סקר נוכחות מאי!!

Synthesia

New member
סקר נוכחות מאי!!../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif

שם - אלבום החודש- שיר החודש של PT- שיר החודש של בלקפילד- להקת החודש - סרט החודש - משהו טוב שקרה לי החודש - משהו רע שקרה לי החודש - תמונה חובה -

Synthesia

New member
אני

שם - נטלי אלבום החודש- Pink flouyd - echoes שיר החודש של Fear of a blank planet שיר החודש של בלקפילד- miss u להקת החודש - dredg סרט החודש - משהו טוב שקרה לי החודש - הרבה בגדים חדשים משהו רע שקרה לי החודש - ניגנב לי הפלאפון תמונה חובה -

handlessman

New member
בא לי כבר FOABP...! ../images/Emo4.gif

שם - עמרי אלבום החודש- Sonata Arctica - Silence שיר החודש של PT- Fear of a Black Planet (אל תדאגו, לא הורדתי או משהו, בסה"כ הוצאתי את האודיו מהקליפ ההוא שהיה... בחרא איכות אבל גם זה משהו) שיר החודש של בלקפילד- ת'אמת לא יצא לי בכלל לשמוע בלאקפילד בזמן האחרון, גם לא יוצא לי בכללי להקשיב למוזיקה בזמן האחרון, קצת עומס... להקת החודש - PT... סרט החודש - ספיידרמן 3... חיחי אחלה סרט... למה לשלם 30 ש"ח על כרטיס קולנוע כשיש אימיול? משהו טוב שקרה לי החודש - ת'אמת, שום דבר מיוחד... אה, בעצם השביתות!! משהויים טובים משהו רע שקרה לי החודש - באמצע הופעה השתחררה לי הרצועהשל הגיטרה וזה היה בסולו שלי, אז זה דפק לי הכל... בעעע תמונה חובה -

אלבום של פורקיופיין טרי אתה לא מעז להוריד,

אבל את ספיידרמן 3 כן? אתה יכול להסביר לי את ההיגיון המעוות?

handlessman

New member
את מי?

ו-35 מה? ולנעמן - לא מבין איך זה מפריע לך אישית, אבל תראה איך אני עובד - אם מדובר במשהו של להקה או סתם של מישהו שאני מעריץ אז אני לא אוריד... אבל מה הבעיה עם סרט? חצי מדינה מורידה סרטים, וזה כולה סרט, וגם בכל מקרה נראה לי אני אלך לראות בקולנוע, כי זה שונה... לא מצאתי שום היגיון מעוות בכל מקרה

וחצי מדינה מורידה שירים,

אז מה? אם אתה אומר שבסופו של דבר אתה רואה את הסרט בקולנוע ומשלם את התמורה על יצירת הסרט אז זה בסדר. פשוט שני הנתונים שהצגת נראו לי משונים

Musedol

New member
../images/Emo45.gif מסכימה.

ותסביר לי שוב, עמרי חביבי יקירי, מה ההבדל בין להוריד סרטים ללהוריד מוזיקה?

handlessman

New member
ש...

סרט שאת משלמת את רואה אותו פעם אחת, דיסק שאת קונה אולי בקצת יותר כסף, בכל זאת הוא נשאר אצלך תמיד... בכל מקרה אני פחות מוריד סרטים, אני יותר צורב מהבלוקבסטר... ככה שבכל זאת שילמתי משהו XD

Musedol

New member
וואי, אתה בדיוק הרגע הסברת

את הטיעון הכי מטומטם בעולם. תקרא אותו שוב ותבין שרק הצדקת את מה שנעמן [?] ואני אמרנו.

Musedol

New member
גם, אבל הכוונה שלא בדיוק זכרתי

מי כתב את ההודעה

Musedol

New member
סליחה?!!!1111

איך אתה מעז להשתיק אותי?! חתיכת חוצפן!

למעלה