ועכשיו אני רוצה שמישהו יעז להגיד שאי פעם הייתה מישהי שמתקרבת לרמה שלה.. אומייגוד בטלוויזיה היא עוד יותר יפה... בפסרומת לקאוור- גירל- שברה את שיאי היופי.. אלוהים עם הצמה והראש המושלם והפנים הא-ל-ו-ה-י-ו-ת האלה היא הזכירה לי קצת את לארה (טומבר ריידר) בגרסה ה"אמזונית" פשוט אלילה.. ג'ייד היתה סבירה וג'ואני אני מצטער להגיד הייתה די גרועה- מבחינת דקלום והכל היא הייתה הכי טובה אבל התסרוקת לצד הזאת היתה מזעזעת... והדגישה את המצח והאוזניים לא אהבתי. דניאל בהליכה נראיתה כמו אלילה.. הלכה חזק וגם ג'ואני אבל דניאל הרבה יותר מקצועית. התמונות קואאר גירל- של דניאל אלוהית- העור שלה והלחיים כמו אגדה.. ג'ואני - ממש ממש לא אהבתי ולא בגלל שאני אוהב את דניאל.. לג'ואני היו תמונות הורסות אבל זאת אחת הפחות טובות... המבנה עצמות פשוט לא טוב. ג'ייד- תמונה מדהימה לא הייתי מזהה שזאת היא בכלל. העיניים החתוליות.. הורסת. וכמובן בשיפוט האחרון לא היה ספקר בכלל שלדניאל יש נוכחות וג'ואני חמודה ויפה בפשוטות שלה אבל די משעממת . בפירוש- העונה הכי טובה עם המתמודדות הכי חזקות הגמר (פיינל 2) הכי מעניין... והזוכה הכי יפה מוכשרת מדהימה אלוהית שאי פעם הייתה.. לא ראיתי אבל קשה לי להאמין שגם בעונות הבאות תקום מישהי כמו דניאל. שלמות אמיתית.
אתה כלכך לא אובייקטיבי, אבל ממש כאילו ובפרסומת לקאוור גירל אפילו השופטים אמרו שהם לא הבינו מה היא אמרה וכן, אני מעזה לומר שיש מישי שעוברת אפילו את הרמה שלה, וזו ג'ואני [=
ברור, איך שכחתי את אווה המלכה ../images/Emo122.gif
בעניין יואנה אני קצת חולקת, כאילו היא יפה והכל אבל לא הכי אהבתי אותה ולתמהוני הזה שכותב את כל השטויות הלא אובייקטיביות האלה, זה לא שאני נגד דניאל, היא מדהימה וכל מה שאתה אומר, רק שלג'ואני הגיע לנצח [=
שאתם רושמים שאני לא אובייקטיבי כאילו אני איזה דוד של דניאל או יש לי מניע נסתר חח פשוט פ-א-ת-ט. היא הכי יפה הכי טובה וג'ואני בגמר הביאה תמונה זוועה שהדגישה את כל מה שלא יפה בה. דניאל הכי טובה : "הטובה ביותר ניצחה" (ג'ואני אמרה).
אין לי ולא לשופטים ספק בכלל שדניאל היא היופי האמיתי וג'ואני צריכה לשפץ את הגוף שלה לגבוהה קצת להקטין את המצח ולקצר את הפנים ולחזור .. וזה לא שאני שונא אותה! היא יכולה להיות מדהימה בתמונות והיו לה תמונות חזקות אבל אין לה את זה לגמרי.
לא רק אני נפתחת עליך, אבל אני שונאת אנשים כאלה סובייקטיבים שקשה לי לא להגיב וזה לא איך שאתה כותב, זה מה שאתה כותב, יש הבדל ולדעתי אתה לא צודק, לא סתם הייתי מגיבה אתה לא תגיד לי "את יכולה רק לקפוץ" או תגיד לי משו בכלל יותר, thank you very much