סקר הנקה

בטח מניקה!!! באהבה גדולה!../images/Emo23.gif

אני מניקה (היום!) 50 שבועות בדיוק! אני גם חייבת להתוודות שאני קצת פאנאטית בעניין- אז אני מתנצלת מראש....

ronnieyuval

New member
היידי - בקשר לתמונה...

הוא ממש מושך לה את הציצי שם! זה יעשה לה סדקים!

ornit_band

New member
../images/Emo45.gif מניקה כבר שלושה חודשים

היה קשה בהתחלה אבל עם עזרה מאסתר (גם בביתה"ח וגם בפורום) למדנו לינוק... אני מאד שמחה עם זה. אם החיבור הטוטלי קשה לך, אפשר לשאוב ולתת בבקבוק (תציצי בפורום של אסתר - 556 - איך לתת בקבוק בלי לקלקל הנקה). ככה "ברחתי" לחמש שעות לפני חודש. בהצלחה בכל מקרה,

swann

New member
מניקה כבר 6.5 חדשים

ונהנית !! אכן ההתחלה קשה לחלקינו. מקווה שתחזיקי מעמד, כי ברגע שמתחילים להנות מזה, לא מבינים איך אפשר שלא להניק... את מוזמנת לקרוא את סיפורי ההנקה במאמרים של פורום הנקה, ולהצטרף כמובן, זה פורום מקסים. הנה סיפור ההנקה שלי (ההתחלה היתה קשה קשה...).

טוטי30

New member
בהתחלה הנקתי, אבל אז זה נגמר

מתברר שציצי גדול הוא לא ערובה לכמות החלב... לרועי פשוט לא הספיקה הכמות של החלב שלי, והוא התייבש, נאלצתי להוסיף לו פורמולות. מהר מאוד הוא קלט שיותר קל עם בקבוק והתרגל לרעיון הטפטוף (לא התאמץ יותר על מציצה מהשד). היה לי מאוד קשה עם המעבר המהיר כל כך לבקבוק, כי אפילו בשאיבות לא יצא ממני כלום, ממש מחלבה נפתחה כאן ואין תנובה... אחרי חודש הבנתי שאני נלחמת בתחנות רוח ועזבתי.

ronnieyuval

New member
הינקתי את יובל שנה וחצי

וכמובן שגם את התינוקת החדשה שתוולד לנו בקרוב אניק. ההנקה של יובל, אגב, היתה מצדי ממשיכה עוד אם לא הייתי נאלצת להפסיק בגלל ההריון.

ayelet i

New member
ואני שואבת...

כבר חודשיים שלמים - כי נועם נמצאת בפגיה. בשבוע האחרון היא החלה לאכול מבקבוק וכשאני שם מנסה להציע לה ציצי בזמני הארוחות - לעת עתה פרט למשחק לא נרשמו תוצאות מרשימות אבל אני לא מתייאשת...

niritcat

New member
איילת - כל הכבוד!!!../images/Emo39.gif

קפצי אלינו לפורום הנקה - יש שם מלא אמהות מניקות, וגם כמה שהיו וכמה שעכשיו נמצאות בדיוק במצב כמו שלך.

yaelli10

New member
לא מניקה

הנקתי גם חמישה ימים בערך. וואי, זה כאב, ניתוח קיסרי. אין חלב, לשון קלוטה מחוברת עם גיד, בדיוק כמו של בר... בקיצור, הרמתי ידיים. מה שאני מציעה לך מילי זה לא לוותר. מאוד קל לוותר מאוד קשה להצטער.

דלית 3

New member
מניקה פעם שלישית - שנה ו-4 חודשים

ומתכוונת להמשיך עד שאני אגמל
. האמת, פעם חשבתי שמי שמניקה יותר משנה היא קצת מופרעת/פנאטית/מטורפת ואפילו גמלתי את הבת השניה (גם) בגלל הפז"מ. כנראה שאנחנו מישתנים עם השנים והיום אני אפילו מעיזה לחשוב להניק עד גיל שנתיים. מי יודע? - אני כבר לא מכריזה הכרזות. רוצה רק להוסיף שההתחלה היתה מאוד קשה עם המון סדקים ודימומים שנמשכו שבועיים ורק אחרי קפיצת הגדילה של 3 שבועות התחיל הכייף. דבר נוסף, אני לא שואבת (מעקרון בגלל זכרונות מהעבר) ולא רואה פסול במתן תחליף מדי פעם. שקד קיבלה פעם בבי"ח מבחירה שלי וגם אח"כ מדי פעם. היא עדיין מתעוררת כל שעתיים ולכן קימה ראשונה אחרי חצות היא סימילאק מאבא כדי שאני אוכל לישון. גם אחרי בקבוק נקי או עם דייסה לא נירשמה תוספת זמן שינה. ודבר אחרון - ההנקה היא דבר קסום בעיני אבל היא לא מצדיקה כל מחיר.

