סקר: מהו המשקה הכי מוזר שביקשו ממכם לעשות?

Symbolic

New member
זה לא "שקר"... זו יהירות יתר

היא בטוחה שהיא מכירה הכל ולא באה ללמוד. בדיוק על זה גם העפתי מהבר מתלמדת "את מכירה הכל? בטוחה?" "כן ברור" "לא רוצה שנעבור ביחד על הכל, מעין חזרה לימודית?" "לא ממש לא, יש לי מלא ניסיון, קטן עליי" "אוקיי.. אם ככה, מה את יכולה לספר לי על לגבולין 16, בהשוואה לדוגמא לגלינפידיך 12?" "לגה-מה?" "תודה. אני אהיה איתך בקשר. רק בבקשה תשאירי את המגבת בבר אני שונא שלוקחים אותה"

Ronnie O

New member
חחחחחחחחחחחחחח

"יהירות יתר"... חמוד אתה. נראה לי שיהירות זה כבר יתר...

maxfain

New member
מה שמתן אמר, פחות או יותר.

תראי, בעיני לפחות, רצון ללמוד ולפתח את עצמך זה אחד הדברים היותר חשובים, לכן גם באופן עקרוני אין לי בעיה לקבל ברמנים נטולי נסיון אבל חדורי מוטיבציה, לעומת זאת, יש לי בעיה מאוד רצינית עם אנשים שחושבים שאם הם כבר עבדו בכמה ברים אז אין דבר אחד או שניים שהם יכולים ללמוד, או כאלה שלא לוקחים את העבודה שלהם ברצינות. לדעתי לא היה קורה כלום אם היא היתה אומרת לי "שמע, אני אגיד לך את האמת, אני לא מכירה פה רבע מהבקבוקים, אבל בוא נעבור עליהם ואפילו בהתלמדות אני כבר אכיר אותם" או משהו בסגנון, כי סך הכל זאת היתה בחורה שת'כלס כן עבדה בכמה מקומות וחבל שהיא פספסה אותי ככה. מה שעצוב הוא שהיא בטח לא נשארה מובטלת, ובטח כבר יש לה עבודה בתחום. אני אישית לומד המון, בין אם זה כאן מאנשי הפורום, ובין אם זה מלקוחות מביני עניין, או בין אם זה מליאור העלוב שגילה לי שיש דבר כזה ואן גוך אסאי (או איך שלא כותבים את זה) ושאסאי זה איזשהו פרי מגניב וטעים. באתי הביתה והרצתי חיפוש על וודקות בניחוח הזה. עכשיו אני יודע.

maxfain

New member
הוא אמר שרק אתה יכול ללמד אותי על זה.

באמת שרציתי, אבל הוא לא הסכים בשום פנים ואופן, בגלל זה הוא כנראה גם לא יעבוד בארקדי דוכין כמו שהוא רוצה. אז אני מחכה לך שתלמד אותי. אם אפשר, וזה לא מוגזם, תגלה לי את המתכון המדוייק של הייגרזית כי אני לא מצליח להכין אותו כראוי.

עלוב או לא, "עקרונות וערכים" דרש את זה...

אסופית

nunimon

New member
תודה לכל מי שענה בשמי, ועכשיו לתגובה הרשמית:

|אייקון עם רעש של נוד|
סתם. וברצינות, הלקוח קיבל את מבוקשו. המלצרית מזגה לו , והוא בסוף יצא מרוצה, וגם הטיפ היה מכובד. תשמע, אתה צודק , ברמן זה תפקיד, ובשורה התחתונה אני צריך לתת ללקוחות לשתות את מה שהם מבקשים, והתפקיד שלי הוא לא לחוות דעה, או לבחור בשבילם. אבל, כשיושב לי על הבר מישהו שאין לו מושג מימינו ומשמאלו (לאחר שיחה והכרות עמוקה) ושותה וויסקי כי לא טעים לו, ובגלל זה הוא שם את זה עם קולה, כדי שיהיה לו טעים, והסיבה שהוא לוקח לגבולין זה כי חבר שלו שותה את זה, ובאמת שניסיתי להציע לו ויסקי שיערב לחיכו אפילו על חשבון הבית - פשוט לי זה הפריע, ואני לא בעד אנשים ששותים כדי שיהיה מה לספר לחבר'ה. זה הכל. מסכים איתכם לגמרי על הקטע שרצונו של לקוח כבודו, ואכן הוא קיבל את מבוקשו - לא ממני. ערכים אישיים שלי . נקודה.

nunimon

New member
אתה נתקלת במישהו שמבין וביקש דבר דומה?

כי אני עוד לא, ולתת תשובה באויר , זה לא אני. תשמע, לפעמים יש עקרונות וערכים שמשרתים את המטרה לאו דווקא בטווח המיידי, אלא יותר לטווח הארוך, והיו לי הרבה מקרים שלקוח הזמין משהו שהוא רגיל אליו, קיבל המלצה למשהו חדש ומרענן, והמשיך להזמין אותו עוד הרבה פעמים. יש אנשים שמפחדים משינויים, יש כאלו שלא. אני מעריך שבדיוק כמו שהלקוח הזה קיבל את מבוקשו בדרך זו או אחרת, כל לקוח אצלי הבר היה מקבל את השירות הטוב ביותר.

temptation411

New member
אין לי בעיה שהלקוח מקבל את מה שהוא דורש

אני רק לא מבין למה אתה מתחמק מלתת לו..לא יודע אני היתי מרגיש די מפגר לבוא למלצרית להגיד לה..שומעת הויסקי הזה בן 30 שנה ומישהו פה רוצה לרצוח אותו עם קולה.כאילו פאק איט כולה ויסקי. דבר שני יש אנשים שככה אוהבים את השתיה שלהם..מכיר מישהי שמתה על גלנמורנגי..ורק אתה זה היא שותה אבל סאוור עם חצי מנה אמרטו אז מה..לא לעשות? לנסות להעביר אותה לבלנדד פשוט? או ויסקי אמריקאי? הרי לא משנה באיזה מותג תנקוב יקום מישהו ויצעק פשע רצח..ואני אומר..כולה ויסקי.בא לו טוב עם קולה? בכיף..לגבולין+קולה 96 שקל לא כולל שירות תודה..

nunimon

New member
זה בדיוק מה שעושה החיים כאלו יפים...

יש אחד כמוך, ברמן מנוסה לכל הדעות, ויש אחד כמוני. שני אנשים, שתי דעות, ושתי השקפות שונות לחיים. אם כולנו היינו אותו דבר, כנראה שהיה ממש ממש משעמם...לא ?
אתה יכול להאמין לי שלא בדיוק אמרתי למלצרית את ההקדמה שאתה הצגת. פשוט אמרתי לה הנה, תוסיפי קצת קולה ותגישי להוא בפינה, בדיוק כשאני מוזג בירה, ומחייך אליו. מבחינתו, הכל בסדר, מבחינתי - לא אני מזגתי. אני בטוח שאם תסתכל אל תוך עצמך תמצא גם מקומות שבהם הערכים שלך מתנגשים עם הלך היום יום . זה קורה לכל אחד בלי יוצא מן הכלל. .

temptation411

New member
מסכים..

אבל איך יכולת לישון בלילה? לא היה לך סיוטים על בקבוק לגבולין שרודף אחריך? :)

nunimon

New member
../images/Emo6.gif

תשאל את המלצרית. אני ישנתי טוב מאד באותו ערב...

dimonj

New member
נגד משקאות אנרגיה למיניהם

לגבי וודקה קפוא , עשיתי הון קטן על חשבון אנשים שחשבו שמבינים ויכולים להבדיל, אנשים לא הבדילו בין מותגי סופר פרימיום לוודקות תוצרת מרתף טייבה ומדובר לא רק על חובבי אלכוהול אלה גם מקצוענים

nunimon

New member
אל תתעסק איתי. אני לא רוני. אני חוסם.. . ../images/Emo46.gif

בצחוק , כן?

למעלה