סקר מוזיקלי נחמד

elknetld2kil

New member
סקר מוזיקלי נחמד

מה שקורה פה זה שאני נותן 2 אפשרויות בעלות מכנה משותף ואתם צריכים לבחור את המנצח שלכם: 1. לינקין פארק: מייק או צ'סטר? 2. ערוץ מוזיקה: MTV או VH1? 3. סולנים: בנים או בנות? 4. קורנל: בסאונדגארדן או באודיוסלייב? 5. ...ובלי קורנל: בRATM או באודיוסלייב? 6. עשור: שנות ה80 או ה90. 7. איפור: בראיין מולקו או מרלין מנסון? 8. העדפה אישית: מטאל צרחני או אקוסטי שקט? 9. הופעה: בטלוויזיה או בMP3? 10. מה יותר חשוב: מוזיקה עם משמעות או שתהיה קליטה וכיפית? 11. הרע במיעוטו: מזרחית או טראנס? 12. הרע במיעוטו 2: לעשות את המבחנים או לקבל את התוצאות שלהם? 13. לשמוע בעבודה: גלגל"צ או מוסיקה 24? 14.ניגון אווירי: גיטרת אוויר או תופי אוויר? 15. ספורט: אוהבים או שונאים? האב פאן...

elknetld2kil

New member
התשובות שלי

1. לינקין פארק: מייק או צ'סטר? מייק 2. ערוץ מוזיקה: MTV או VH1? VH1 3. סולנים: בנים או בנות? בנים 4. קורנל: בסאונדגארדן או באודיוסלייב? אודיוסלייב 5. ...ובלי קורנל: בRATM או באודיוסלייב? RATM 6. עשור: שנות ה80 או ה90. 90 7. איפור: בראיין מולקו או מרלין מנסון? אף אחד מהם 8. העדפה אישית: מטאל צרחני או אקוסטי שקט? איפהשהוא באמצע 9. הופעה: בטלוויזיה או בMP3? MP3 10. מה יותר חשוב: מוזיקה עם משמעות או שתהיה קליטה וכיפית? שתהיה עם משמעות 11. הרע במיעוטו: מזרחית או טראנס? בשבילי זה כמו לשאול אם אני מעדיף לשתות שתן או לאכול חרא... 12. הרע במיעוטו 2: לעשות את המבחנים או לקבל את התוצאות שלהם? לקבל תוצאות זה הרבה יותר מלחיץ 13. לשמוע בעבודה: גלגל"צ או מוסיקה 24? גלגל"צ 14.ניגון אווירי: גיטרת אוויר או תופי אוויר? תופים! 15. ספורט: אוהבים או שונאים? אוהבים (הפועל בית שאן פוראבאר!)

Chemical Venom

New member
גררר צ'סטר!!

1. לינקין פארק: מייק או צ'סטר? צ'סטר!! גרר תעשה אותי!!=] 2. ערוץ מוזיקה: MTV או VH1? MTV 3. סולנים: בנים או בנות? בנים 4. קורנל: בסאונדגארדן או באודיוסלייב? באודיוסלייב 5. ...ובלי קורנל: בRATM או באודיוסלייב? בRATM 6. עשור: שנות ה80 או ה90. שאלה טובה...אממ שניהם.. 7. איפור: בראיין מולקו או מרלין מנסון? חחחח מרלין מונסון בעע 8. העדפה אישית: מטאל צרחני או אקוסטי שקט? אקוסטי שקט.. 9. הופעה: בטלוויזיה או בMP3? טלויזיה 10. מה יותר חשוב: מוזיקה עם משמעות או שתהיה קליטה וכיפית? באלה ממש קשה..סתם ככה מה יותר חשוב זה משמעות כמובן...אבל בפועל מאות שירים שלי הם היו קליטים ונחמדים כאלה וכיף לשמוע אותם בלי קשר למשמעות... 11. הרע במיעוטו: מזרחית או טראנס? טראנס וזה לא רע 12. הרע במיעוטו 2: לעשות את המבחנים או לקבל את התוצאות שלהם? לעשות את המבחנים.. 13. לשמוע בעבודה: גלגל"צ או מוסיקה 24? גלגלצ 14.ניגון אווירי: גיטרת אוויר או תופי אוויר? אייר גיטר! 15. ספורט: אוהבים או שונאים? שונאים

BabyShambles

New member
וואל.