שרי30

New member
מניקה חצי שנה

וזה היה מאוד קשה בהתחלה, מבינה את מה שאת כותבת! אם תרצי להתייעץ אשמח אם תשלחי לי מסר.

מניקה

את תומר הנקתי 8 חודשים, למרות התחלה קצת קשה ושאיבה של שבועיים. אחרי שבועיים החלטתי שאו מפסיקים או חוזרים לציצי, לשמחתי זה הצליח. עם ענבר הלך ממש בקלות, מההתחלה התחברה ישר לציצי, ואני מניקה אותה כבר שבועיים, מאז שנולדה.

הי מילי!

אנחנו מכירות מפורום הנקה. אני נאבקת עם ההנקה מאז שלוטן נולדה ולא ממש הולך לי. לאחרונה, לוטן לא מוכנה לינוק חוץ מאשר בבוקר כשהיא קמה. אז נשארנו עם הנקה אחת ביום, ואני גם שואבת בערב ונותנת לה למחרת. לא יודעת אם זה נקרא "מניקה" או שאני כבר לא בקטגוריה הזאת. אבל הנקתי בכל ארוחה עד שהיתה בת שלושה חודשים, למרות שלא היה לי מספיק חלב והשלמתי עם תמ"ל. מאחלת לך המון בהצלחה עם ההנקה! לפי דעתי, שווה להלחם על ההנקה. אני ניסיתי כל דרך אפשרית, עד שלוטן כבר לא רצתה לינוק. זה הגבול מבחינתי... בכל מקרה, אל תמאיסי על עצמך את העניין ותהיי שלמה עם עצמך בכל אשר את בוחרת. לא פשוט להתמודד עם תינוק קטן, גם בלי המשברים של ההנקה.

mili999

New member
תודה ועדכון

החלטתי לוותר על ההנקה. המאבקים האינסופיים האלו גזלו ממני את כל האנרגיות, (ואת שעות השינה), אתמול ניסיתי להניק, טוהר ינק מאד חלש והתחיל לצרוח מרעב. בנוסף - כנראה שהוא לא ינק מספיק ולכן לא עשה קקי כבר יום וחצי (עשה הבוקר). זה היה הריטואל הקבוע שלנו מאז הלידה, פשוט לא הולך, או שהוא צורח בשניה שאני מניחה אותו עלי, או שהוא לא תופס, או שהוא יונק חלש, וככה כל היום וכל הלילה, ואני מתוסכלת ובוכה כל היום ומדוכאת. הגעתי למסקנה שזה לא הופך אותי לאמא טובה יותר, עדיף שארפה קצת מהלחץ הזה ואהנה מהמלאך המתוק שלי (שלא ישן כל הלילה בגלל העצירות כנראה). אני שלמה עם ההחלטה למרות הצביטה בלב כשאני מרגישה את הגודש והטפטוף של החלב. טוב, אולי טיול בפארק הירקון יעודד את טוהר ואמא ואבא שלו. איזה כיף שיש את הפורום הזה! אין כמו ב

dafgol

New member
מה שהכי חשוב שטוהר יהיה מרוצה

מנסיון.... ברגע שאת רגועה יותר גם הוא יהיה ! ואם תאכילי אותו בבקבוק זה לא יגרע מהאמהות , את האמא הכי טובה !!!!! הוא יאכל כמו שצריך , יעלה במשקל , יעשה קאקי......והכל בסדר !!!!! טיול זה תמיד טוב
ואנחנו תמיד פה ב
בשביל כולם.
דפנה

מתרגשת

New member
אני שמחה שהחלטת על מה שטוב

בשבילכם. אני זוכרת בדיוק אותו מצב כשאני בוכה ובוכה ובוכה בלי הפסקה כי כואב לי וסתיו לא מבינה למה היא לא מקבלת אוכל ואני מתעקשת להמשיך להניק כי ממש ממש רציתי. גם אחרי שהפסקתי להניק המשכתי לבכות כמה ימים כי כאב לי שלא הצלחתי. בסופו של דבר היה לשתינו טוב עם הבקבוק.
תתחילי עם רמדיה כי לדעתי זהו התחליף הטוב ביותר

למעלה