סקר מ.ב.ד...

שיSY

New member
וואיייי,

איזה שירשור ארוך!!! לא נמאס לכם לריב? הרי בין כה וכה אף אחד לא ישתכנע מהשני, "כשם שפרצופיהם שונים כך דעותיהם שונים". אני אוחז שמ.ב.ד. הוא זמר טוב ששיריו נכנסו לתודעת עם ישראל, וכן א. פריד שיש לו שירי רגש עם קול יפה. זו דעתי, ואיני מתכוון להשתכנע מאף אחד.

שיSY

New member
אכן.

אבל זה מעצבן להגיע כל פעם עד לפה, שהכדור מסתובב ומסתובב לו.....

שיתחיל...

לשמוע קצת את מה שהעם רוצה ולא ישיר כל פעם את אותם שירים כך אמר ידידיה מאיר עכשיו בתוכנית שטענת שאתה מאזין לה.

קמתי עכשיו משינת הלילה

ראיתי את דברי אש 50 שבעצם אומר כמוני שבן דוד מוצלח רק בקולו ופריד, הוא הדגיש, בקולו ובמקצועיותו. ראיתי גם את דבריך רפי על ידידיה מאיר. גם אני שמעתי אותו והוא אומר טענה ישנה ונכונה שגם אני טוען אותה שנים. לא שמת לב, אבל, לפרט קטן. הוא דיבר על ה ו פ ע ו ת. אני אישית הייתי מתקשר בלי סוף לפריד לפני הופעותיו ומתחנן אליו שיגוון בהופעותיו. פעם זה עזר ופעם לא. הסברתי לו שנמאס לשמוע כל היום את חזק ואת דדא ביה. הוא הבין אבל אמר >>>

<<<

שזה מה שהציבור מבקש ורוצה לשמוע. האמת היא שדי הבנתי אותו וזה מאוד כאב לי. וכי אינך יודע רפי שציבור המשתתפים בהופעה הוא בדרך כלל ציבור צעיר שזה החומר שהוא מכיר ואין לו כח לדברים מסובכים? ודווקא לפעמים זה כן עזר והוא שר קטעי חזנות כמו "אלו דברים" בהופעה למען בית חולים שניידר או כמו מחרוזת השבת שהוא הריץ בשעתו. ובן דוד? גם לא שונה. גם אצלו זה אותם שירים בהופעות ולא בזה טמון ההבדל ביניהם. ההבדל הוא בקלטות ובאולפנים>>>

<<<

שם מתגלה פריד במלוא משקיענותו. למרות שגם בהופעות הוא מנקז את כל חלבו ודמו על הבמה, אך שם ישנה את הבעיה שציינתי של מיחזור החומר. לסיכום: בכל מה שקשור להשקעה ולרצינות בהפקה, ובכל מה שקשור לקול כובש ומשכנע ובעצם בכל מה שקשור למוסיקה חסידית מקצועית, ידורג תמיד פריד הראשון ובמרחק של שנות אור אחריו משתרך בן דוד. זה בכלל לא אותה הליגה. פריד הוא ליגה עילית בת קבוצה אחת!

די בבקשה עם זה

שניהם הכי גדולים. וזה ממש לא נוח עם ההודעות האלה בקצה של הקצה... תפתח שירשור חדש אם כל כך בא לך להמשיך בנושא. או שתגיב להודעה הראשונה שפתחה את השירשור אם כל כך בא לך להמשיך דווקא כאן. בכל מקרה שירשור נשאר בראש מקסימום 72 שעות...

מצאת לך פרטנרים אחרים?

מה יש? אני כבר לא ראוי להתווכח איתך או שזוהי שיטת התחמקות חדשה? משיחות מיקוד שערכתי עם מספר אנשים שקראו את כל השירשור לכל אורכו הם אומרים דבר שחוזר על עצמו: ניכר במוחש כי היית שמח לו היה השירשור נקבר והיה מוגש לך הסולם לרדת מהעץ ולכן אתה כל הזמן פונה לתגובות ולמגיבים אחרים או שלא לעצם הענין. ואני שואל אותך: מה כל מציק לך בהתמשכות הפורה של השירשור? האם אתה עומד לפני פרישה דיפלומטית וסגירת הבסטה? אם כן אז אמור את זה בבקשה.

אינני מבין...

איך הגעת למסקנה אומללה כזאת, מכל מקום הציבור לא טיפש והוא ימשיך לאהוב את מורדכי גם אם יהיו אלפי קומבינטורים למינהם.

אני מזועזע! הכל נמחק!

האם יש לך רפי יד במעל??? הרי לא היו שום קללות! למה זה נמחק??? ולמה דווקא תגובתך נשארה אחרונה??? אני פשוט בשוק! האם יש למנהלת הפורום יד בזה? אם כן, היא צריכה מהר ודחוף להסביר איך יש לה לב למחוק השקעה של שעות משני הצדדים! זה פשוט עובר כל גבול!

מתנדב

New member
ההודעה נמחקה על ידי

ואני רמזתי לכם כבר בהודעה אחרת, שתפסיק להתווכח בצורה של התקפה אחד כלפי השני, אתה רוצה להתווכח עם גולש מסויים, תעשה את זה בצורה מכובדת, ולא במילים שלא מתאימות לפורום, כל ויכוח שתכלל השמצה כזאת תמחק במיידית מהפורום כולל התגובות הנלוות, ואם על ידי מחיקת ההודעה זה לא יעזור, אני אאלץ לחסום, אפשר להתווכח בטוב וטעם, גם ללא מילים מיותרות כגון אתה מטומטם וכו' וכו'...

למעלה