סקר מוזיקלי נחמד

CitizenErased

New member
חח רק הרגע נקלט לי...

אודיוסלייב הקליטו משהו בלי כריס? לא נראה לי שאי פעם שמעתי כזה דבר חח פשוט ברגע שראיתי RATM ישר ידעתי מה לענות וזה לא כל כך שינה לי מה יש בצד השני חח

elknetld2kil

New member
הניסוח שלי ממש עילג

התכוונתי ל3 הנגנים שניגנו גם בRATM וגם בAS (טום מורלו וה2 האחרים).

Wild Eye Joker

New member
../images/Emo181.gif

1. לינקין פארק: מייק או צ'סטר? לא מכירה
2. ערוץ מוזיקה: MTV או VH1? אמטיוי 3. סולנים: בנים או בנות? בנים 4. קורנל: בסאונדגארדן או באודיוסלייב?
5. ...ובלי קורנל: בRATM או באודיוסלייב?
6. עשור: שנות ה80 או ה90. 90:] 7. איפור: בראיין מולקו או מרלין מנסון? אפחד 8. העדפה אישית: מטאל צרחני או אקוסטי שקט? תלוי במצברוח 9. הופעה: בטלוויזיה או בMP3? TV 10. מה יותר חשוב: מוזיקה עם משמעות או שתהיה קליטה וכיפית? משמעות. אבל לא יזיק שתהיה כיפית 11. הרע במיעוטו: מזרחית או טראנס? מזרחית 12. הרע במיעוטו 2: לעשות את המבחנים או לקבל את התוצאות שלהם? לקבל תוצאות 13. לשמוע בעבודה: גלגל"צ או מוסיקה 24? גלגלגלגלגלצ 14.ניגון אווירי: גיטרת אוויר או תופי אוויר? גיטרה 15. ספורט: אוהבים או שונאים?

D:

1. לינקין פארק: מייק או צ'סטר? מייק 2. ערוץ מוזיקה: MTV או VH1? אממ.. MTV 3. סולנים: בנים או בנות? בנים 4. קורנל: בסאונדגארדן או באודיוסלייב? סאונדגארדן 5. ...ובלי קורנל: בRATM או באודיוסלייב? רייג' !!
6. עשור: שנות ה80 או ה90. שנות ה-90. 7. איפור: בראיין מולקו או מרלין מנסון? נמנע. 8. העדפה אישית: מטאל צרחני או אקוסטי שקט? באמצע. 9. הופעה: בטלוויזיה או בMP3? טלויזיה. 10. מה יותר חשוב: מוזיקה עם משמעות או שתהיה קליטה וכיפית? קליטה וכיפית. 11. הרע במיעוטו: מזרחית או טראנס? מזרחית 12. הרע במיעוטו 2: לעשות את המבחנים או לקבל את התוצאות שלהם? לעשות את המבחנים 13. לשמוע בעבודה: גלגל"צ או מוסיקה 24? גלגל"צ 14.ניגון אווירי: גיטרת אוויר או תופי אוויר? גיטרת אוויר 15. ספורט: אוהבים או שונאים? אוהב

LIly845

Well-known member
להלה

. לינקין פארק: מייק או צ'סטר?מייק 2. ערוץ מוזיקה: MTV או VH1VH1? 3. סולנים: בנים או בנות?בנים 4. קורנל: בסאונדגארדן או באודיוסלייב?סאונדגארדן 5. ...ובלי קורנל: בRATM או באודיוסלייב?אודיוסלייב 6. עשור: שנות ה80 או ה90.90 7. איפור: בראיין מולקו או מרלין מנסון?ברייאן מולקו 8. העדפה אישית: מטאל צרחני או אקוסטי שקט?אקוסטי 9. הופעה: בטלוויזיה או בטלוויזיהMP3? 10. מה יותר חשוב: מוזיקה עם משמעות או שתהיה קליטה וכיפית?זה לא ממש משנה לי 11. הרע במיעוטו: מזרחית או טראנס?טראנס 12. הרע במיעוטו 2: לעשות את המבחנים או לקבל את התוצאות שלהם?לעשות 13. לשמוע בעבודה: גלגל"צ או מוסיקה 24?גלגל"צ 14.ניגון אווירי: גיטרת אוויר או תופי אוויר?גיטרה 15. ספורט: אוהבים או שונאים?שונאתתת

