סקר חדש

בטח שיש

כרגע מה שעולה לי בראש זה dave matthews band - everyday אלבום ששקוף שהוא נסיון לחדור למיינסטרים, וחבל
np: biffy clyro - christopher´s river

PORCUPINE

New member
לא מסכים איתך

אני דווקא אהבתי את Everyday למרות כל המיינסטרים הטהור.

star breather

New member
דאמט, לא כל מה שהוא מיינסטרים הוא

רע בהכרח.. אז מה אם אנחנו פורום אלטרנטיבי? np -porcupine tree - how is your life today?

נכון, אבל יש הבדל בין

מוסיקה שהופכת למיינסטרים לבין מוסיקה שהיא נסיון לחדור למיינסטרים... שזה הכי פתטי שיכול להיות...

כפי שציינתי בעבר

האלבום הזה הוא נסיון מובהק למכור כמה שיותר, משום שהם החליפו בו את המפיק הקבוע שלהם, סטיב ליליווייט, לטובת גלן בלארד, מפיק יותר "פופי". האלבום החדש שלהם הוא כעין פיצוי על Everyday, לפחות מבחינת המעריצים. בכל אופן, כל אחד זכאי לדעה משלו, ועל טעם וריח וכו´. np: spacehog - in the meantime

virginsuicides

New member
בטח

שני האחרונים של רדיוהד make yourself של אינקובוס ( שלא יסקלו אותי באבנים עכשיו) סיימיס דרים של סמאשינג אני לא ממש אוהבת למרות ש billy is my president ויש עוד...

מסכים איתך

לגבי שני האחרונים של רדיוהד. כל קשר בינם לבין ד´ה בנדס ואוקיי קומפיוטר מקרי בהחלט מבחינתי. np: dave matthews band - busted stuff

Major Thom

New member
*מגנה על להקתה בחרוף נפש*

זה שהקשר מקרי לא אומר בהכרח שזה דבר רע. ולא, אני לא פוסלת דעה של אפאחד. עניין של טעם, אני מניחה. אני חושבת אחרת.
nick drake - river man

HandsomeDevil

New member
את זה למשל, אני לא מבין...

סיאמס דרים, האלבום הכי טוב שיצא לסמשינג פאמפקינס. איך אפשר לא לאהוב?!

virginsuicides

New member
יש לי עוד אחד

the album of the year by faith no more דיסק חלש בטירוף עם 2-3 שירים טובים שלא קשורים אחד לשני בשיט

Major Thom

New member
השניים האחרונים של המאניק סטריט

פריצ´רס this is my truth now tell me yours ו-know your enemy. הרבה פחות איכותיים מהארבעה המדהימים שבאו לפניהם. נהיו הרבה יותר מיינסטרים, לדעתי.
nick drake - from the morning

holy bible

הוא האלבום היחיד שבמבט לאחור מצדיק את ההייפ שהיה סביב הלהקה הסתמית למדי הזו. היו צריכים להתפרק כבר מזמן. ג´יימס דין בראדפילד הוא סתם תרח שמן היום. כותב שירים מוכשר כבר אין להם. גם פרובוקציות הם כבר לא ממש מעוררים. מה נשאר? רק הירכיים של ניקי ווייר. מיינסטרים, לא מיינסטרים, הם נהיו סתמיים עוד יותר משום שזה די פאתטי לשיר על נושאים שכבר לא מעסיקים אף אחד היום. np: aqualung - strange and beautiful (I´ll put a spell on you)

Major Thom

New member
סתמית?

מאד קל להגיד על להקה שהיא "סתמית". אני מצפה מאנשים שקוטלים להקות להסביר מה בדיוק יש להם נגדם. להגיד "רע" זה נורא קל. ומאד חסר טעם. אני מסכימה שהאלבומים האחרונים שלהם היו פחות טובים, ובעצמי אמרתי שהם אכזבו אותי, אבל לא צריך להגזים. הארבעה הראשונים מעולים generation terrorists - אלבום רוק מעולה. נוטה מעט לכיוון של פאנק (או שאני סתם מדמיינת..?
), מאד מאניקס - פוליטי ופרובוקטיבי.. gold agains the soul - יש שיאמרו נטיה לכיוון המיינסטרים. ביקורות, בעיקר. הליריקה יותר רכה, פחות ביקורתית.. המוסיקה גם. אבל דיסק נחמד, עדיין. holy bible - כל מה שישי לומר עליו כבר נאמר כאן קודם (על ידי ועל ידי אחרים). גאונות לשמה. everything must go - אלבום ראשון בלי ריצ´י, אבל ההשפעה שלו ניכרת שם. ליריקה ל-3 שירים. אלבום מאד מוערך, וטוב גם לדעתי. אחר כך הם כבר התחילו להדרדר. אבל בלי להגזים. סתמיים הם לא.
nick drake - time has told me

a white swan

New member
המניקס??

להקה אדירה!יש לי את גולד אגיינס והוא אחד האלבומים שעד היום אני שומעת הכי הרבה... בהחלט אחת מהלהקות האהובות ביותר עליי והעיסוק בירכיים של ניקי ווייר כל כך לא במקום! מדברים פה על מוזיקה..או שאני טועה? והנושאים המדוברים כנראה מעסיקים את הלהקה ולכן הם מדברים עליהם..לא אכפת להם שזה לא מעסיק אף אחד! זה היופי פה..הם יוצרים מוזיקה לא בשביל מישהו אלא מוזיקה שבאה מהם. זה בדיוק ההפך ממיינסטרים.. זהו.

Major Thom

New member
../images/Emo45.gif

ואני חייבת לומר, כל הקטע על זה שג´יימס דין שמן והירכים של ניקי וכו´ וכו´ באמת לא קשור. האם זו פשוט דרך לחפות על העובדה שאין לך באמת מה להגיד?
nick drake - time of no reply

בנות, בנות...

קצת חוש הומור עוד לא הזיק לאף אחד. אני עדיין דבק בעמדתי שהמאניקס כבר מזמן לא רלבנטיים. צירפתי לינק לאתר שיוסיף לכן תובנות על המאניקס.
np: nirvana - sliver

למעלה