סקר מוזיקלי נחמד

עונה

1. לינקין פארק: מייק או צ'סטר? לא מכירה עד כדי כך 2. ערוץ מוזיקה: MTV או VH1? השני ברור 3. סולנים: בנים או בנות? לרוב גברים 4. קורנל: בסאונדגארדן או באודיוסלייב? ווט? 5. ...ובלי קורנל: בRATM או באודיוסלייב? ראה קודם 6. עשור: שנות ה80 או ה90. 80 ברור 7. איפור: בראיין מולקו או מרלין מנסון? בראיין בשנות ה90 8. העדפה אישית: מטאל צרחני או אקוסטי שקט? צרחני, לא אוהבת אקוסטי בכלל 9. הופעה: בטלוויזיה או בMP3? שניהם 10. מה יותר חשוב: מוזיקה עם משמעות או שתהיה קליטה וכיפית? אין העדפה 11. הרע במיעוטו: מזרחית או טראנס? אני דווקא קצת אוהבת מזרחית. טראנס אני מתעבת. 12. הרע במיעוטו 2: לעשות את המבחנים או לקבל את התוצאות שלהם? תלוי איך הייתי במבחנים. 13. לשמוע בעבודה: גלגל"צ או מוסיקה 24? 24 14.ניגון אווירי: גיטרת אוויר או תופי אוויר? מה זה אוויר?? 15. ספורט: אוהבים או שונאים? מתעבת

Fragile Dream

New member
../images/Emo203.gifאני.

1. לינקין פארק: מייק או צ'סטר?מי?-.-" 2. ערוץ מוזיקה: MTV או VH1?שיהיה אמטיוי
3. סולנים: בנים או בנות?בניםD: 4. קורנל: בסאונדגארדן או באודיוסלייב?סאונדגרדן^^. 5. ...ובלי קורנל: בRATM או באודיוסלייב?הה? 6. עשור: שנות ה80 או ה90.אמ,שניהם. 7. איפור: בראיין מולקו או מרלין מנסון?בריאן!!11
8. העדפה אישית: מטאל צרחני או אקוסטי שקט?שניהםO: 9. הופעה: בטלוויזיה או בMP3?טלוויזיה! 10. מה יותר חשוב: מוזיקה עם משמעות או שתהיה קליטה וכיפית?תלוי במצברוח. 11. הרע במיעוטו: מזרחית או טראנס?אףאחד
12. הרע במיעוטו 2: לעשות את המבחנים או לקבל את התוצאות שלהם?לקבל את התוצאות. 13. לשמוע בעבודה: גלגל"צ או מוסיקה 24?גלגל"צ. 14.ניגון אווירי: גיטרת אוויר או תופי אוויר?
15. ספורט: אוהבים או שונאים?שונאים-.-"

chronophobia

New member
עונה נה נה ../images/Emo175.gif

1. צ'סטר.. 2. MTV 3. סולנים: בנים 4. קורנל: בסאונדגארדן או באודיוסלייב? אע... 5. ...ובלי קורנל: בRATM או באודיוסלייב? ... 6. עשור: שנות ה80 או ה90. 90! 7. איפור: מרלין מנסון 8. העדפה אישית: אקוסטי שקט 9. הופעה: בטלוויזיה 10. מה יותר חשוב: מוזיקה עם משמעות או שתהיה קליטה וכיפית? גם וגם. 11. הרע במיעוטו: מזרחית 12. הרע במיעוטו 2: לקבל את התוצאות שלהם 13. לשמוע בעבודה: גלגל"צ 14.ניגון אווירי: תופי אוויר 15. ספורט: אוהבת

סריגמפי

New member
../images/Emo42.gif

1. לינקין פארק: מייק או צ'סטר? אפחד. 2. ערוץ מוזיקה: MTV או VH1? VH1 3. סולנים: בנים או בנות? בד"כ בנים, אבל לא ממש משנה לי
4. קורנל: בסאונדגארדן או באודיוסלייב? סאונגארדן 5. ...ובלי קורנל: בRATM או באודיוסלייב? לא אוהבת אף אחת מהן. 6. עשור: שנות ה80 או ה90. אממ. 90s, אני חושבת 7. איפור: בראיין מולקו או מרלין מנסון? מולקו 8. העדפה אישית: מטאל צרחני או אקוסטי שקט? אקוסטי 9. הופעה: בטלוויזיה או בMP3? טלוויזיה 10. מה יותר חשוב: מוזיקה עם משמעות או שתהיה קליטה וכיפית? מוזיקה קליטה וכיפית עם משמעות
אבל בעיקרון זה תלוי במצברוח. 11. הרע במיעוטו: מזרחית או טראנס? לוידעת. 12. הרע במיעוטו 2: לעשות את המבחנים או לקבל את התוצאות שלהם? אפחד. 13. לשמוע בעבודה: גלגל"צ או מוסיקה 24? גלגל"צ 14.ניגון אווירי: גיטרת אוויר או תופי אוויר? לוידעת
15. ספורט: אוהבים או שונאים? לא אוהבת.

dandiT

New member
שליD:

1. לינקין פארק: מייק או צ'סטר? אממ.. צ'סטר... רק כי זה שם מאגניב, לא יודעת מיזה בכללי
2. ערוץ מוזיקה: MTV או VH1?VH1 3. סולנים: בנים או בנות? בנים 4. קורנל: בסאונדגארדן או באודיוסלייב? הא?
5. ...ובלי קורנל: בRATM או באודיוסלייב?
6. עשור: שנות ה80 או ה90? ה-90 נראהלי
7. איפור: בראיין מולקו או מרלין מנסון? בראיין מולקו 8. העדפה אישית: מטאל צרחני או אקוסטי שקט? מטאל צרחני/m\
9. הופעה: בטלוויזיה או בMP3? TV^_^ 10. מה יותר חשוב: מוזיקה עם משמעות או שתהיה קליטה וכיפית?משמעות 11. הרע במיעוטו: מזרחית או טראנס? טראנס~_~ 12. הרע במיעוטו 2: לעשות את המבחנים או לקבל את התוצאות שלהם? תלוי מתי
13. לשמוע בעבודה: גלגל"צ או מוסיקה 24? גלגל"צ 14.ניגון אווירי: גיטרת אוויר או תופי אוויר? גיטרת אוויר, למרות שאינלי מושג מזהXP 15. ספורט: אוהבים או שונאים? תלוי מתי

Starred thingie

New member
../images/Emo203.gif עכשיו עומר

1. לינקין פארק: מייק או צ'סטר?
מייק לא שימושי. צ'סטר מגניב 2. ערוץ מוזיקה: MTV או VH1?
MTV@! כי בערוץ VH1 יש מוזיקה משנות השמונים וזה מעצבן. 3. סולנים: בנים או בנות?
הייתי רוצה שיהיו בנות, אבל בינתיים לא מצאתי מישהי כמו טריה
4. קורנל: בסאונדגארדן או באודיוסלייב?
בטח.. D: 5. ...ובלי קורנל: בRATM או באודיוסלייב?
ללא ספק. 6. עשור: שנות ה80 או ה90.
פיכסע ופיכסע. חוץ מנירואנה ורדיוהד לא היו הרבה דברים מעניינים בניינטי'ס 7. איפור: בראיין מולקו או מרלין מנסון?
מרלין! רקכי אני לא מת על פלסיבו. ומרלין מנסון.. טוב הוא מעורער מדי. 8. העדפה אישית: מטאל צרחני או אקוסטי שקט?
מטאל שקט? XD אין לי העדפה ממש. זה ממש תלוי איזה שיר ואיזה סגנון D: 9. הופעה: בטלוויזיה או בMP3?
טלויזיה , TRL 10. מה יותר חשוב: מוזיקה עם משמעות או שתהיה קליטה וכיפית?
משמעות ללא ספק, אבל לא אימואי ופלצני. 11. הרע במיעוטו: מזרחית או טראנס?
מושיק עפיה הכוסון DD::: 12. הרע במיעוטו 2: לעשות את המבחנים או לקבל את התוצאות שלהם?
לקבל את התוצאות. במבחן לפחות אפשר לצייר זה כיף. 13. לשמוע בעבודה: גלגל"צ או מוסיקה 24?
עבודה? XD ישראלי זה חרא. 14.ניגון אווירי: גיטרת אוויר או תופי אוויר?
מה שבא לבד. לפעמים גם קלידים XP 15. ספורט: אוהבים או שונאים?
יא ביבי! ללכת למקרר ולחזור.

