התמונות מהפרק: פוטושוט השבוע: צילומים ופרסומת לקאברגירל.
M Manga136 New member 19/10/07 #50 התמונות מהפרק: ../images/Emo142.gif פוטושוט השבוע: צילומים ופרסומת לקאברגירל.
ה הטופ מודל הבא New member 19/10/07 #59 העיניים יפות כמו תמיד אבל שאר הפנים- לא הצורה של הלסת והפנים המאורכות או זו תמונה נוראית שלה... חבל שדווקא בגמר יצאה לה תמונה כזאת.
העיניים יפות כמו תמיד אבל שאר הפנים- לא הצורה של הלסת והפנים המאורכות או זו תמונה נוראית שלה... חבל שדווקא בגמר יצאה לה תמונה כזאת.
ה הטופ מודל הבא New member 19/10/07 #60 תמונה מדהימה.. הבחורה פשוןט יודעת איך ומה לעשות עם הפנים שלה. בכל מקרה היא יוצאת בתמונות סטילס מדהימה.. חחח איזה קרועה היא כשהיא עזבה פשוט גלחגלה אותי מצחוק...
תמונה מדהימה.. הבחורה פשוןט יודעת איך ומה לעשות עם הפנים שלה. בכל מקרה היא יוצאת בתמונות סטילס מדהימה.. חחח איזה קרועה היא כשהיא עזבה פשוט גלחגלה אותי מצחוק...
N Nataly B New member 20/10/07 #83 יש לה הרבה תמונות חזקות, אבל לא אהבתי כ"כ את התמונה הזאת. משהו בה לא נראה אמיתי.
ה הטופ מודל הבא New member 19/10/07 #61 נו מה יש להגיד? שלמות אמיתית../images/Emo99.gif העור האלוהי (ואני בדרך כלל לא מעדיף כהות) השפתיים המדהימות הלחיים המושלמות העיניים החודרות הצוואר הארוך והיפה... זאת המתמודדת הכי יפה שהייתה.. וסופסוף הצדק נשעשה ובחרו במדהימה האמיתית!
נו מה יש להגיד? שלמות אמיתית../images/Emo99.gif העור האלוהי (ואני בדרך כלל לא מעדיף כהות) השפתיים המדהימות הלחיים המושלמות העיניים החודרות הצוואר הארוך והיפה... זאת המתמודדת הכי יפה שהייתה.. וסופסוף הצדק נשעשה ובחרו במדהימה האמיתית!