלה