סקר חדש

a white swan

New member
סקר חדש

האם יש דיסק של להקה שאתם אוהבים שאכזב אתכם? אצלי זה אואזיס החדש np-suede-my insatiable one

badphish

New member
בטח...

האופספרינג האחרון למשל... החומה של פינק פלויד... תהרגו אותי אני פשוט לא אוהב את הדיסק הזה... כ"מ ל: St Germaine - Jazz Potato

a white swan

New member
אני לא מעריצה מושבעת של הורודים...

אבל את החומה אני באמת לא יכולה לסבול. את שאר הדברים שלהם ששמעתי אהבתי... np:manics-can´t take my eyes off you קאבר חמוד לאללה..

badphish

New member
אני לא לבד!

הייתי בטוח שרק אני לא מסוגל לסבול את הדיסק (בעצם אני ועוד אחד אבל שולי...) כולם כ"כ אוהבים אותי.... ואני אף פעם לא הבנתי למה... סתם צואה כ"מ ל: pink floyd- see emily play

Gevakumon

New member
אה, לא להגזים

נכון שהחומה שונה בהרבה מהדיסקים השונים של פינק פלויד וקצת מאבד מהיחוד שלהם, אבל ביחוד עצמו הוא הפקה אדירה מבחינה מוסיקלית, לא לדבר על הסרט והמופע, אבל צואה הוא לא. peace

badphish

New member
הסרט באמת מצויין

וכפסקול לסרט זה עובד יופי.... אבל לא כדיסק ואין ספק שהוא מאוד משוקע אבל מבחינתי שאני מקשיב לזה אני חושה "וואי, איזה צואה"

PORCUPINE

New member
איך אפשר להעריך מוזיקה ע"י שימוש

במילה "צואה"? ואתה עוד חוזר ואומר את זה שוב, כאילו זו מילה שהשימוש בה הוא יומיומי! זה רק אני נפלתי על הראש, או שהכינוי "צואה" דבק לנצח באלבום המופת הזה?

badphish

New member
טוב טוב

אני לא יגיד צואה.... בכול מקרה מה שאני כן יגיד זה שלדעתי זה לא אלבום טוב! והוא לא שווה הקשבה ובטח שלא כסף! חוץ איזה כמה שירים נחמדים אבל הם נחמדים ושקוראים למשהו של פינק פלויד "נחמד" זה די מעליב

polyethylene

New member
suede.

שני הדיסקים הראשונים שלהם עדיין מנוגנים אצלי במערכת. הדיסק השלישי יצא, איכזב אותי קשות, ואני יכולה גם לומר שלא סיימתי להקשיב לו עד הסוף.
ballroom - day after day

כן...

או במלים אחרות, כל מה שיצא אחרי נטישתו של ברנארד באטלר את הלהקה, זה כבר לא זה. np: ian hunter - ships

HandsomeDevil

New member
יש הרבה....

האכזבה הכי גדולה שלי היא מ-ok computer שרצתי לקנות בהתלהבות רבה חודש אחרי שקניתי את פאבלו הוני. התאכזבתי קשות.

virginsuicides

New member
נורא עצוב.....

שאת שופטת את ok computer לפי pablo honey דיסקים שחוץ "מרדיוהד" אין להם דבר במשותף ok computer היא יצירת מופת

Esmena

New member
זה הוא:) ואין צודקת ממך.

אגב, סתם מעניין אותי, למה לא קנית את The Bends?

HandsomeDevil

New member
זה "אתה",

בפעם האחרונה שבדקתי. אחרי ששמעתי את פאבלו הוני כ"כ התלהבתי, לא יכולתי להתנתק מהדיסק הזה... אח"כ רציתי לקנות עוד אלבום של ראדיוהד, קנית את או.קיי קומפיוטר, שבכלל לא דומה לפאבלו הוני, והתאכזבתי.

לא של להקה.

אנני לנוקס-מדוזה. במשך המון זמן רציתי אותו ובכלל לא שמעתי אותו עד הסוף, הוא היה כל כך מרדים...ובכלל לא מעניין. בסוף מכרתי אותו לאוזן השלישית ב10 שקל. נו לפחות הוא כבר לא אצלי בדיסקייה. (גם אני רציתי לעשות את הסקר הזה! תלפטיה?) np- שינייד אוקונר, Nothing compares 2 u
פשוט יש אותו בvh1. יש לה יותר טובים. הרבה יותר טובים.

אממ....גם כן לא להקה

(ומה לעשות..את כל הבריט-פופ-רוק אני מכירה רק מרחוק) ...התאכזבתי מאוד מהשני אביתר בנאי..שמעתי אותו רק פעמיים וחצי בקושי, והוא הרגיז אותי-לא מבחינת המוסיקה/לחנים אלא מבחינת המלל שהיה דיי עייף ושחוק והיה בו משהו מתבכיין
אחרי שמאוד אהבתי את הראשון-הוא אחד האלבומים האהובים עליי בעברית. יש בו שירים נורא כנים באגוצנטריות שלהם ונוגעים וממש מרגשים-וקטעי פסנתר יפיפיים. -גם מhours של דיוויד בואי התאכזבתי(אבל לא ציפיתי ממנו להמון) *ואגב גם את החומה אני לא אוהבת היום..
מה שבגיל 15 נשמע לי מפעים ומרגש, היום נשמע כמו אוסף של סיסמאות חבוטות ופשטניות מדיי. (למרות שיש שם כמה שירים מאוד יפים שאני זוכרת במעורפל: ורה לין,hey you ואולי עוד כמה שאני כבר לא זוכרת) תתחנני אליי, אביתר בנאי np

PORCUPINE

New member
נוריקו, גזלת לי את המילים מהפה...

אביתר בנאי הוא אחד האמנים המוכשרים ביותר שנולד על אדמת הקודש. אלבום הבכורה שלו הוא לדעתי החוויה המלנכולית הטובה ביותר שתוכלו להשיג פה.

למעלה