טוב..../images/Emo223.gif

1. לינקין פארק: מייק או צ'סטר? צ'סטר 2. ערוץ מוזיקה: MTV או VH1? MTV ועדיף 2 3. סולנים: בנים או בנות? בנות ברוק 4. קורנל: בסאונדגארדן או באודיוסלייב? אודיוסלב 5. ...ובלי קורנל: בRATM או באודיוסלייב? RATM 6. עשור: שנות ה80 או ה90. 90.. 7. איפור: בראיין מולקו או מרלין מנסון? מרלין 8. העדפה אישית: מטאל צרחני או אקוסטי שקט? אקוסטי 9. הופעה: בטלוויזיה או בMP3? טלוויזיה ברור 10. מה יותר חשוב: מוזיקה עם משמעות או שתהיה קליטה וכיפית? עם משמעות 11. הרע במיעוטו: מזרחית או טראנס? טראנס 12. הרע במיעוטו 2: לעשות את המבחנים או לקבל את התוצאות שלהם?אני יותר נלחצת כשמקבלים את התוצאות 13. לשמוע בעבודה: גלגל"צ או מוסיקה 24? גלגל"צ אני מניחה 14.ניגון אווירי: גיטרת אוויר או תופי אוויר? תופים 15. ספורט: אוהבים או שונאים? די אוהבת

PATD

New member
../images/Emo124.gif

1. לינקין פארק: מייק או צ'סטר? none 2. ערוץ מוזיקה: MTV או VH1?MTV 3. סולנים: בנים או בנות?בנים
4. קורנל: בסאונדגארדן או באודיוסלייב?
5. ...ובלי קורנל: בRATM או באודיוסלייב?
6. עשור: שנות ה80 או ה90.ה-90 7. איפור: בראיין מולקו או מרלין מנסון?לא מכירה את הראשון ולא אוהבת את השני
8. העדפה אישית: מטאל צרחני או אקוסטי שקט?תלוי מתי 9. הופעה: בטלוויזיה או בMP3?בלייב
10. מה יותר חשוב: מוזיקה עם משמעות או שתהיה קליטה וכיפית?לרוב משמעות.. אבל שוב תלוי מתי 11. הרע במיעוטו: מזרחית או טראנס?טראנס.. מזרחית זה זוועה!
12. הרע במיעוטו 2: לעשות את המבחנים או לקבל את התוצאות שלהם?לקבל תוצאות 13. לשמוע בעבודה: גלגל"צ או מוסיקה 24?גלגלצ 14.ניגון אווירי: גיטרת אוויר או תופי אוויר?מה
15. ספורט: אוהבים או שונאים?שונאים חח אני עצלנית!

orw93

New member
../images/Emo205.gif

1. לינקין פארק: מייק או צ'סטר?מאיפה לי?!
2. ערוץ מוזיקה: MTV או VH1?MTV 3. סולנים: בנים או בנות?בנים 4. קורנל: בסאונדגארדן או באודיוסלייב? 5. ...ובלי קורנל: בRATM או באודיוסלייב? 6. עשור: שנות ה80 או ה90.90 7. איפור: בראיין מולקו או מרלין מנסון? 8. העדפה אישית: מטאל צרחני או אקוסטי שקט?משו באמצע 9. הופעה: בטלוויזיה או בMP3?בטלויזיה 10. מה יותר חשוב: מוזיקה עם משמעות או שתהיה קליטה וכיפית?גם וגם 11. הרע במיעוטו: מזרחית או טראנס?טראנס 12. הרע במיעוטו 2: לעשות את המבחנים או לקבל את התוצאות שלהם?לעשות אותם. שאת התוצאות ישמרו לעצמםXD 13. לשמוע בעבודה: גלגל"צ או מוסיקה 24?24 14.ניגון אווירי: גיטרת אוויר או תופי אוויר?|Xדגש|אין לי מושג מה זה
אבל נגיד שגיטרה 15. ספורט: אוהבים או שונאים?תלוי איזה, איפה, מתי.

:)

1. לינקין פארק: מייק או צ'סטר?צ'סטר 2. ערוץ מוזיקה: MTV או VH1?אמטיוי 3. סולנים: בנים או בנות?בניםםםםםם 4. קורנל: בסאונדגארדן או באודיוסלייב? 5. ...ובלי קורנל: בRATM או באודיוסלייב? 6. עשור: שנות ה80 או ה90.90 7. איפור: בראיין מולקו או מרלין מנסון?מרלין 8. העדפה אישית: מטאל צרחני או אקוסטי שקט?לא יודעת .. תלוי ... 9. הופעה: בטלוויזיה או בMP3?טלוויזיה 10. מה יותר חשוב: מוזיקה עם משמעות או שתהיה קליטה וכיפית?תלוי במצב רוח 11. הרע במיעוטו: מזרחית או טראנס? 12. הרע במיעוטו 2: לעשות את המבחנים או לקבל את התוצאות שלהם?לעשות 13. לשמוע בעבודה: גלגל"צ או מוסיקה 24?גלגל"צ 14.ניגון אווירי: גיטרת אוויר או תופי אוויר?גיטרההה 15. ספורט: אוהבים או שונאים?שונאים חח

