סקר הנקה

RB28

New member
מניקה + תמ"ל

איזה שם מיוחד זה טוהר,מאד יפה. אליה יהיה מחר בן 4 חודשים והוא יונק וגם מקבל רמדיה,150 cc בהתחלה זה באמת קשה,אבל שווה כל מאמץ.

sharonik

New member
ברכות על הפורום - אני מניקה כבר ...

אני מניקה את נעם שלי כבר ארבעה וחצי חודשים ובשבוע האחרון הוא התחיל לקבל מידי פעם סימילאק כדי שאני יקבל קצת יותר משלוש שעות אפשרות של חופש וכדי שגם אבא שלו יוכל להנות מההתעוררות באמצע הלילה ....... אנחנו נהינים מההנקה וממשיכים כל עוד כייף לנו הכי כייף בעולם זה שנעם נרדם לי על הציצי
מצרפת תמונה של האוצר שלי ארבע וחצי חודשים ושוקל שמונה וחצי קילו והכל מהנקה.

lovely2

New member
את מגיעה אלינו מ YNET נכון?

מפורום הריון של נעמי...זוכרת את הניק שלך...הילדון מקסים!

sharonik

New member
היי - אחרי הלידה פרשתי .......

וחזרתי לא מזצן למחשב בכוחות מחודשים שמחה לפגוש חברים ווירטואלים מוכרים

maya100

New member
מניקה כבר שנה ו - 11 חודשים

וכן, ההתחלה היתה קשה מאוד והיו משברים, אבל אחרי שההנקה התייצבה אנחנו בעיקר נהנות (בעצם כבר שנה וחצי רק נהנות) ולא מוכנות לוותר על ההרגשה, החום והאינטימיות.

galala

New member
גם אני לא

אני אמא של יואב בן שלושה שבועות, ינק פחות משבוע, אני מבינה לחלוטין את כל יסורי המצפון של הלא מניקות גם אני טרם השתחררתי מהם, אבל יש לזכור שדור שלם כמעט (הדור שלנו) ברובו לא ינק ואפילו שומו שמים ניזון מחלב פרה, אני אישית יצאתי די בסדר וסביר שעוד כמה כמוני, עם זאת זה מאוד לא נעים להיות אמא לא מניקה במדינת ישראל ואני מודה שאני מוצאת את עצמי מתנצלת ופעמים רבות אף מקדימה תרופה למכה ומודיעה מראש שאני לא מניקה כדי לחסוך ממני את השאלות.אני מקוה שעוד מספר שנים אני אוכל לצחוק על יסורי המצפון כרגע זה קשה. בכל מקרה השרשור הזה תרם מאוד להרגשתי ועכשיו אני יודעת שאני נורמלית, לדעתי יש מקום לפורום תמיכה באמהות לא מניקות....

yaelli10

New member
ברוכה הבאה - הגעת לפורום הנכון

מאוד אינדיבידואלי. כי אני יצאתי ומהר מאוד מהתחושה הלא נוחה הזאת. מי ששואל, אני צוחקת ומדברת עם אלה ושואלת - נכון שאת מאושרת? ואלה צוחקת אליי בחזרה. נו.. באמת. ביג דיל - להניק. מצטערת, אבל מ"מרומי" שלושה חודשים, דברים נראים אחרת. אני דור למשפחה לא מניקה. גם אמא שלי לא ינקה וגם אני לא... ועכשיו גם אלה. החשוב ביותר זו האהבה הניתנת לתינוק. אמא טובה זו לא רק אמא מניקה.

n i s h a

New member
../images/Emo45.gif

ואיך היתה ארוחת חג הפסחא? והאם משהו יכול, אחת ולתמיד, להסביר לי את עניין ביצי הפסחא והארנבונים מהשוקולד בחג הזה? ד"ש ונשיקות לאלה. נירית

yaelli10

New member
גם בעלי לא ממש ידע

גוי מושלם הוא....חחחחח אז מצאתי לך אתר וכדי שלא תטבעי בידע - הביצים זה סמל לפריון, הביצה מסמלת סימן לחיים חדשים. עדיין לא יודעים מה ההקשר של הארנבים, אבל כן מצאו שהארנבים נוהגים להתרבות באביב, סביבות הפסחא וכך כח ההתרבות שלהם הפך לסמל של החיים והפריון... עוד מידע באתר המצורף. ******************************** האלמנט הדתי לא שולט במשפחה של בעלי. אנחנו מתכוונים לסעוד ארוחה משפחתית ביום ראשון בערב אצל גיסתי. נשיקות בחזרה לרועי. אנחנו ההולנדיות...

אני מניקה כבר שבעה וחצי חודשים

ואני עדיין לא מאמינה! ההתחלה היתה לי נורא קשה, עד שההנקה התבססה והמרווחים בין ההנקות נהיו קבועים ועד שהפסיקו לכאוב לי הפטמות (למרות שלא היו לי סדקים או פצעים).בהתחלה בכל הנקה כשהיו לי כאבים מזוויעים אמרתי לעצמי "זהו - הארוחה הבאה זה תחליך חלב). אבל שרדתי ואני חייבת לציין שזה הולך ומשתפר והיום ממש עצוב לי על כל הנקה שיורדת (בגלל שהיא אוכלת כבר קצת מוצקים). אם זה חשוב לך - תתמידי , זה משתלם. בסביבות גיל חודשיים תראי איך פתאום זה כבר לא כואב בכלל ופתאום הוא ירים אלייך את הראש ויחייך אליך עם הפיטמה בפה - אין אושר יתר גדול מזה.!!!

שירי ל

New member
אני מניקה-

והנקתי את ביתי הגדולה עד גיל שנה. אם ההנקה חשובה לך, נסי לבודד מה בדיוק מקשה עלייך את ההנקה- האם זו ההנקה בציבור? קחי איתך החוצה בקבוק תמ"ל. האם אלו השאיבות? תפסיקי לשאוב. תשאירי אותו עם תחליף. ועוד טיפ- מאוד מקל את החיים להניק בשכיבה. זה נותן לך כמה דקות מנוחה, לא מסתבכים עם התנוחה של הציצי. תנסי. ואם לא הולך- אז לא! אין טעם להתעצבן מזה סתם.

talsh

New member
הנקתי עד גיל חודשיים מלא

ואז גמילה מאד מאד הדרגתית ובגיל שלושה וחצי חודשים הפסקתי לגמרי. גמלי היה קשה עם זה, השתדלתי כמה שיכולתי.

Lela

New member
מניקה 7.5 חודשים

ועוד היד נטויה! שני מסרבת לשתות בבקבוק, אז אין לי הרבה ברירות! לא שאני לא נהנית מההנקה, להיפך! (את הבן הגדול הנקתי עד גיל שנתיים ושלשה חודשים, ואני מתארת לעצמי שחלקכן מרים גבה ושואל את עצמו אם אני שפויה, אבל כן... זה התאים לילד שלי, והתאים גם לי בזמנו!)

למעלה