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo29.gif*~*~*

1. לינקין פארק: מייק או צ'סטר? מייק שינודה?
אם זה הוא, אחלה ראפר. 2. ערוץ מוזיקה: MTV או VH1? MTV [ד"א יש עכשיו בVH1 הופעה אקוסטית של אואזיס
] 3. סולנים: בנים או בנות? הרוב בנים, אבל פרמור
,פלייליף
4. קורנל: בסאונדגארדן או באודיוסלייב?none 5. ...ובלי קורנל: בRATM או באודיוסלייב?none 6. עשור: שנות ה80 או ה90 .90 7. איפור: בראיין מולקו או מרלין מנסון? פיט וונטז
8. העדפה אישית: מטאל צרחני או אקוסטי שקט?אקוסטיאקוסטיאקוסטי~
9. הופעה: בטלוויזיה או בMP3? טיוי. 10. מה יותר חשוב: מוזיקה עם משמעות או שתהיה קליטה וכיפית?שניהם חשובים^^" 11. הרע במיעוטו: מזרחית או טראנס?S: טראנס.נדמה לי. 12. הרע במיעוטו 2: לעשות את המבחנים או לקבל את התוצאות שלהם? תוצאות
13. לשמוע בעבודה: גלגל"צ או מוסיקה 24?גלגלגלגלגלגלגלגלמ. אבל אין עבודה.אין שפה.קשה.קשה.
14.ניגון אווירי: גיטרת אוויר או תופי אוויר?גיטרותגיטרות
15. ספורט: אוהבים או שונאים?בעיקרון כן[:

מותק1212

New member
../images/Emo73.gif

1. לינקין פארק: מייק או צ'סטר? אממ...אף אחד
2. ערוץ מוזיקה: MTV או VH1? MTV 3. סולנים: בנים או בנות? בנים! 4. קורנל: בסאונדגארדן או באודיוסלייב? ?? 5. ...ובלי קורנל: בRATM או באודיוסלייב? ?? 6. עשור: שנות ה80 או ה90. 80 7. איפור: בראיין מולקו או מרלין מנסון? מרלין מנסון 8. העדפה אישית: מטאל צרחני או אקוסטי שקט? מטאל צרחני. 9. הופעה: בטלוויזיה או בMP3? טלוויזיה. 10. מה יותר חשוב: מוזיקה עם משמעות או שתהיה קליטה וכיפית? משמעות 11. הרע במיעוטו: מזרחית או טראנס? מזרחית
12. הרע במיעוטו 2: לעשות את המבחנים או לקבל את התוצאות שלהם? תלוי. 13. לשמוע בעבודה: גלגל"צ או מוסיקה 24? גלגל"צ 14.ניגון אווירי: גיטרת אוויר או תופי אוויר? תופיםםם
15. ספורט: אוהבים או שונאים? אוהבים, אבל לא עושים.

