ובכלל, האהוב עלי הוא אמנזיאק.. לא מבינה מה כל הקטע עם ההתבכיינות על כך שהם "אכזבו". בסך הכל הם לא המשיכו למחזר את מה שהם עשו לפני כן, מה שהיה גורם להם להפוך לעוד להקה ש"היה לה פוטנציאל אבל אז היא התמכרה להצלחה ונכנסה עמוק למיינסטרים" ובמקום זה שינו כיוון והתחילו לעשות משהו חדש. אבל יש אנשים שלא משנה מה להקה תעשה הם תמיד יגידו שהיא טעתה, וזה קורה הרבה במקרה של רדיוהד (לצערי)
radiohead - packt like sardins in a crushd tin box (כל הדיבורים האלה גרמו לי לרצות לשמוע אותם עכשיו
מהאחרון של אינקובוס, שהוא דיסק טוב (מאוד!!) אבל ביחס לאחרים הוא מתגמד. ו- king for a day, fool for a lifetime של פיית´ נו מור. מבעס. np - pearl jam - last kiss "משה", אני ממש לא אוהבת את זה. זה קאנטרי! קאנטרי, פור קרייסט סייק!
לא שהיה לי איזה שהוא דיסק שלהם ממקודם, וגם לא ממש הכרתי אותם, אבל לא אהבתי את הדיסק. ושמעתי שהם עשו דברים גדולים ומרגשים בעבר... אז אפשר לקרוא לזה אכזבה.
אסור, ואני מדגישה אסור להתחיל להכיר את יו2 מAll that you can´t leave behind! אם להתחיל מאיפשהו, מג´ושוע טרי או מאכטונג בייבי. הדיסק האחרון שלהם בסדר, אבל די מאכזב...יש המון שיחלקו עליי, אבל מה לעשות, אני לא שומעת אותו יותר מדי. יש להם כזו מוזיקה טובה, למה להתחיל דווקא מהכי פחות טוב? למרות שהוא הכי חדש....
אל תדברי ככה על יו2 שלי!!!! (לפחות לא לפני שתשמעי את אכטונג בייבי) מהרדיו את לא יכולה ללמוד שומדבר על U2. הם הרבה יותר מסתם שני סינגלים, כמו שכבר אמרתי פה, u2 הם לא ר-ק הלהקה ששרה את Beautiful Day וElevation ועוד סינגלים ממוסחרים וחסרי טעם. אם הם לא נשמעו לך מעניינים אז חבל מאוד...אבל לדעתי אי אפשר לשפוט אומן לפי אלבום אחד, בטח לא לפי מה שאת שומעת ברדיו או שומעת בMTV.
גם אני אהבתי את ניו יורק. למרות שאני זוכרת שבהתחלה חשבתי שזה שיר דפוק וצריך להעיף אותו. נו, דעות משתנות והנה עוד שיר שלא חשבתי עליו. שיר גדול, Bullet rhe blue sky, במיוחד בגרסא של ראטל אנד האם. ואני דווקא מאוד אוהבת את מרדר און דה דנס פלור (מתעצלת לעבור לאנגלית!) הוא נחמד!!!