סקר מ.ב.ד...

שתי שירים מסכים...

וחוסה ומאמינים, שאר השירים אינם נכללים תחת הגדרת מריחות, אם כי הייתי מייעץ למורדכי שטוב היה עושה והיה מוותר עליהם.

תשובות...

1. פריד מחקה בריקודיו את אותה להקה מבוזה 2. הסכמתך על חלק מהשירים שהזכרתי מעידה כאלף עדים שיש עוד הרבה שירים של פריד שאתה מסכים שהם מרוחים רק מפני שלא הזכרתי עוד שירים אז לא אמרת עוד. 3. זה ששמעת באותו רגע את מורדכי זה לא מעיד שמשמיעים את שיריו תמידים כסידרם למרות שכך היה צריך לעשות לאור הביקוש הרב לשיריו.

צר לי אבל אתה טועה

השירים כח ודע לפני תמיד עמדו לנגד עיני כשירים מיותרים למרות שגם בהם השקיע פריד את המירב. יש רק עוד שיר אחד ויחיד שאני סבור שהוא מיותר וגם לא מושקע וזה, השמים מתוך אדרבה. זהו! גם אם תתעקש, אין עוד שירים לא מושקעים או מיותרים של פריד. פשוט אין!

אענה לך...

1. את מורדכי אני אוהב כי אני אוהב אותו, ולא בגלל יחצנות או השפעה של מישהו אחר, הנה למשל הוא ייחצן גם את שוואקי ולמרות זאת אני לא אוהב את שוואקי, 2. חשבתי שאתה עושה עבודה מקצועית, נראה שלא כך פני הדברים, תבדוק ותראה שיוסי גרין הלחין למורדכי לפחות סכום כפול מהמספר שאמרת. 3. יש לפריד הרבה מריחות, ומה לעשות שיש כאלה שאוהבים גם מריחות.

תשובתי

מקום ראשון : אודך ה' אלוקי [מתוך אוהבי ה'] מקום שני: אודך ה' אלוקי [מתוך אוהבי ה'] מקום שלישי אודך ה' אלוקי [מתוך אוהבי ה']. בקיצור: זה השיר שלו מתוך התקליט שלו. הערה: דעתי איננה מחייבת אף אחד אחר...

גם אתה אוהב...

את הדיסק הזה? לדעתי הדיסק אוהבי ה` זה הדיסק הכי טוב של מורדכי.

כן. גם אני אוהב

ולי יש בבית תקליט גדול. ישן. כזה מפעם עם חור באמצע...לא דיסק. והפטיפון לא תקין. לדעתי "אודך" זה השיר הכי טוב שלו בכל הזמנים. איזה רגש שיש בשיר הזה. וגם כל התקליט יפה.

אם היית שואל אותי...

לפני שנתיים מה השיר האהוב עלי ביותר? הייתי עונה לך שאודך! אך כבר שמעתי אותו המון פעמים והוא נמאס לי, משא"כ השירים האחרים שאני הזכרתי מאותו דיסק אני שמעתי אותם המון פעמים והם עוד לא נמאסו עלי.

למעלה