סקר חדש

בשמחה ובששון!!!!../images/Emo13.gif

ובתופים ובמחולות
קודם כתבתי פה הודעה ארוכההה אבל איכשהו זה לא שלח (מזל שלי.) טוב אז הנה שיחזור מתאי המוח האפורים שלי. ---------------------------------------------------------------------- קשה לי מאוד להמליץ על כמה שירים. אני פשוט אוהבת כל כך הרבה...אבל אני השתדלתי מאוד לצמצם את זה לרשימה קטנה מאוד. אז הנה, כל שיר, עם פירוט למה ואיך ואיפה 1.Ultraviolet- לקוח מ אכטונג בייבי, השיר שאני חייבת לו כל כך הרבה, עוזר מאוד בזמנים קשים (לי.) 2.עוד שניים מאכטונג: Acrobat 3.Love is blidness- מילים יפות, נוגה, שקט, חרישי, שיר לילה-טוב כזה
4.מתוך the joshua tree- Exit זה שיר על חבר של בונו או משהו כזה שהתאבד. שיר עצוב ורב עוצמה 5. עוד שיר עצוב מג´ושוע טרי, Running to stand still (הפעם סמים.
) 6.If god will send his angels- מתוך פופ, שאפחד כמעט לא אוהב חוץ ממני.אבל השיר מקסים 7. Staring at the sun- עוד שיר מדהים, גם מ"פופ". זה מספיק לא? למרות שאני יכולה להמשיך ככה עוד ועוד ועוד... ....
{ומחר בבוקר אני אקרא את זה ואחשוב, אוי כמה שירים טובים לא הזכרתי!}
לילה טוב
מקווה שתיהני...
ניצן
np-ריצ´רד אשקרופט Song for the lovers

אבל יש קצת...

הפעם זה מ WAR seconds drowning man red light new years day... המוכר np - death - trapped in a corner (מצב רוח למטאל...)

../images/Emo26.gifDrowning Man! ../images/Emo23.gif

שיר מדהים. מומלץ גם! (כמו שאמרתי, תמיד יש עוד) את red light לא אהבתי. שיר מוזר מדי...

m e r a v

New member
באמת??

דווקא אמרו לי שהדיסק החדש של אואזיס הוא טוב...

zooey

New member
לצערי אני חייב לומר

שפאלפ האחרון והפנר האחרון אכזבו אבל אחרי כמה השמעות פשוט מבינים שזה משהוא אחר לחלוטין שהוא לא בהכרח גרוע. פאלפ האחרון הוא דיסק טוב אבל הם קצת איבדו את היחוד שלהם בו והפנר האחרון הוא שונה לגמרי מכל מה שהם עשו עד אז והוא באמת הרבה פחות טוב מהקודמים אבל הוא עדיין מעניין. דייויד בואי לעומת זאת אכזב מאוד אחרי OUTSIDE. הדיסק המצויין הזה נשאר היחיד המעניין שלו מהעשור הקודם.

a white swan

New member
הם פשוט נהפכו להיפים:)

דווקא אהבתי את הקטע..עם כל הפרחים והציפורים. נחמדי כזה.

hospital_food

New member
הפנר ../images/Emo153.gif האחרון

אולי הוא לא יותר טוב מהשניים הקומדים, אבל הוא עדיין אלבום מצויין, טקסטים שנונים ומצחיקים ,ולחן נפלא, אוליי אהבת אותו פחות בגלל שהוא אלקטרוני,זו דעתי לפחות, אם הם הי מוותרים על האלקטרוני ובמקום זה חוזרים לצליל הגיטרה הדיי יחודי שלהם, היה יוצא אלבום טוב יותר. אבל עדיין אלבום מצויין

zooey

New member
זה לא רק האלקטרוני

באלבומים קודמים היו להם טקסטים ישירים יותר, נוגעים יותר לדעתי. פה הם ירדו קצת ברמת הטקסטים וחוץ מ Let me let you let me down again אין שום דבר שראוי להתעמק בו. אני אשמח לשמוע על עוד שירים שאולי לא יחסתי להם חשיבות מספקת באלבום הזה. מה גם שיש לי את האלבום בתור Promo ואין לי את המילים.

