התשובות שלי
קו אהוב (לא בהכרח בסדר הזה):
בינעירוני - 379 ת"א - אשכול, 961 - ירושלים - בית שאן דרך הבקעה, 968 - כרמיאל - ירושלים.
עירוני בגוש דן - כיום אין קו שיש לי אליו סימפטיה מיוחדת אבל יש כמה קווים נחמדים...
קו 168 המהיר (שבימי דן אהבתי אותו הרבה יותר) .
קו 10 שהוא כיום הקו עם המסלול הכי יפה בת"א לדעתי וגם עם כמה קטעי טיסה.
קו 189 שיש לו מסלול מהיר ואטרקטיבי ורואים שתכננו אותו עכשיו ולא לפני עשרות שנים.
קו 39 שתמיד נחמד לנסוע בו לעבודה. קו מהיר ולא דחוס כמו כמה קווים אחרים.
קו שנוא:
חד משמעית - 351 ו-353 מת"א לבאר שבע דרך כל מערב הנגב.
קווים דוחים ומגעילים שתוכננו לפני עשרות שנים, נכנסים לכל חור, עוצרים בכל תחנה (אפילו לוקח לשירות פנימי בשדרות, נתיבות ובאר שבע), נוסעים בכבישים הכי איטיים ואפילו הנהגים הכי טייסים במטרופולין לא באמת יכולים לטוס בהם.
עוד כמה קווים שאני לא אוהב: בת"א קו 204 (בגלל הדוחק והאוכלוסיה) וקו 68 (כי לנסוע מהתמח"ת לקרית אונו דרך ז'בוטינסקי זה טימטום). בצפון קו 361 (איטי, מאסף ואיכשהו גם תמיד היו לי בו תקלים עם נהגים מגעילים).
קווים שאני נוסע בהם הכי הרבה כיום:
בעיקר 31 ו-39 של דן מת"א לרמת גן. כמעט מדי יום.
קווי ילדות:
בילדות הרחוקה עד גיל 7 - קווים 18, 20, 24, 26, 27 בירושלים שנסעו ממרכז העיר לקרית יובל לפני עשרים שנה, וקו 400 שאז נסע מירושלים לגבעתיים עם O303 ו-SU.
בילדות המאוחרת יותר - קו 846 מצפת וכרמיאל לתל אביב.
התשובות שליסקר חדש,כי הרבה זמן לא עשו
מהו הקו אוטובוס האהוב עליכם?
מהו הקו השנוא עליכם?
באיזה קו אתם נוסעים הרבה בימים אלה?
מהו קו הילדות שלכם?
כמובן שאפשר לענות יותר מתשובה אחת וגם לפרט אם בא לכם
קו אהוב (לא בהכרח בסדר הזה):
בינעירוני - 379 ת"א - אשכול, 961 - ירושלים - בית שאן דרך הבקעה, 968 - כרמיאל - ירושלים.
עירוני בגוש דן - כיום אין קו שיש לי אליו סימפטיה מיוחדת אבל יש כמה קווים נחמדים...
קו 168 המהיר (שבימי דן אהבתי אותו הרבה יותר) .
קו 10 שהוא כיום הקו עם המסלול הכי יפה בת"א לדעתי וגם עם כמה קטעי טיסה.
קו 189 שיש לו מסלול מהיר ואטרקטיבי ורואים שתכננו אותו עכשיו ולא לפני עשרות שנים.
קו 39 שתמיד נחמד לנסוע בו לעבודה. קו מהיר ולא דחוס כמו כמה קווים אחרים.
קו שנוא:
חד משמעית - 351 ו-353 מת"א לבאר שבע דרך כל מערב הנגב.
קווים דוחים ומגעילים שתוכננו לפני עשרות שנים, נכנסים לכל חור, עוצרים בכל תחנה (אפילו לוקח לשירות פנימי בשדרות, נתיבות ובאר שבע), נוסעים בכבישים הכי איטיים ואפילו הנהגים הכי טייסים במטרופולין לא באמת יכולים לטוס בהם.
עוד כמה קווים שאני לא אוהב: בת"א קו 204 (בגלל הדוחק והאוכלוסיה) וקו 68 (כי לנסוע מהתמח"ת לקרית אונו דרך ז'בוטינסקי זה טימטום). בצפון קו 361 (איטי, מאסף ואיכשהו גם תמיד היו לי בו תקלים עם נהגים מגעילים).
קווים שאני נוסע בהם הכי הרבה כיום:
בעיקר 31 ו-39 של דן מת"א לרמת גן. כמעט מדי יום.
קווי ילדות:
בילדות הרחוקה עד גיל 7 - קווים 18, 20, 24, 26, 27 בירושלים שנסעו ממרכז העיר לקרית יובל לפני עשרים שנה, וקו 400 שאז נסע מירושלים לגבעתיים עם O303 ו-SU.
בילדות המאוחרת יותר - קו 846 מצפת וכרמיאל לתל אביב.