סקר חדש

fuckin shit

New member
אבל התדמית שלו הופכת אותו למי שהוא!

בלי התמית הוא פשוט עוד סקייטר תותח בין 100 או 1000 התדמית שלו מבליטה אותו! ובשבילו זה יוצא מאוד טוב! ככה הוא מוכר משלמים לו יותר ובלה בלה בלה..... אז לי אין שום ביעה איתו!

כוק אמק!!! כל עולם הסקייט מסחרי

כמו לא יודע מה!! כולם מנסים לנצל את הסקייט ולרוויח כסף על חשבוננו... וזה לא העיקרון של סקייט,זה פוגע בכל הרעיון של סקיטבורדינג.....

Jenny Thomas

New member
תאמת קצת חסר לנו מזה בארץ

צריך יותר עסקים שיממנו ויתמכו בסקייט כמו בארה"ב לא ידעתי שהסקט בארץ ברמה כזאת גרועה...שהפרוס של הארץ לא מקבלים ציד חינם!!(??)

Hegze

New member
איזה סקייטר אני שונא?

לא יודע לא מכיר אותם אישית אז אין אחד ספציפי הכי גדול. אבל שונא הרבה זה בסקט בבלייד אני משער שאת ליאת :)

wise man

New member
איך מישהו פה יכול לשנוא את טוני

טוני טרוזילו ואת ג'ייסון אדמס יש להם סטייל פשוט אדיר את מי אני שונא? אני לא שונא אף סקייטר אבל לא אוהב ממש את קוסטון בגל שהוא ממש ממש שחצן ואת הסטייל של טוני הוק שהוא נוסע סטריט זה פשוט מגעיל

em emo

New member
חחמאיר מבאר שבע...

הצחקת אותי אעלק טוני טרוג'יליו נוסע מכוער הוא נוסע הכי יפה שראיתי בחיים שלי כנראה שאתה לא מבין כלום בסטייל אם אתה אומר ככה למרות שסטייל זה דיי עניין של טעם אבל לטוני יש סטייל כזה יפה!!! וסקייטר שאני שונא זה מט ממפורד נאצי מזדיין אני שונא כושים בגריינדים חח סתם אין הרבה שאני שונא

msn1

New member
אין אף סקייטר שאני שונא

כי בדר"כ כלל סקייטר שהגיע לרמה שנשים יכירו אותו צריכים להעריך אותו! וגם יכול להיות שלטוני הוק יש סטייל רוסי בסקייט בגלל שהוא גבוה בטירוף ונגיד שהוא לוקח הנדרייל נמוך הוא נראה כמו מונגול ולטוני טרויהילו יש סטייל בן זונה מהיר ויפה הסקייטר היחיד עם סטייל שאאני חושב שזה גרוע זה אלי בוללה אבלאני לא שונא אותו! וזה סקר בין ההכי מעניינים שהיו פה בזמן האחרון

JACKASS 4 LIFE

New member
אממ אני הכי שונא....

את איך שאללי בוללה מיתלבש וקצת הרבה את הסטייל שלו.... וביכלל בפליפ סורי יש הרבה שלא יודעים להיתלבש!!!

seen clever

New member
מה?!?!?!?!?!?!?!?!?!

הם לא יודעים להתלבש?????? אוי ואבוי

JACKASS 4 LIFE

New member
נ.ש

יש איזה כושי אחד בן 16 ניארה לי מישהוא יודע איך קוראים לו?!? ובאיזה סרטים הוא מופעי?!? ובאיזה סרטים אפשר לראות את טוני הוק נוסע סטריט?!?

VVEE MAN

New member
הילד הכושי

הוא בסטיאן סליבנזי אחד הפרואים שאני יותר אוהב ליראות גם ביגלל התרגילים שהוא מביא וגם יש לו סטייל שאני אישית מאד אוהב הוא עוד הוכחה שכושים הם לא חסרי סטייל כמובן שזה שנוי במחלוקות והרבה יגידו לך שהוא נוסע מכוער

rodrigo tx

New member
אם אתה רוצה לראות...

"כושי" בן 16 בערך... תותח-על!!! תראה "פרי יור מיינד" הסרט החדש של טרנסוורלד...הוא האחרון

Jenny Thomas

New member
כההה כשחשבתי על שחורים עם סטייל...

ישר חשבתי עליו Stanton Darrell אהבתי את הנולי שלו במיוחד

bam margare

New member
אני שונא מאוד מאוד את...../images/Emo58.gif

טוני הוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק אני שונא אותוווווווווווווווווו הוא פוסי חרא אני שונאאאאאאאאאאאא אותוווווווו (למרות שהוא עזר הרבה מאוד לבם בחיים) אבל אני שונא אותוווווווווווווווו במיוחד בתחרויות וורט כולם בסטייל בלי חולצה חולצות ג'קאסס סיקוי וכל מיני והוא חולצה מעפנה של בירדאוס עם מלא מגנים!!!! אני שונא אותוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו שונאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

seen clever

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!

"במיוחד בתחרויות וורט כולם בסטייל בלי חולצה חולצות ג'קאסס סיקוי" קבל משו זה גם משעשע וגם חינוכי מוקדש לך--------------------------->

שמע חבוב....

אתה הומו או שאתה סתם מאוהב קשות בבם מרג'רה??? שמנו לב שקוראים לך בשמו (נעזוב את הטעות כתיב..) אבל לא כל הודעה שאתה מגיב אתה צריך להעלות תמונה שלו...

למעלה