. לינקין פארק: מייק או צ'סטר?אממממ
2. ערוץ מוזיקה: MTV או VH1?לא יודעת.... VH1? 3. סולנים: בנים או בנות?ג'מינה
4. קורנל: בסאונדגארדן או באודיוסלייב?אממממ
5. ...ובלי קורנל: בRATM או באודיוסלייב?נווווו מה?! 6. עשור: שנות ה80 או ה90.לכהגחלחיעחארלך לא יודעת... תשעים? 7. איפור: בראיין מולקו או מרלין מנסון?בריאן! 8. העדפה אישית: מטאל צרחני או אקוסטי שקט?אקוסטי שקט 9. הופעה: בטלוויזיה או בMP3?MP3 10. מה יותר חשוב: מוזיקה עם משמעות או שתהיה קליטה וכיפית?אצלי זה תלוי במצבי רוח:p 11. הרע במיעוטו: מזרחית או טראנס?מה רע בטראנס?
... מזרחית.
12. הרע במיעוטו 2: לעשות את המבחנים או לקבל את התוצאות שלהם?לעשות 13. לשמוע בעבודה: גלגל"צ או מוסיקה 24?גלגל"צ 14.ניגון אווירי: גיטרת אוויר או תופי אוויר?מאיפה אני יודעת?! 15. ספורט: אוהבים או שונאים?אוהבים

CitizenErased

New member
מהר לפני שאני יוצאת...

1. לינקין פארק: מייק או צ'סטר? מי הראפר? הוא 2. ערוץ מוזיקה: MTV או VH1? VH1 3. סולנים: בנים או בנות? בנים, בדרך כלל 4. קורנל: בסאונדגארדן או באודיוסלייב? סאונדגרדן 5. ...ובלי קורנל: בRATM או באודיוסלייב? ברור שרייג'! מה השאלה בכלל
6. עשור: שנות ה80 או ה90. מוזיקלי? 90 7. איפור: בראיין מולקו או מרלין מנסון? ארממממ בריאן 8. העדפה אישית: מטאל צרחני או אקוסטי שקט? לא מתה על מטאל צרחני ממש אז אקוסטי 9. הופעה: בטלוויזיה או בMP3? טלויזיה 10. מה יותר חשוב: מוזיקה עם משמעות או שתהיה קליטה וכיפית? משמעות 11. הרע במיעוטו: מזרחית או טראנס? טראנס 12. הרע במיעוטו 2: לעשות את המבחנים או לקבל את התוצאות שלהם? לקבל את התוצאה 13. לשמוע בעבודה: גלגל"צ או מוסיקה 24? גלגלצ... זה לא כזה נורא. בעיקר לא בשבת בערב 14.ניגון אווירי: גיטרת אוויר או תופי אוויר? גיטרה, כי אצלי זה עוד יותר גרוע יוצא ומצחיק 15. ספורט: אוהבים או שונאים? שונאתתת

HarlequinGirl

New member
אה

1. לינקין פארק: מייק או צ'סטר? מייק שינודדדדדד 2. ערוץ מוזיקה: MTV או VH1?אמטיוי2 3. סולנים: בנים או בנות?גם וגם נו מה 4. קורנל: בסאונדגארדן או באודיוסלייב? כן ברור
5. ...ובלי קורנל: בRATM או באודיוסלייב? אהא 6. עשור: שנות ה80 או ה90. 90! 7. איפור: בראיין מולקו או מרלין מנסון? בריאן duhhh 8. העדפה אישית: מטאל צרחני או אקוסטי שקט?אקוסטי שקט 9. הופעה: בטלוויזיה או בMP3?אם אפשר לייב 10. מה יותר חשוב: מוזיקה עם משמעות או שתהיה קליטה וכיפית?גם וגם וזה תלוי 11. הרע במיעוטו: מזרחית או טראנס? טראנס,וזה לא כזה רע מה 12. הרע במיעוטו 2: לעשות את המבחנים או לקבל את התוצאות שלהם? לעשות אותם נראה לי ושוב תלוי איזה 13. לשמוע בעבודה: גלגל"צ או מוסיקה 24?גלגלצ 14.ניגון אווירי: גיטרת אוויר או תופי אוויר? אה הממ מה? 15. ספורט: אוהבים או שונאים?איכס

