סקר מוזיקלי נחמד

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif סבבה P:

1. לינקין פארק: מייק או צ'סטר? נמנעת. :S 2. ערוץ מוזיקה: MTV או VH1? אהמ. MTV ברור XD 3. סולנים: בנים או בנות? בנים.. אבל גם בנות זה טוב. אוונסנס ופראמור
4. קורנל: בסאונדגארדן או באודיוסלייב? הומ. מכירה רק את אודיוסלייב.. 5. ...ובלי קורנל: בRATM או באודיוסלייב? - 6. עשור: שנות ה80 או ה90. - 90. 7. איפור: בראיין מולקו או מרלין מנסון? בראיין מולקו. תודה XD זה עדיף חחח 8. העדפה אישית: מטאל צרחני או אקוסטי שקט? תלוי. 9. הופעה: בטלוויזיה או בMP3? טלויזיה כאילו. 10. מה יותר חשוב: מוזיקה עם משמעות או שתהיה קליטה וכיפית? קליטה וכיפית יו יו D: 11. הרע במיעוטו: מזרחית או טראנס? מזרחית :S 12. הרע במיעוטו 2: לעשות את המבחנים או לקבל את התוצאות שלהם? לעשות את המבחנים חחחח 13. לשמוע בעבודה: גלגל"צ או מוסיקה 24? גלגל"צ עדיף בהרבה חחח אני חושבת שכבר 3 שנים לא ראיתי ערוץ המוזיקה.. 14.ניגון אווירי: גיטרת אוויר או תופי אוויר? האא..? 15. ספורט: אוהבים או שונאים? שונאת.

oshriti123

New member
טייק מי אאוט

1. לינקין פארק: מייק או צ'סטר? אין לי מושג מי זה מי, אבל צ'סטר זה שם יפה אז נבחר בו.. 2. ערוץ מוזיקה: MTV או VH1? לא קשה, MTV 3. סולנים: בנים או בנות? בנים. בדיוק שמתי לב השבוע שיותר קשה לי להתחבר ללהקות עם סולנית... ע"ע: פארמור, אוונסנס, פלייליף.. ויש עוד. 4. קורנל: בסאונדגארדן או באודיוסלייב? ... 5. ...ובלי קורנל: בRATM או באודיוסלייב? ... 6. עשור: שנות ה80 או ה90. ה90. 7. איפור: בראיין מולקו או מרלין מנסון? אף אחד.. 8. העדפה אישית: מטאל צרחני או אקוסטי שקט? קצת מזה וקצת מזה, משהו באמצע. 9. הופעה: בטלוויזיה או בMP3? טלוויזיה. 10. מה יותר חשוב: מוזיקה עם משמעות או שתהיה קליטה וכיפית? מוזיקה עם משמעות זה משהו שחשוב שיהיה, אבל החיים יהיו משעממים בלי שירים כייפים מדי פעם.. 11. הרע במיעוטו: מזרחית או טראנס? טראנס למרות שגם זה בעע למדי.. 12. הרע במיעוטו 2: לעשות את המבחנים או לקבל את התוצאות שלהם? לקבל.. וכשיודעים שהמבחן היה בסדר זה אפילו כיף :) 13. לשמוע בעבודה: גלגל"צ או מוסיקה 24? גלגל"צ 14.ניגון אווירי: גיטרת אוויר או תופי אוויר? תופים
15. ספורט: אוהבים או שונאים? תלוי? P:

