סקר מוזיקלי נחמד

\

1. לינקין פארק: מייק או צ'סטר? אין לי מושג מי זה מי, אז... 2. ערוץ מוזיקה: MTV או VH1? אמטיוי 3. סולנים: בנים או בנות? גם וגם 4. קורנל: בסאונדגארדן או באודיוסלייב? אהא ברור 5. ...ובלי קורנל: בRATM או באודיוסלייב? ^ 6. עשור: שנות ה80 או ה90. לאדעת 7. איפור: בראיין מולקו או מרלין מנסון? בריאן! 8. העדפה אישית: מטאל צרחני או אקוסטי שקט? אקוסטי שקט 9. הופעה: בטלוויזיה או בMP3? בטלוויזיה 10. מה יותר חשוב: מוזיקה עם משמעות או שתהיה קליטה וכיפית? גם וגם 11. הרע במיעוטו: מזרחית או טראנס? טראנס 12. הרע במיעוטו 2: לעשות את המבחנים או לקבל את התוצאות שלהם? לקבל את התוצאה 13. לשמוע בעבודה: גלגל"צ או מוסיקה 24? גלגלצ 14.ניגון אווירי: גיטרת אוויר או תופי אוויר? נמ? 15. ספורט: אוהבים או שונאים? איכ

Let it Bleed

New member
שליD:../images/Emo217.gif

. לינקין פארק: מייק או צ'סטר?צ'סטר [זה הסולן, נכון?] 2. ערוץ מוזיקה: MTV או VH1?אמטיוי 3. סולנים: בנים או בנות?תלוי 4. קורנל: בסאונדגארדן או באודיוסלייב?אה... 5. ...ובלי קורנל: בRATM או באודיוסלייב?>< 6. עשור: שנות ה80 או ה90.תשעים. 7. איפור: בראיין מולקו או מרלין מנסון?לאדעת 8. העדפה אישית: מטאל צרחני או אקוסטי שקט?תלוי מתי, כרגע מטאל צרחני 9. הופעה: בטלוויזיה או בMP3?בטלוויזיה 10. מה יותר חשוב: מוזיקה עם משמעות או שתהיה קליטה וכיפית?גם וגם, זה הכי חשוב 11. הרע במיעוטו: מזרחית או טראנס?טראנס! 12. הרע במיעוטו 2: לעשות את המבחנים או לקבל את התוצאות שלהם?לקבל את התוצאות.. חח 13. לשמוע בעבודה: גלגל"צ או מוסיקה 24?גלגלצ.. חבל שאני לא עובדת P: 14.ניגון אווירי: גיטרת אוויר או תופי אוויר?חח גם וגם, אני תמיד עושה גם וגם 15. ספורט: אוהבים או שונאים?שונאת

KRUEGER

New member
../images/Emo9.gif

1. לינקין פארק: מייק או צ'סטר? פתק לבן ^ ^ 2. ערוץ מוזיקה: MTV או VH1? אמ טי ווי 3. סולנים: בנים או בנות? תלוי...לשמוע - של מי הכל טוב יותר, לראות - בנים
4. קורנל: בסאונדגארדן או באודיוסלייב?
5. ...ובלי קורנל: בRATM או באודיוסלייב? כנ"ל 6. עשור: שנות ה80 או ה90? שמונים נראה לי
7. איפור: בראיין מולקו או מרלין מנסון? מרלין מנסון ^ ^ 8. העדפה אישית: מטאל צרחני או אקוסטי שקט? אקוסטי שקט
9. הופעה: בטלוויזיה או בMP3? אמ פי 3 (זה מה שקורה כשיש רק 1 ו2
) 10. מה יותר חשוב: מוזיקה עם משמעות או שתהיה קליטה וכיפית? עקרונית עם משמעות, אבל תלוי במצברוח... 11. הרע במיעוטו: מזרחית או טראנס? מזרחית:S 12. הרע במיעוטו 2: לעשות את המבחנים או לקבל את התוצאות שלהם? לקבל...למרות שנראה לי שללמוד לוקח את שניהם
13. לשמוע בעבודה: גלגל"צ או מוסיקה 24? גלגל"צ 14.ניגון אווירי: גיטרת אוויר או תופי אוויר? אה?
15. ספורט: אוהבים או שונאים? אוהבת ^ ^

elknetld2kil

New member
לי יש גם ערוץ 10

מצד אחד אני מרגיש טוב לראות שיש אנשים עם פחות ערוצים ממני, אבל מצד שני אני מסתכל על שאר המדינה ואני מרגיש ממש
.

חם לי.....