Unaffected

New member
^^

1. לינקין פארק: מייק או צ'סטר? מייק 2. ערוץ מוזיקה: MTV או VH1? VH1 3. סולנים: בנים או בנות?תלוי 4. קורנל: בסאונדגארדן או באודיוסלייב? לאדעת. 5. ...ובלי קורנל: בRATM או באודיוסלייב? ... 6. עשור: שנות ה80 או ה90. שיהיה ה90 7. איפור: בראיין מולקו או מרלין מנסון? איפור על בנים זה רע 8. העדפה אישית: מטאל צרחני או אקוסטי שקט? אקוסטי 9. הופעה: בטלוויזיה או בMP3? טלוויזיה 10. מה יותר חשוב: מוזיקה עם משמעות או שתהיה קליטה וכיפית? ארמ.שניהם? ><" 11. הרע במיעוטו: מזרחית או טראנס? טראנס 12. הרע במיעוטו 2: לעשות את המבחנים או לקבל את התוצאות שלהם? לעשות 13. לשמוע בעבודה: גלגל"צ או מוסיקה 24?גלגלצ 14.ניגון אווירי: גיטרת אוויר או תופי אוויר?תופי אוויר

Unaffected

New member
חחחח לפי מה בחתימה אתה זוכר אותי?../images/Emo12.gif

לא נראהלי שהיה לי אותה לפני שנתיים O:

Unaffected

New member
השורה הראשונה בטוח לא

האחרונה נוספה בערך לפני שנה וחצי נראהלי
בסוכות או משו

Rose131

New member
לא יותר משנה וחצי?../images/Emo12.gif

הרבה זמן לא עשינו את זה

Unaffected

New member
לאנראהלי../images/Emo12.gif

זה לא היה בחופשגדול,זה היה בסוכות או חנוכה או משו כזה

SainTonix

New member
../images/Emo191.gif

1. לינקין פארק: מייק או צ'סטר? הסולן שצורח 2. ערוץ מוזיקה: MTV או VH1? אמטיוי 3. סולנים: בנים או בנות? אממ לא יודע, גם וגם 4. קורנל: בסאונדגארדן או באודיוסלייב? מי? 5. ...ובלי קורנל: בRATM או באודיוסלייב? מה?! 6. עשור: שנות ה80 או ה90. ה2000 7. איפור: בראיין מולקו או מרלין מנסון? מרלין מנסון 8. העדפה אישית: מטאל צרחני או אקוסטי שקט? צרחני (אבל עם גבולות) 9. הופעה: בטלוויזיה או בMP3? בטלוויזיה 10. מה יותר חשוב: מוזיקה עם משמעות או שתהיה קליטה וכיפית? שניהם יחד הכי טוב 11. הרע במיעוטו: מזרחית או טראנס? שניהם רעים באותה מידה 12. הרע במיעוטו 2: לעשות את המבחנים או לקבל את התוצאות שלהם? חח לעשות 13. לשמוע בעבודה: גלגל"צ או מוסיקה 24? גלגל"צ 14.ניגון אווירי: גיטרת אוויר או תופי אוויר? גיטרה , חח הייתה לי תקופה שממש ניגנתי על אנשים עד שזה ממש כאב להם אז נאלצתי להפסיק 15. ספורט: אוהבים או שונאים? אין לי בעיה עם זה, זה חשוב אז דיי צריך לעשות, אין ברירה