t a o t a o

New member
../images/Emo26.gif

1. לינקין פארק: מייק או צ'סטר? צ'סטר 2. ערוץ מוזיקה: MTV אוVH1 VH1? 3. סולנים: בנים או בנות? בנים 4. קורנל: בסאונדגארדן או באודיוסלייב? סאונדגרדן 5. ...ובלי קורנל: בRATM או באודיוסלייב? רייג' 6. עשור: שנות ה80 או ה90. 90 7. איפור: בראיין מולקו או מרלין מנסון? מולקו 8. העדפה אישית: מטאל צרחני או אקוסטי שקט? אקוסטי 9. הופעה: בטלוויזיה או באמפי3? בפאב. 10. מה יותר חשוב: מוזיקה עם משמעות או שתהיה קליטה וכיפית? אלה שני דברים שלא סותרים אחד את השני, אפשר(ורצוי) לשלב 11. הרע במיעוטו: מזרחית או טראנס? טראנס 12. הרע במיעוטו 2: לעשות את המבחנים או לקבל את התוצאות שלהם? לעשות 13. לשמוע בעבודה: גלגל"צ או מוסיקה 24? גלגל"צ 14.ניגון אווירי: גיטרת אוויר או תופי אוויר? איירבאס. אררר..... יש לי נטיה להתמקד ב-באסליין, אז זה. 15. ספורט: אוהבים או שונאים? רק בטלויזיה, רק לפעמים.

../images/Emo192.gif

1. לינקין פארק: מייק או צ'סטר? אמ אה צ'סטר?
אין לי מושג מי אלה חח 2. ערוץ מוזיקה: MTV או VH1? VH1 3. סולנים: בנים או בנות? בנים 4. קורנל: בסאונדגארדן או באודיוסלייב? סאונדגרדן 5. ...ובלי קורנל: בRATM או באודיוסלייב? RATM 6. עשור: שנות ה80 או ה90. 90 7. איפור: בראיין מולקו או מרלין מנסון? בראיין מולקו 8. העדפה אישית: מטאל צרחני או אקוסטי שקט? אקוסטי שקט 9. הופעה: בטלוויזיה או בMP3? בטלוויזיה 10. מה יותר חשוב: מוזיקה עם משמעות או שתהיה קליטה וכיפית? לאדעת, תלוי באומן 11. הרע במיעוטו: מזרחית או טראנס? טראנס 12. הרע במיעוטו 2: לעשות את המבחנים או לקבל את התוצאות שלהם? לעשות את המבחן 13. לשמוע בעבודה: גלגל"צ או מוסיקה 24? גלגל"צ 14.ניגון אווירי: גיטרת אוויר או תופי אוויר? גיטרת אוויר 15. ספורט: אוהבים או שונאים? שונאת

GD ROCKS

New member
../images/Emo152.gif

1. לינקין פארק: מייק או צ'סטר? אין לי מושג מיזה מייק, אז צ'סטר 2. ערוץ מוזיקה: MTV או VH1? מטיוי 3. סולנים: בנים או בנות? :////////// קשה מדי. לא יודעת. בנים. 4. קורנל: בסאונדגארדן או באודיוסלייב? אודיוסלייב 5. ...ובלי קורנל: בRATM או באודיוסלייב? האמהאמ RATM!!!!!!!! 6. עשור: שנות ה80 או ה90.: ה90 7. איפור: בראיין מולקו או מרלין מנסון? ממממ................ איןלי מושג מיזה בראיין מולקו. 8. העדפה אישית: מטאל צרחני או אקוסטי שקט? תלוי במצברוח :) 9. הופעה: בטלוויזיה או בMP3? טלוויזיה. 10. מה יותר חשוב: מוזיקה עם משמעות או שתהיה קליטה וכיפית? משמעות. 11. הרע במיעוטו: מזרחית או טראנס? טראנס 12. הרע במיעוטו 2: לעשות את המבחנים או לקבל את התוצאות שלהם? לעשות את המבחנים. 13. לשמוע בעבודה: גלגל"צ או מוסיקה 24? גלגלצ 14.ניגון אווירי: גיטרת אוויר או תופי אוויר? גיטרת אוויר ! 15. ספורט: אוהבים או שונאים? אוהבים (נורא קשור למוזיקה P;)

טוב.

