בלי התמית הוא פשוט עוד סקייטר תותח בין 100 או 1000 התדמית שלו מבליטה אותו! ובשבילו זה יוצא מאוד טוב! ככה הוא מוכר משלמים לו יותר ובלה בלה בלה..... אז לי אין שום ביעה איתו!
טוני טרוזילו ואת ג'ייסון אדמס יש להם סטייל פשוט אדיר את מי אני שונא? אני לא שונא אף סקייטר אבל לא אוהב ממש את קוסטון בגל שהוא ממש ממש שחצן ואת הסטייל של טוני הוק שהוא נוסע סטריט זה פשוט מגעיל
הצחקת אותי אעלק טוני טרוג'יליו נוסע מכוער הוא נוסע הכי יפה שראיתי בחיים שלי כנראה שאתה לא מבין כלום בסטייל אם אתה אומר ככה למרות שסטייל זה דיי עניין של טעם אבל לטוני יש סטייל כזה יפה!!! וסקייטר שאני שונא זה מט ממפורד נאצי מזדיין אני שונא כושים בגריינדים חח סתם אין הרבה שאני שונא
כי בדר"כ כלל סקייטר שהגיע לרמה שנשים יכירו אותו צריכים להעריך אותו! וגם יכול להיות שלטוני הוק יש סטייל רוסי בסקייט בגלל שהוא גבוה בטירוף ונגיד שהוא לוקח הנדרייל נמוך הוא נראה כמו מונגול ולטוני טרויהילו יש סטייל בן זונה מהיר ויפה הסקייטר היחיד עם סטייל שאאני חושב שזה גרוע זה אלי בוללה אבלאני לא שונא אותו! וזה סקר בין ההכי מעניינים שהיו פה בזמן האחרון
הוא בסטיאן סליבנזי אחד הפרואים שאני יותר אוהב ליראות גם ביגלל התרגילים שהוא מביא וגם יש לו סטייל שאני אישית מאד אוהב הוא עוד הוכחה שכושים הם לא חסרי סטייל כמובן שזה שנוי במחלוקות והרבה יגידו לך שהוא נוסע מכוער
טוני הוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק אני שונא אותוווווווווווווווווו הוא פוסי חרא אני שונאאאאאאאאאאאא אותוווווווו (למרות שהוא עזר הרבה מאוד לבם בחיים) אבל אני שונא אותוווווווווווווווו במיוחד בתחרויות וורט כולם בסטייל בלי חולצה חולצות ג'קאסס סיקוי וכל מיני והוא חולצה מעפנה של בירדאוס עם מלא מגנים!!!! אני שונא אותוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו שונאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא