בהתחלה לא מרצון האמת....בר לא יכול לינוק מכיוון שהגיד שמחבר את הלשון מפריע לו ללפף את הפיטמה... האמת בהתחלה התבאסתי , בדיעבד אני חושבת שיש גם הרבה יתרונות בבקבוק , ובטוחה שלבר אין חסרים. המון
ואל תשכחי שלפעמים קשה ....זה נכון לגביי הכל , אבל שווה הכל !!!!!!!
מייד אחרי הלידה הייתה לי היפרדות של עצמות החיק (העצמות באגן קצת זזו במהלך הלידה) וחייתי על אנטיביוטיקות ומשכחי כאבים שבועיים-בהתחלה שאבתי ושפכתי ובינתיים גם אנחנו וגם אביתר התרגלנו לבקבוק.
היי. אני מניקה כבר 4 חודשים אחרי שבמשך חודשיים רק שאבתי (התינוקת שלי היתה בפגיה). אני מאוד שמחה על כך שלא התיאשתי בדרך שהיתה מאוד קשה, כי היום אני מאוד נהנית מההנקה ומובן שגם מאיה. שיהיה בהצלחה.
רועי בן שלושה וחצי חודשים. עשה הכרות עם בקבוק פעם אחת (סתם לשם הנסיון), וחזר לציצי... אם קשה, אך לא מידי - שווה להתאמץ. אם מאוד קשה - לא יקרה שום דבר אם טוהר יקבל תחליף. חג שמח!
אילון בן 4 חודשים וינק בסך הכול שבוע. היה לי משבר גדול מאוד עם נושא ההנקה. ניסיתי וזה פשוט לא הלך. היום אילון שוקל מעל 7 קילו, באחוזון ה- 90 ומתפתח יפה מאוד, כך שיסורי המצפון שלי שקטו קצת. ביי, מיקי
גם לי היה קשה בהתחלה, לא הייתי בטוחה שגיא תופס טוב את הציצי ואפילו נתתי לו חלב שלי בבקבוק כי לא ידעתי כמה נכנס לו לבטן. כמובן ששקלתי כל שבוע כדי לראות שהילד גדל. ההתחלה קשה אצל הרבה, קחי לך נשימה עמוקה ועוד שבוע שבועיים ואני מאמינה שהעניינים יסתדרו. רוני.
היה בן 7 חודשים ולמרבה התדהמה, בדיעבד, למרות ההנקה היא נכנסה להריון .... הגמילה הייתה יחסית ממש קלה והילד עבר בלי שום בעיה ל"סימילאק" צמחי (בגלל רגישות לחלב....) שיהיה בכיף עם/בלי הנקה
מיקה בת 9 חוד' אוכלת את הכל (כולל הכל - פסטה גבינות פירות ירקות אורז קובה הכל הכל הכל ... עם ובלי רוטב...) ועדיין מתפנקת על הציצי של אמא עד מתי שיבוא לה ... אפילו עם מדים...(שלה לא שלי...)
מהתחלה הלך לי קל יחסית. מה שהיה קשה זה החיבור הטוטאלי בינינו שלפעמים גרם לי לצורך עז בקצת חופש שלא ממש התאפשר. אני חושבת שהנקה , במידה והולך טוב, זה כיף וחשוב גם יחד.