FearfulFear

New member
פפמאייקה

מה שקורה פה זה שאני נותן 2 אפשרויות בעלות מכנה משותף ואתם צריכים לבחור את המנצח שלכם: 1. לינקין פארק: מייק או צ'סטר? אנערף 2. ערוץ מוזיקה: MTV או VH1? VH1 3. סולנים: בנים או בנות? תלוי באיזה סגנון, בכללי שניהם סבבה 4. קורנל: בסאונדגארדן או באודיוסלייב? אודיוסלייב 5. ...ובלי קורנל: בRATM או באודיוסלייב? אודיוסלייב 6. עשור: שנות ה80 או ה90. 90, ללא ספק 7. איפור: בראיין מולקו או מרלין מנסון? איפור זה לפוזרים :X 8. העדפה אישית: מטאל צרחני או אקוסטי שקט? מטאל צרחני 9. הופעה: בטלוויזיה או בMP3? בטלווזיה 10. מה יותר חשוב: מוזיקה עם משמעות או שתהיה קליטה וכיפית? מוזיקה עם משמעות. 11. הרע במיעוטו: מזרחית או טראנס? ברור שטראנסים, זה אפילו נחמד כשכואב לך הראש. 12. הרע במיעוטו 2: לעשות את המבחנים או לקבל את התוצאות שלהם? לקבל את התוצאות שלהם, פחות עבודה בפועל. 13. לשמוע בעבודה: גלגל"צ או מוסיקה 24? 24 זה קינקי מדי, גלגל"צ זה מיינסטרים מדי, עדיף להביא נגן וזהו. 14.ניגון אווירי: גיטרת אוויר או תופי אוויר? תופי אוויר! 15. ספורט: אוהבים או שונאים? שונא ללכת, לשחות זה נחמד

Sweet Calamity

New member
המ.. ../images/Emo115.gif

1. לינקין פארק: מייק או צ'סטר?לא מעניינים אותי 2. ערוץ מוזיקה: MTV או VH1?MTV 3. סולנים: בנים או בנות?שניהם
4. קורנל: בסאונדגארדן או באודיוסלייב?סאונדגארדן 5. ...ובלי קורנל: בRATM או באודיוסלייב?מה זה הראשון?
6. עשור: שנות ה80 או ה90.90.שיהיה.. 7. איפור: בראיין מולקו או מרלין מנסון?מרלין מנסון 8. העדפה אישית: מטאל צרחני או אקוסטי שקט?מטאל שקטO: 9. הופעה: בטלוויזיה או בMP3?TV.דה 10. מה יותר חשוב: מוזיקה עם משמעות או שתהיה קליטה וכיפית?שניהם 11. הרע במיעוטו: מזרחית או טראנס?מזרחית 12. הרע במיעוטו 2: לעשות את המבחנים או לקבל את התוצאות שלהם?לעשות אותם. 13. לשמוע בעבודה: גלגל"צ או מוסיקה 24?|גגגגגגגלללגגללללללללללצצצצצצצצצצצצצצצצצצ
14.ניגון אווירי: גיטרת אוויר או תופי אוויר?באס אוויר 15. ספורט: אוהבים או שונאים?שונאת זהו.

M a a y a n K

New member
../images/Emo221.gif

1. לינקין פארק: מייק או צ'סטר? צ'סטר נראה לי... 2. ערוץ מוזיקה: MTV או VH1? VH1 3. סולנים: בנים או בנות? בנים 4. קורנל: בסאונדגארדן או באודיוסלייב? סאונדגארדן 5. ...ובלי קורנל: בRATM או באודיוסלייב? רייג' 6. עשור: שנות ה80 או ה90. 90 7. איפור: בראיין מולקו או מרלין מנסון? בראיין מולקו 8. העדפה אישית: מטאל צרחני או אקוסטי שקט? אקוסטי 9. הופעה: בטלוויזיה או בMP3? TV 10. מה יותר חשוב: מוזיקה עם משמעות או שתהיה קליטה וכיפית? משמעות 11. הרע במיעוטו: מזרחית או טראנס? טראנס 12. הרע במיעוטו 2: לעשות את המבחנים או לקבל את התוצאות שלהם?לקבל את התוצאות... 13. לשמוע בעבודה: גלגל"צ או מוסיקה 24?גלגל"צ, אבל לא הרבה כי הם ממחזרים שירים 14.ניגון אווירי: גיטרת אוויר או תופי אוויר?תופים 15. ספורט: אוהבים או שונאים?שונאתתתתת

למעלה