1. לינקין פארק: מייק או צ'סטר? צ'סטר 2. ערוץ מוזיקה: MTV או VH1? אמ טי וי 3. סולנים: בנים או בנות? תלוי בסיגנון 4. קורנל: בסאונדגארדן או באודיוסלייב? סאונדגארדן כמובן 5. ...ובלי קורנל: בRATM או באודיוסלייב? אודיוסלייב, רק כי אני לא מתה על רייג' 6. עשור: שנות ה80 או ה90. 90, שנות ה80 מטרידות אותי ממש 7. איפור: בראיין מולקו או מרלין מנסון? בריאן מולקו, כי למרות שיש לו מוזיקה טובה מרלין מנסון מטריד אותי ממש 8. העדפה אישית: מטאל צרחני או אקוסטי שקט? מטאל, אבל לא חייב צרחני( ראו ערך קטטוניה...) 9. הופעה: בטלוויזיה או בMP3? לייב, ואם אין כסף טלויזיה 10. מה יותר חשוב: מוזיקה עם משמעות או שתהיה קליטה וכיפית? משמעות יותר חשובה מתת רמה של שירים כיפים 11. הרע במיעוטו: מזרחית או טראנס? מזרחית זה השטן, טראנסים עוד אפשר לסבול 12. הרע במיעוטו 2: לעשות את המבחנים או לקבל את התוצאות שלהם? גם וגם 13. לשמוע בעבודה: גלגל"צ או מוסיקה 24? אין עבודה אין רדיו..... אבל אם הייתי עובדת אז גלגל"צ 14.ניגון אווירי: גיטרת אוויר או תופי אוויר? אייר גיטר זה הכי אחי! 15. ספורט: אוהבים או שונאים? אני אבחר באפשרות השניה

Rose131

New member
..

1. לינקין פארק: מייק או צ'סטר? מי?
2. ערוץ מוזיקה: MTV או VH1? לפעמים זה ולפעמים זה, מה. 3. סולנים: בנים או בנות? נו. תלוי כזה. בגלל זה וילה זה הכי טוב, מה. 4. קורנל: בסאונדגארדן או באודיוסלייב? הממ 5. ...ובלי קורנל: בRATM או באודיוסלייב? הממ? 6. עשור: שנות ה80 או ה90? 90 7. איפור: בראיין מולקו או מרלין מנסון? מרלין מנסון, רק בלי העין ובלי.. כל השאר
8. העדפה אישית: מטאל צרחני או אקוסטי שקט? הכל תלוי נו
9. הופעה: בטלוויזיה או בMP3? טלוויזיה 10. מה יותר חשוב: מוזיקה עם משמעות או שתהיה קליטה וכיפית? למה לא ביחד? 11. הרע במיעוטו: מזרחית או טראנס? מזרחית 12. הרע במיעוטו 2: לעשות את המבחנים או לקבל את התוצאות שלהם?לעשות את המבחנים 13. לשמוע בעבודה: גלגל"צ או מוסיקה 24? גלגלצ 14.ניגון אווירי: גיטרת אוויר או תופי אוויר? גיטרה 15. ספורט: אוהבים או שונאים? איכ.

MoonyAvFreak

New member
האאאאאאאאא

1. לינקין פארק: מייק או צ'סטר?מייק 2. ערוץ מוזיקה: MTV או VH1? אמ טי וי 3. סולנים: בנים או בנות?תלוי, אבל בדרכלל בנים. 4. קורנל: בסאונדגארדן או באודיוסלייב?X 5. ...ובלי קורנל: בRATM או באודיוסלייב?הא? 6. עשור: שנות ה80 או ה90.לאדעת 7. איפור: בראיין מולקו או מרלין מנסון?לכו לישון 8. העדפה אישית: מטאל צרחני או אקוסטי שקט?לא אוהבת מטאל 9. הופעה: בטלוויזיה או בMP3?טלויזיה 10. מה יותר חשוב: מוזיקה עם משמעות או שתהיה קליטה וכיפית?משמעות 11. הרע במיעוטו: מזרחית או טראנס?טראנס אם כבר 12. הרע במיעוטו 2: לעשות את המבחנים או לקבל את התוצאות שלהם?לעשות 13. לשמוע בעבודה: גלגל"צ או מוסיקה 24?גלגלצ 14.ניגון אווירי: גיטרת אוויר או תופי אוויר?תופיםXD 15. ספורט: אוהבים או שונאים?בין לבין?

i love TAI

New member
אמממ.... כן אז ככה..