האפי לי

New member
יש המון כאלו רק שניראה לי שאני שונה

איכזב אותי לגלות שדה הו (המי) נשמעים אותו הדבר בכל דיסק שהוא לא טומי ששמעתי איכזב אותי האחרון של לני קרביץ שפעם היה משהו ממש יפה ואז הוציא את פייב שהיה נחמד ואז את האחרון שלו איכזב אותי האחרון של ברי סחרוף שהוא דיי סתמי איכזב אותי השלישי של שריל קרואו ואם מישהו מכיר את יוריה היפ, אז הדיסקים של אחרי (שיט ברח לי השם) הסולן המקורי (בריאן משהו נידמה לי) ושל אחרי קן הנסלי ממש קקי יחסית

badphish

New member
מה?!

האחרון של ברי הוא גאוני! האלבום הכי טוב שלו (חוץ מ"חם על הירח" כמובן) הוא עשוי כ"כ טוב הכול מתחבר כ"כ יפה... אלבום קונספט ישראלי... האלקטורניקה משומשת בדיוק במידה הנכונה... ולא תופסת את מקום הגיטרות הישנות והטובות...אלבום מצויין ומושקע אבל אני מניח שזה עניין של טעם....

PORCUPINE

New member
לא מסכים איתך על סחרוף האחרון

"האחר" היא יצירה שלמה ומצויינת, מתחילתה ועד סופה. אז מה עם הוא בחר להכניס קאבר ל"עיר מקלט". גם הקאבר טוב... אני אישית אוהב את האלבום... רועד עליי הבית

יש ויש

נתחיל: deftones - white pony הפ איבדו את הטאצ´ אחרי ATF , או שהתמסחרו או שאני לא יודע מה, אבל זה פשוט לא זה. veruca salt - eight arms to hold you סיפור עצוב, אחרי האלבום הראשון המצויין והמומלץ (AMERICAN THIGHS )הם פשוט התמסחרו ונהיו מגעילים(ות) pavement - terror twilight סה"כ לא אלבום גרוע, אבל לא קרוב להשתוות לקודמיו, עדיין חבל שהם התפרקו. tori amos - strange little girls זה לא היא, היא סתם עושה שם כל מיני קאברים מוזרים, חלקם הקטן גם יפה, אבל זה לא היא. cranberries - bury the hatchet יש שם כמה שירים טובים, אולי 5 אבל זה עדיין לא טוב כמו שני הראשונים, זה נשמע עם פחות רגש, פחות אמיתי. soundgarden - down on the upside גם שם יש כמה שירים טובים, אפילו טובים מאד, אבל עדיין אני לא אוהב את רוב האלבום, מה לעשות שקשה להמשיך אחרי אלבום מעולה כמו SUPERUNKNOWN suede - coming up גם דוג מן סטאר איכזב אותי אבל יש שם כמה שירים טובים, זה בכל מקרה כבר לא אותו דבר בלי ברנרד באטלר, ואני חייב להגיד שנורא קינאתי בריצרד אוקס שהצטרף לסוויד כשהו היה רק בן 17. אני חושב שזהו, מספיק לא? np - radiohead - i might be wrong

Esmena

New member
לא רצית שאני ארדוף אחריך עם תיקונים

שוב, הלא כן?

נכון...

לקח לי שניה עד שהבנתי למה התכוונת... *מתאושש מצחוק היסטרי* אבל הן באמת היו טובות. np - death - mentally blind

HandsomeDevil

New member
וייט פוני מצוין!

יש לי רק את אדרנלין ואותו, ואין מה להשוות, פשוט דיסק חובה בכל בית. בקשר לוורוקה סאלט, יש לי את הלאבום, אני לא חולה עליו, אבל מצד שני אין לי ממש למה להשוות אז אני מניח שהוא בסדר. בקשר לאחרים אני לא יודע

אז הגיע הזמן להשיג את

around the fur שלפי דעתי הוא הכי טוב שלהם, אפילו יותר מאדרנלין. np - death - mentally blind

למעלה