פעם הייתי פה, בעיקר בקומונה. אז אממ.. אני מקווה שהפעם אני אשאר. 1. לינקין פארק: מייק או צ'סטר? צ'סטר 2. ערוץ מוזיקה: MTV או VH1? אמטיוי 3. סולנים: בנים או בנות? תלוי 4. קורנל: בסאונדגארדן או באודיוסלייב? אמ 5. ...ובלי קורנל: בRATM או באודיוסלייב? אמ? 6. עשור: שנות ה80 או ה90? ה-80 7. איפור: בראיין מולקו או מרלין מנסון? מרללין מנסון 8. העדפה אישית: מטאל צרחני או אקוסטי שקט? תלוי 9. הופעה: בטלוויזיה או בMP3? טלוויזיה 10. מה יותר חשוב: מוזיקה עם משמעות או שתהיה קליטה וכיפית? משמעות 11. הרע במיעוטו: מזרחית או טראנס? טראנס, רק לא מזרחית 12. הרע במיעוטו 2: לעשות את המבחנים או לקבל את התוצאות שלהם? לקבל את התוצאות 13. לשמוע בעבודה: גלגל"צ או מוסיקה 24? גלגל" 14.ניגון אווירי: גיטרת אוויר או תופי אוויר? תופים 15. ספורט: אוהבים או שונאים? אוהבת

litaf1

New member
התשובות שלי... =]

1. לינקין פארק: מייק או צ'סטר? מייק 2. ערוץ מוזיקה: MTV 3. סולנים: בנים או בנות? בנים 4. קורנל: בסאונדגארדן או באודיוסלייב? אדיוסלייב 5. ...ובלי קורנל: בRATM או באודיוסלייב? RATM 6. עשור: שנות ה80 או ה90. 90!!! 7. איפור: בראיין מולקו או מרלין מנסון? מנסון =) 8. העדפה אישית: מטאל צרחני או אקוסטי שקט? מטאל צרחני 9. הופעה: בטלוויזיה!! 10. מה יותר חשוב: מוזיקה עם משמעות או שתהיה קליטה וכיפית? משמעות.. אני אוהבת להקשיב לליריקה ולנסות להבין על מה מדברים.. 11. הרע במיעוטו: מזרחית או טראנס? מזרחית!!!!!! בלעעעעעעע 12. הרע במיעוטו 2: לעשות את המבחנים או לקבל את התוצאות שלהם? תוצאות חחח 13. לשמוע בעבודה: גלגל"צ או מוסיקה 24? גלגלצ! 14.ניגון אווירי: גיטרת אוויר או תופי אוויר? גיטרות אוויר 15. ספורט: אוהבים או שונאים? תלוי איזה- כדורגל שונאת, כדורסל והיאבקות (מכורההה
)אוהבת

Djerry

New member
../images/Emo189.gif

1. לינקין פארק: מייק או צ'סטר? צ'סטר 2. ערוץ מוזיקה: MTV או VH1? VH1 3. סולנים: בנים או בנות? בנים 4. קורנל: בסאונדגארדן או באודיוסלייב? אודיוסלייב אני שומעת יותר אבל סאונדגארדן יותר טובים... אז לא יודעת 5. ...ובלי קורנל: בRATM או באודיוסלייב? RATM כמובן 6. עשור: שנות ה80 או ה90. - 90 7. איפור: בראיין מולקו או מרלין מנסון? בראיין מולקו 8. העדפה אישית: מטאל צרחני או אקוסטי שקט? אקוסטי שקט 9. הופעה: בטלוויזיה או בMP3? טלויזיה 10. מה יותר חשוב: מוזיקה עם משמעות או שתהיה קליטה וכיפית? עם משמעות 11. הרע במיעוטו: מזרחית או טראנס? טראנס (לפעמים זה ממש לא רע. אבל רק לפעמים) 12. הרע במיעוטו 2: לעשות את המבחנים או לקבל את התוצאות שלהם? לקבל את התוצאות 13. לשמוע בעבודה: גלגל"צ או מוסיקה 24? גלגל"צ, אבל אני לא עובדת 14.ניגון אווירי: גיטרת אוויר או תופי אוויר? גיטרת אוויר 15. ספורט: אוהבים או שונאים? אוהבתתתת

למעלה