1. לינקין פארק: מייק או צ'סטר? אפאחד D: 2. ערוץ מוזיקה: MTV או VH1? MTV 3. סולנים: בנים או בנות? בנים
4. קורנל: בסאונדגארדן או באודיוסלייב? אודיאובלייב 5. ...ובלי קורנל: בRATM או באודיוסלייב? אודיאוסלייב 6. עשור: שנות ה80 או ה90. 80! הם היו כאלה מאגניבים שם חחח... 7. איפור: בראיין מולקו או מרלין מנסון?NONE OF THE ABOVE [בעיקר כי את בראיין מולקו אני לא מכירה ואני ממש מפחדת ממרלין מנסון] 8. העדפה אישית: מטאל צרחני או אקוסטי שקט? אקוסטי שקט 9. הופעה: בטלוויזיה או בMP3?טלוויזיה! 10. מה יותר חשוב: מוזיקה עם משמעות או שתהיה קליטה וכיפית? מוזיקה עם משמעות!!! 11. הרע במיעוטו: מזרחית או טראנס? אני נאלצת לומר טראנס... 12. הרע במיעוטו 2: לעשות את המבחנים או לקבל את התוצאות שלהם? לעשות את המבחנים
13. לשמוע בעבודה: גלגל"צ או מוסיקה 24? גלגל"צ 14.ניגון אווירי: גיטרת אוויר או תופי אוויר? גירטרה 15. ספורט: אוהבים או שונאים?איפשהו באמצע

Runt

New member
להלהלהלה זה כיף

. לינקין פארק: מייק או צ'סטר? צ'סטר, למרות שמייק הוא כנראה היותר מוכשר 2. ערוץ מוזיקה: VH1 לנצח 3. סולנים: בנים או בנות? בנים 4. קורנל: בסאונדגארדן או באודיוסלייב? שניהם טובים, אני בכלל לא אוהבת אותו! S: 5. ...ובלי קורנל: בRATM או באודיוסלייב? RATM כנראה 6. עשור: שנות ה80 או ה90. ניינטיזזזזז לנצח! 7. איפור: בראיין מולקו או מרלין מנסון? המ.. בריאן מולוקו, למרות שעדיף בלי 8. העדפה אישית: מטאל צרחני או אקוסטי שקט? אקוסטי.. אגסוטנה
9. הופעה: LIVE 10. מה יותר חשוב: מוזיקה עם משמעות או שתהיה קליטה וכיפית? תלוי במצב רוח 11. הרע במיעוטו: מזרחית או טראנס? מזרחית 12. הרע במיעוטו 2: לעשות את המבחנים או לקבל את התוצאות שלהם? לעשות אותם 13. לשמוע בעבודה: גלגל"צ או מוסיקה 24? גלגל"צ, לפחות יש מצב למשהו נחמד 14.ניגון אווירי: גיטרת אוויר או תופי אוויר? תופיםםםם 15. ספורט: אוהבים או שונאים? בעקרון אין לי בעיה עם ספורט כל עוד הוא לא חלק מתוכנית הלימודים

sha na na revol

New member
../images/Emo13.gif טוב

1. לינקין פארק: מייק או צ'סטר? צ'סטר 2. ערוץ מוזיקה: MTV או VH1? לא רואה. 3. סולנים: בנים או בנות? גם וגם. 4. קורנל: בסאונדגארדן או באודיוסלייב? אודיוסלייב 5. ...ובלי קורנל: בRATM או באודיוסלייב? לא הבנתי. 6. עשור: שנות ה80 או ה90. התשעים, אבל דה כאילו. 7. איפור: בראיין מולקו או מרלין מנסון? פיט דוקרטי. 8. העדפה אישית: מטאל צרחני או אקוסטי שקט? אקוסטי, כל עוד זה לא מטאל אקוסטי. :-\ 9. הופעה: בטלוויזיה או ב MP3?באמ.פי, דה. 10. מה יותר חשוב: מוזיקה עם משמעות או שתהיה קליטה וכיפית? זה לא סותר
.... וצריך שיהיה שניהם, מה הטעם לשמוע שיר אם אתה לא נהנה לשמוע אותו, הוא יאבד מהמשמעות שלו. 11. הרע במיעוטו: מזרחית או טראנס? מזרחית, וזה ממש לא רע. 12. הרע במיעוטו 2: לעשות את המבחנים או לקבל את התוצאות שלהם? אפשר לקבל תוצאה בלי לעשות מבחן
... אז אני בעד. 13. לשמוע בעבודה: גלגל"צ או מוסיקה 24? גלגל"צ. 14.ניגון אווירי: גיטרת אוויר או תופי אוויר? גיטרה אוף קורס. 15. ספורט: אוהבים או שונאים? אוהב רק לצפות

למעלה