sapir lee

New member
עונה

• סקר מוזיקלי נחמדו elknetld2kil ו 22:05 | 27/06/07 1. לינקין פארק: מייק או צ'סטר? קשההה אני חולה על שניהם!! אבל טיפה יותר על צ'סטר
2. ערוץ מוזיקה: MTV או VH1? MTV 3. סולנים: בנים או בנות? אני לא יודעת כי זה ממש שונה, ואני אוהבת הרבה להקות עם סולניות והרבה עם סולנים... לא יכולה לבחור 4. קורנל: בסאונדגארדן או באודיוסלייב? סאודנגרדן 5. ...ובלי קורנל: בRATM או באודיוסלייב? ברייג' 6. עשור: שנות ה80 או ה90. 90 7. איפור: בראיין מולקו או מרלין מנסון? בריאן 8. העדפה אישית: מטאל צרחני או אקוסטי שקט? אקוסטי שקט 9. הופעה: בטלוויזיה או בMP3? טלוויזיה 10. מה יותר חשוב: מוזיקה עם משמעות או שתהיה קליטה וכיפית? עם משמעות 11. הרע במיעוטו: מזרחית או טראנס? טראנס 12. הרע במיעוטו 2: לעשות את המבחנים או לקבל את התוצאות שלהם? לקבל את התוצאה 13. לשמוע בעבודה: גלגל"צ או מוסיקה 24? גלגל"צ לפחות קצת מוזיקה לועזית 14.ניגון אווירי: גיטרת אוויר או תופי אוויר? תופיםםםם 15. ספורט: אוהבים או שונאים? שונאים

elknetld2kil

New member
מיהרתי לאנשהו והיה לי עוד אחד לדחוף

זה מה שעלה לי לראש באותו הרגע. סורי

lestatgirl

New member
מיין

. לינקין פארק: מייק או צ'סטר? הא? מצאתי היום אלבום שלהם אצלי בבית, אני לא קניתי אותו, אחיות שלי בטח שלא קנו אותו מה שמשאיר את אמא שלי והמחשבה מטרידה יותר מידי. אבל קראתי פעם שבנענע דשצ'סטר הוא צאצא של היטלר אז מייק מי שזה לא יהיה 2. ערוץ מוזיקה: MTV או VH1?מטב 3. סולנים: בנים או בנות?בנים נים נים [אלא אם כן מחשיבים את פיט כנקבה..] 4. קורנל: בסאונדגארדן או באודיוסלייב?אודיוגארדן 5. ...ובלי קורנל: בRATM או באודיוסלייב?RATM אבטיח בשקל! 6. עשור: שנות ה80 או ה90. 90, אני ההוכחה ששומדבר טוב לא יצא מהאייטיז 7. איפור: בראיין מולקו או מרלין מנסון?מרלין מולקו או רגע בריאן מנסון. מרלין מנסון נראה כמו המנהלת שהייתה לי ביסודי [ואחרי זה לא מבינים למה תמיד הברזתי] אז בריי בריי 8. העדפה אישית: מטאל צרחני או אקוסטי שקט?אקוסטי [בוטלגים של הליבס] 9. הופעה: בטלוויזיה או בMP3?טלוויז'ן 10. מה יותר חשוב: מוזיקה עם משמעות או שתהיה קליטה וכיפית?משמעות עות עות [למה אחרי זה אני שומעת תליבס ?] :p 11. הרע במיעוטו: מזרחית או טראנס?מזרחית חית חית למרות דשלכל סוג מוזיקה מגיע כבוד, אם הוא מלא עושה לך טוב הוא עושה למיליון אחרים וצריך לכבד את זה 12. הרע במיעוטו 2: לעשות את המבחנים או לקבל את התוצאות שלהם?לעשות שות שות 13. לשמוע בעבודה: גלגל"צ או מוסיקה 24?BBC1\2 14.ניגון אווירי: גיטרת אוויר או תופי אוויר?תופי אוויר בגלל ג'וני בוי LOL 15. ספורט: אוהבים או שונאים?שונאים אים אים. [רגע טאקי זה ספורט?]

למעלה