סקר מוזיקלי נחמד

orw93

New member
אז מה התלהבתם מזה?../images/Emo122.gif../images/Emo205.gif

כאילו, וואו לנגן על גיטרה דמיונית. זה כמו הילדים הקטנים.

GaIi4697

New member
זה לא

זה ממש מגניב את צריכה לראות אנשים שעושים את זה, יש כאלה שממש טובים בזה [הם לא סתם עושים כאילו שהם מחזיקים גיטרה ופורטים חופשי, זה כולל הכל]

מכירה בקטנה,../images/Emo192.gif

אני פשוט לא ממש אוהבת את המוזיקה

הו מגניב :]

1. לינקין פארק: מייק או צ'סטר? צ'סטר!
2. ערוץ מוזיקה: MTV או VH1? אממ, MTV. 3. סולנים: בנים או בנות? בנים. 4. קורנל: בסאונדגארדן או באודיוסלייב? .. 5. ...ובלי קורנל: בRATM או באודיוסלייב? ... 6. עשור: שנות ה80 או ה90? לא זה ולא זה. 7. איפור: בראיין מולקו או מרלין מנסון? מי זה בריאן מולקו?
8. העדפה אישית: מטאל צרחני או אקוסטי שקט? אקוסטי שקט. איכ מטאל. 9. הופעה: בטלוויזיה או בMP3? טלוויזיה. 10. מה יותר חשוב: מוזיקה עם משמעות או שתהיה קליטה וכיפית? פעם זה ופעם זה. 11. הרע במיעוטו: מזרחית או טראנס? מזרחית! פשוט נורא. 12. הרע במיעוטו 2: לעשות את המבחנים או לקבל את התוצאות שלהם? לעשות. 13. לשמוע בעבודה: גלגל"צ או מוסיקה 24? גלגל"צ. 14.ניגון אווירי: גיטרת אוויר או תופי אוויר? הא..? 15. ספורט: אוהבים או שונאים? רק כדורסל.

elknetld2kil

New member
עוד חודשיים תראי אותו בלייב

שהוא יופיע עם הלהקה שלו (פלסיבו) בפארק הירקון

ברור. רק הכונפים מגיעים לפה לא ידעת?

שון פול, מייקל ג'קסון (טוב, פעם הוא היה שווה משהו אולי), בלאק אייז מה שמם, כל הטובים מעדיפים לברוח.

הם גם לא כאלה שוס. כמובן שאני משוואה אותם

לטובים באמת, לדעתי כמובן. אבל אלה שציינתי, בוא נאמר ככה, גם אם ההופעות היו עולות שקל לא הייתי מתפתה. אבל אם היו משלמים לי למה לא?

elknetld2kil

New member
כל פעם שמישהו מזכיר שRATM היו פה

אני מתבאס רצח. הייתי אז עולל קטן ולא ידעתי מי אלה בכלל.

CitizenErased

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo10.gif טוב נו...

אני מנסה לשכנע אנשים מסויימים להביא אותם שוב, עכשיו עם האיחוד והכל. מצחיק (או עצוב?) שאין להם עדיין תאריכים לאירופה בכלל. כמה מגניב יהיה אם הם יבואו לכאן לפני אירופה.. ואז כל האירופאים יבואו גם
שווה לאללה. *הולכת להציק לאנשים*

elknetld2kil

New member
תמיד אמרתי שהלהקות שיש להם הכי הרבה סיכוי

לבוא לארץ הן הלהקות ה"פוליטיות", כמו פרל ג'אם, RATM, SOAD וכו'. נקווה שזה באמת נכון ובקרוב אני אראה את אחד מהגיבורים שלי - אדי וודר.

אני מכירה אותו וראיתי אותו לייב בלונדון ב2004

פשוט ציטטתי מישהי למעלה שלא ידעה מי זה, וזה הפתיע אותי! ובלייב הוא היה מעולה, עמדתי שורה שנייה, הוא היה מדהיםםםםםםםםםםםםםםםם.

למעלה