Brianstorm

New member
~~~~

1. לינקין פארק: מייק או צ'סטר?
מממ..אה? 2. ערוץ מוזיקה: MTV או VH1?
אמ טי וי ,דהה 3. סולנים: בנים או בנות?
בנים 4. קורנל: בסאונדגארדן או באודיוסלייב?
סאונד גארדן 5. ...ובלי קורנל: בRATM או באודיוסלייב?
ממ..אודיוסלייב למרות שלא שומעת אף אחד מהן 6. עשור: שנות ה80 או ה90.
90s כמובן 7. איפור: בראיין מולקו או מרלין מנסון?
בריאן 8. העדפה אישית: מטאל צרחני או אקוסטי שקט?
לא אוהבת מטאל..אז כנראה אקוסטי 9. הופעה: בטלוויזיה או בMP3?
טלויזיה,אולי 10. מה יותר חשוב: מוזיקה עם משמעות או שתהיה קליטה וכיפית?
תלוי במצב הרוח הרצוי והנתון 11. הרע במיעוטו: מזרחית או טראנס?
טרנס 12. הרע במיעוטו 2: לעשות את המבחנים או לקבל את התוצאות שלהם?
ממ אה? 13. לשמוע בעבודה: גלגל"צ או מוסיקה 24?
גלגל"צ! 14.ניגון אווירי: גיטרת אוויר או תופי אוויר?
תופי אוויר זה יותר מיוחד וכיף P: 15. ספורט: אוהבים או שונאים?
לא אוהבת

Michalush MI

New member
../images/Emo216.gifמעניין:]..../images/Emo122.gif חם לי../images/Emo178.gif

1. לינקין פארק: מייק או צ'סטר?:צ'סטר:] 2. ערוץ מוזיקה: MTV או VH1?:תלוי, יש כמה שירים טובים בVH1..אבל MTV:] 3. סולנים: בנים או בנות?:תלוי, אבל אני הולכת על בנים 4. קורנל: בסאונדגארדן או באודיוסלייב?:אודיוסלייב
5. ...ובלי קורנל: בRATM או באודיוסלייב?:
6. עשור: שנות ה80 או ה90.:מ-85-95..חח 7. איפור: בראיין מולקו או מרלין מנסון?:מרלין..ורק האיפור
8. העדפה אישית: מטאל צרחני או אקוסטי שקט?:אף אחד 9. הופעה: בטלוויזיה או בMP3?:טלויזיה 10. מה יותר חשוב: מוזיקה עם משמעות או שתהיה קליטה וכיפית?:מ-ש-מ-ע-ו-ת, אבל שהלחן יהיה קליט והכל.. 11. הרע במיעוטו: מזרחית או טראנס?:טראנס:] 12. הרע במיעוטו 2: לעשות את המבחנים או לקבל את התוצאות שלהם?:לעשות 13. לשמוע בעבודה: גלגל"צ או מוסיקה 24?:גלגלצ 14.ניגון אווירי: גיטרת אוויר או תופי אוויר?:חחח 15. ספורט: אוהבים או שונאים?:אוהביםם!!!

CitizenErased

New member
רק לי עצוב שאנשים פה לא מכירים את אודיוסלייב,

סאונדגרדן והכי גרוע.. רייג'?!

Michalush MI

New member
../images/Emo216.gifדווקא את אודיוסלייב אני מכירה בזכות אחי

הגדול, שגם הכיר לי את מיוז לעומק..חח אודיוסלייב היו טובים, אהבתי את הקאבר שלהם לAnother Brick In The Wall של פינק פלויד..חחח

CitizenErased

New member
לטעמי סאונדגרדן היו יותר טובים

אבל בכל מקרה אין מה להשוות בכלל לרייג'.. שהם ממש מעולים. וגם היו בארץ פעמיים.. מה אני לא אתן כדי שהם יבואו שוב

הלוואי../images/Emo45.gif../images/Emo223.gif

זה לא פייר הייתי קטנה מדי אז ואפילו לא הכרתי אותם

elknetld2kil

New member
עזבי את זה!

כמעט אף אחד פה לא יודע מה זה Air Guitar ותופי אוויר. זה כבר ממש מטריד...

CitizenErased

New member
חחחחחחחח

בטרפלגר לפני הוומבלי-וויקאנד הם עשו תחרות פסנתר אוויר.. שזה כבר באמת היה משהו חח כולם הזכירו לי אוגרים משום מה.

Rose131

New member
נו, שעושים כזה עם הידיים באוויר../images/Emo12.gif

האלה שאת רואה בהופעות כזה חשים כאילו הם מנגנים באוויר?

KRUEGER

New member
אהה! חח יש לזה שם?../images/Emo2.gif

איזה מוזר
במקרה כזה, גיטרה לוקחת

Michalush MI

New member
../images/Emo216.gifאאאההה!!. אז ברור שכן

גיטרה במיוחד ותופים זה בסט..
אני בטוחה שאני יודעת מה אני עושה, אבל אין לי מושג

elknetld2kil

New member
הסבר למי שלא יודע

גיטרת אוויר (אייר גיטאר) זה כשמנגנים בגיטרה דימיונית שלא קיימת (לעשה מנגנים על אוויר). עם תופים זה אותו הדבר, אבל רק עושים כאילו מנגנים בתופים, ולא בגיטרה. יש מבין?

למעלה