סקר חדש

alexkagn

New member
בואנה ילד !!!

אתה עליז בצורה יוצאת דופן ממש. תקלוט, באם אפס!

All Choice

New member
טוב. בל נגזימה.

באם לא אפס. יש עליו יעני. ויש גם הרבה שאוכלים אותו, אבל באם ממש לא אפס.

עאלק אפס...לבאם יש סטייל

ושוב כל אחד יעריץ איזה סקייטר שבא לו איזה סקייטר הוא אפס ואיזה לא זה ממש לא נושא לריב כאן ואני חושב שרבתם פה מספיק כבר על דברים כאלה.....

alexkagn

New member
באם הוא הכי טוב בעולם!!!

טוני האוווק יודע רק רמפות וצ'אד מאסקה יודע רק מדרגות.... באם הוא לא בליגה של הטובים ביותר, נקודה!

bam margare

New member
אתה ../images/Emo34.gif

וגם
לבנים יא חתיכת הומו!!

דוגרי ילד

אתה צודק אבל ראיתה באיזה צורה גאה הוא כתב כמה שהוא שונא ולמה הוא שונא את טוני הוק? ''הוא עזר לבאם בחיים אני רוצה ללקק לו את הטוסיק'' מאיפה הבאת את החרא הזה שהוא עזר לו בחיים? מה אתה מפגר????????????? והקטע של המגנים זה שכולם אם מגניםפ בוורט אל תיהיה דגנרשן! יא ניגלקט אתה אומר שרק מי שלובש חולצת סי קיי ווי וג'אקאס הוא גבר? תסלח לי אבל אתה פשוט
ה-ו-מ-ו-!-!-!

bam margare

New member
עם הוא אפס למה הוא פרו???

ואני לא עליז תשאל את אימא שלך היא ממש נהנתה. לעומת זאת תפסיק לשים תמונות שלך ושל חברים שלך בפורום זה לא מעניין אותנו המסיבות שלכם לך תתאפר יא חתיכת הומו עליז מתרומם על בנים!! ובוא נגיד ככה שתוק!!

הסקייטר שאני הכי שונא?

בדוגרי אין מה לשנוא כאילו התרגילים שהם עושים או הסטייל שלהם? כאילו תן סיבה לשנוא אותם נגיד רודני מולאן אני שונא אותו כי הוא פריסטיילר מפגר אבל יש לו סטייל בן זונה! תפרט את השאלה שלך ואז אני יענה

matt hensley

New member
אוקיי....כמעט 80% ממי שענה פה מפגר

בגלל שאם אתה שונא מישהו כדאי שיהיה לך סיבה. והרבה אנשים שנאו את באם מרג'רה בגלל שהוא בג'קאס-וחשבו שהוא לא יודע ליסוע חוץ ממה שהם רואים בתוכנית מה שממש לא נכון כי הוא סקייטר מעולה בפארקים ובכלל.ונגיד על הסקייטרים הכושים...זה הכללה מפגרת...ורק בגלל שלקרים ולסטיבי ויליאמס ולגרשון מוזלי יש סטייל מסוים זה לא אומר שלכולם יש. תיקחו לדוגמה את דרל סטנטון....וגם בקטע של לשנוא את טוני טרוחילו או את ג'ייסון אדמס לא הבנתי מה הבעיה...אומנם יש להם סטייל מתנדנד-גלשני כזה אבל תיסתכלו איזה תרגילים הם מביאים! בכל מקרה השורה התחתונה היא שהסקר הזה היה מפגר מיסודו והתגובות אליו היו גם מפגרות בגלל שאנשים סתם חיפשו מי לישנוא ולא חשבו על זה יותר מדי. זהו. אתם מוזמנים להגיב

yuriskateboard

New member
שומע?

אפחד לא אמר שכל הכושים טיפשים וכל החרא הזה... רק מישו אמר שהוא לא אוהב ת'סטייל שלהם ויש להם גריינדים קצרים אז אל תגיד שעושים הכללות וכל מי שאמר שהוא לא אוהב ת'סטייל שלהם אמר שהוא שונא את כל הכושים..... ועוד משו ,בקשר לטוני טרוג'ילו ואדאמס הם בדרך כלל נוסעים בבוול ומי שאמר שהוא לא אוהב אותם סימן שהוא לא מת על בוול נקודה. ביי

yuriskateboard

New member
תיקון

וכל מי שאמר שהוא לא אוהב ת'סטייל שלהם ***לא*** אמר שהוא שונא את כל הכושים

למעלה